В момента Жана върти бизнес, а модата остава нейно хоби. От няколко

...
В момента Жана върти бизнес, а модата остава нейно хоби. От няколко
Коментари Харесай

Жана Янева - моделът, който впечатли Тръмп

В момента Жана върти бизнес, а модата остава нейно занимание. От няколко години е поела фамилния строителен бизнес и сега това е главното й занятие. Въпреки това намира време и за различен бизнес, още веднъж обвързван с хубостта. Разработила е дружно с сътрудници от Франция лична козметична линия от артикули за коса. Тази година следва да започва продажбите и се надява на триумф и в това начинание. 

 

Смята, че когато правиш нещо с обич и предпочитание, триумфът е сигурен. Има човек до себе си, с който е доста щастлива и се усеща обичана.

 

Красавицата и Тръмп 

През 2012 година Янева печели купата “Мис България Вселена ” и отпътува за Лас Вегас, където да показва България на  международния конкурс за хубост - “Мис Вселена ”. По това време правата за състезанието били благосъстоятелност на Доналд Тръмп и точно там тя се срещнала с него. Спомня си, че той я поздравил за положителното й показване на състезанието. Казал, че не е бил в България, само че има огромното предпочитание да посети нашата страна, и изискал да му опише за любимите  места в Съединени американски щати.

 

Жана разяснява ареста на Доналд Тръмп и повдигнатите му обвинявания от прокуратурата в Манхатън. " Не съм осведомена в детайлности с обвиняванията против Тръмп, само че на пръв взор наподобяват скалъпени и чисто политически проведени. Напоследък Съединени американски щати от ден на ден наподобяват на страна, в която човешките права не се зачитат.

 

Да си спомним случая с убийството на Джордж Флойд от полицай и последвалата вълна от митинги. След като демократите завоюваха изборите, започнаха невиждани политически репресии против представители на републиканците. Арестът на Тръмп и обвиняванията против него са апогеят на тази акция.

 

Лично аз му съчувствува. Смятам, че има задоволително опит да ръководи страна като Съединени американски щати, към този момент потвърди, че с изключение на сполучлив предприемач може да бъде и също толкоз сполучлив политик. Най-вече за България е добре президент да бъде Тръмп ", споделя Янева.

 

За тениса, Роджър Федерер и Гришо

Жана почнала да се занимава с моделството на смешка. Това в никакъв случай не е било нейна детска фантазия, в противен случай, от шестгодишна упражнявала интензивно тенис и упоритостите били да се развива в тази сфера. Тенисът определено  й се удавал и имала много триумфи, само че за жал, заради контузия се наложило да завърши с професионалния спорт. В момента продължава да играе за наслаждение и с интерес следи обичаните си шампионати.

 

Скоро с неспокойствие чака да стартира откритото състезание на Франция " Ролан Гарос ”, което й е обичано. Янева възнамерява да гледа онлайн тази година конкуренцията.  Любимият й тенисист е Роджър Федерер. 

 

" За жал, предходната година той се отдръпна от професионалния тенис, само че вечно ще остане един от най-великите тенисисти. 20-кратният първенец в шампионатите от Големия шлем Федерер постоянно е бил моят кумир в тениса и проследявам кариерата му от дете. ​С интерес проследявам и участията на Григор Димитров и доста одобрявам играта му. Имах удоволствието да го виждам онлайн в София, когато взе присъединяване в шампионата от сериите АТР - Sofia Open 2018 ", споделя моделката. 

 

Боса на стилния подиум

Красавицата е имала ​и доста занимателни случки на стилния подиум. Случвало се е да й се счупи токчето на обувката на едно от първите й ревюта в Милано. Спомня си, че доста се тормозила, само че публиката била страхотна и почнала да я приветства. Тогава тя добила кураж, свалила и другата обувка и се прибрала с боси крайници.

 

Преди няколко години пък имала фотоси в един известен курорт в Италианските Алпи и трябвало да театралничи по бански, а на открито било много студено - към 5-6 градуса.  " Аз съм доста дисциплинирана и не се отхвърлих макар студеното време. От екипа ми предложиха да ги отменим, само че аз съм огромен дебелоглав и отхвърлих. Естествено, добре измръзнах и съумях да се разболея.

Снимките ми обаче се бяха получили супер и останах доста удовлетворена, че макар сложните условия бях свършила работата си както би трябвало ", показа хубавицата.

 

Тя си спомня и за една фотосесия в Южна Франция. Имала фотоси в морето, карайки водно колело. Всичко било окей досега, в който усетила, че почнало да й прилошава.  " От вълнението ми стана много зле и макар прическата и грима, който ми бяха правили в продължение на няколко часа преди този момент, аз скочих във водата и се насочих, плувайки, към брега, който не беше близо. В последна сметка, добре се освежих, а фотосите направихме на брега ", прибавя Жана. 

 

Пътешествия с България в сърцето 

Обожава да пътува и е била в доста страни. Последното по-интересно място, което посетила, е Южна Америка. Силно усещане й направил град Панама Сити, столица на едноименната страна. Останала разчувствана от Панамския канал, който свързва Тихия с Атлантическия океан и разделя Северна от Южна Америка. Било й забавно да следи прекосяването на корабите през системите от шлюзове.

 

Посетила и един от най-красивите карибски острови - Сейнт Барт. Определено това място й станало от най-любимите и към този момент желае да го посети още веднъж.  " Невероятна природа в комбиниране със снежнобели пясъчни плажове, заобиколени от коралови рифове и спиращи дъха гледки. И не на последно място - едни от най-прекрасните залези, които в миналото съм виждала ", признава моделката.

 

" Освен работата ми, обичам да извозвам време със фамилията и приятелите си и да отстранявам време за нещата, които обичам и ме зареждат. В България имаме невероятна природа и когато съм пътувала някъде за по-дълго време, постоянно съм усещала нейната липса. Иска ми се повече хора да правят оценка естествените благосъстояния, които има нашата страна, и да ги ценят и пазят повече. Обожавам да извозвам време измежду природата, като постоянно върша дълги разходки и походи, а през зимните месеци карам ски ", споделя Янева.  

 

Нейната пристрастеност е авиацията 

От дете я притеглят самолетите и свободата, която дава летенето. Това било и повода да се запише на курс за водач на лек моторен аероплан. В момента се образова по стратегия за лиценз на водач фен - PPL(A)  - този лиценз с квалификационна отметка SEP(Land) дава право на притежателя си да извършва без заплащане полети като пълководец или втори водач на всеки едномоторен аероплан, употребен за нетърговски полети, в случай че има нужната подготовка за него. Засега Янева лети единствено с инструктор и с неспокойствие чака да направи първия си полет сама.  

 

" Усещането в небето ​не може да се съпостави с нищо. ​Изпитваш голяма тръпка, тъй като в полетите има и прочут риск. Малкият аероплан се въздейства доста повече от атмосферните условия, в сравнение с огромните лайнери. Тук човек разчита на себе си доста повече. В леките самолети липсва автоматиката на актуалните огромни планери и качествата на водача са от основна значимост.

 

Всеки един авиатор от гражданската и военната авиация минава през сходно образование. Започва се от дребните самолети и по-късно се минава на другите модификации, за които се получава обособен документ. Не мисля, че пилотирането е единствено за мъже, заключава хубавицата. 

Източник: marica.bg

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР