Пъб, който грабна най-голямата награда за кръчма на годината, беше

...
Пъб, който грабна най-голямата награда за кръчма на годината, беше
Коментари Харесай

Пиячът на наемодателя бе лишен от наградата за кръчма на годината след излагане на нацистки сувенири

Пъб, който сграбчи най-голямата премия за механа на годината, беше лишен от оценката, откакто беше разкрито, че „ нацистки сувенири “ е на екран.

Дупката в стената в Бодмин беше коронясана за най-хубавата механа в Корнуол от CAMRA Kernow, частично поради странния си фон. Историческият пъб е цялостен от стена до стена с любопитни предмети, в това число препариран лъв, исторически оръжия и картина на Уинстън Чърчил. Но наемодателят Стив Хол беше подложен на критика след подадено недоволство за " лента със свастика " в шоуто.

Ръководителите на CAMRA реагираха бързо, като лишиха премията от Дупката в стената - и в този момент Стив отвърна на удара, настоявайки, че екранът е „ изцяло изваден от подтекста “.

Стив сподели на CornwallLive: „ Това е в действителност разстройващо. Разстроен съм и нервиран от това, както и личният състав ми. Наистина опетни имиджа ми, когато този боен сувенир е в кръчмата от отварянето й преди 80 години. Има доста любопитни неща в кръчмата. Има доста неща на екрана. "
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР