П рез пролетта на 2016г. един сюжет се превръща в

...
П рез пролетта на 2016г. един сюжет се превръща в
Коментари Харесай

Откраднат живот: Финалът - всяка велика история има своя край

П рез пролетта на 2016г. един сюжет се трансформира в действителност. Екипът на Дрийм Тийм в партньорство с NOVA показва първия сезон на към момента непознатия „ Откраднат живот “.

Историята стартира с две разменени деца в една зимна нощ на 80-те, преминавайки бързо през няколко десетилетия, тъй че феновете да проследят развръзката и следствията за фамилиите на децата, трансформирали се в млади мъже и отдадени лекари.

Продуцент на сериала е Евтим Милошев, а сценаристи са Христина Апостолова и Иван Спасов. Всички те знаят по какъв начин се основава въздействаща история, само че надали допускат, че „ Откраднат живот “ ще се трансформира в най-дълго предавания сериал в националния ефир, с милиони почитатели и присъединяване на най-големите имена на българската кино и театрална сцена.

След 10 сполучливи сезона тази пролет феновете ще видят „ Откраднат живот: Финалът “, който ще приключи историята на „ Св. Анастасия “. В продължение на 5 години, екип и артисти споделят прекарвания както на екрана, по този начин и на сет. В навечерието на огромния край се връщаме към най-вълнуващите моменти от историята на хитовия български медицински сериал.

„ Откраднат живот “ – среща на одобрени и млади гении

Още първият сезон на поредицата трансформира към този момент познатите артисти Алек Алексиев, Димо Алексиев, Дария Симеонова и Радина Думанян в същински звезди – връзката с героите и феновете е толкоз мощна, че неведнъж ги виждаме да се завръщат в разнообразни сезони и по този начин съумяваме да проследим историята на разменените деца - Алексанър и Калин.

В близдкото обкръжгение на героите участват не по-малко мощни облици, чиито функции са изиграни от Мария Каварджикова, Марта Вачкова, Стоян Алексиев, Йоана Буковска-Давидова, Емил Марков, Ралица Паскалева и други одобрени имена. Историята се разплита в трети сезон, когато феновете означават по едно и също време най-щастливия миг за Наталия и Калин и гибелта на професор Генадиев, който умира в автомобилна злополука. Каскадата е снимана с дронове, а финалните фрагменти слагат и завършек на присъединяване на един от основните облици на сериала.

Историята на МБАЛ „ Св. Кирил “ не приключва тук, а продължава да изненадва феновете с нови герои в лицето на най-попуялните и сполучливи артисти. Четвърти сезон се появява под името

„ Откраднат живот: Чуждо тяло “, а в основната роля в дословен и преносен смисъл влетява Юлиан Вергов – запаленият по мотори доцент Банков, който ще остави трайна диря в сюжета и сърцата на феновете. В сезона изгрява звездата и на Наум Шопов, който носи актьорската жила и в същото време приключва компетентност Медицина. Възможна ли е по-добра композиция за „ Откраднат живот “? Макар и да счита, че престоят му в сериала ще бъде краткотраен, младият Шопов се трансформира в едно от най-обичаните лица, а единствено след месец феновете ще имат опция да видят идващите ходове на лекар Тасев.

Пети сезон стартира със фотоси в Берлин и още звездни попълнения. „ Откраднат живот: Анатомия на гнева “ притегля към прослойка Владо Пенев и Владо Карамазов, които внасят и нови сюжетни линии. Постепенно сериалът се трансформира освен в пресечна точка за най-популярните български артисти, само че и в платформа за млади звезди, каквито са любимците на публиката Неда Спасова и Филип Буков.

„ Св. Анастасия “ – ново начало

За седми сезон /„ Откраднат жвиот: Любовта лекува “/ продукцията се мести в София Тех Парк, където построява болница на внушителните 1 520 кв. м. „ Св. Анастасия “ остава основен участник в сюжетното деяние и до през днешния ден. "Успяхме единствено за три месеца да сменим местоположението и да създадем новата болница с цялото съоръжение и декори, с цел да можем да стартираме фотоси ", описа Евтим Милошев.

Медицинските проблеми – положението на тялото е положение на душата

Хитовият медицински сериал показва 507 епизода с разнообразни медицински проблеми. Макар и от време на време да наподобяват на ръба на фикцията, медицинските проблеми са заимствани от същински случаи в международната здравна процедура. Постепенно в сериала се появяват и огромните обществени тематики, които се трансформират в запазена марка на „ Откраднат живот “.

Йоана Буковска-Давидова застава зад тематиката за предварителна защита на шийката на матката – след загубата на своята майка, актрисата би трябвало да изиграе тежко болната Виолета Захариев, а тематиката я предизвика да приказва за грижата и вниманието към тялото. В поредност от изявленията Деси Бакърджиева приказва за инвитро процедурите и сурогатното майчинство, което се трансформира в тематика за лекар Хинова.

В продължение на половин сезон Димо Алексиев сяда в инвалидна количка, което го предизвика да разяснява и отношението на средата към хората със затруднено придвижване, а видеото с монолога на лекар Тасев за тютюнопушенето събира над 11 000 гледания в обществените мрежи. В десети сезон екипът се ангажира и с тематиката ХИВ вируса.

„ Откраднат живот “ отразява времето, в което живеем, по тази причина и постоянно сме се старали да историята да бъде настояща, да има пулс. Заглавието на всеки сезон е обвързвано както с термин от медицината, по този начин и с метафората, която движи взаимоотношенията на героите. Медицинските проблеми в действителност отразяват едни огромни обществени тематики. Това могат да бъдат и тематиките за взаимоотношенията “, споделя екипът на емблематичния български сериал.

„ Откраднат живот: Финалът “

„ Откраднат живот: Финалът “ – сезонът, който слага завършек на една дълга и вълнуваща история, среща още веднъж феновете с някои от обичаните им герои, включвайки и нови облици в сюжета. Към прослойка се причисли Александра Сърчаджиева в ролята на коремния хирург - лекар Габриела Димова. Именно тя открива първия епизод на „ Откраднат живот “ през 2016г. в ролята на младата лекар Кръстева, която се оказва съдбоносен участник в една история, траяла десетилетия. Финалният сезон показа и нова сюжетна линия с присъединяване на артиста Любо Нейков, който влиза в ролята на народния представител Димов.

За следващ път виждаме и трансфромацията в героите, показани от живи и постоянно разрастващи се облици. „ Трудностите, през които минава доцент Мазов, ще покажат една друга, уязвима негова страна. Наблюдаваме и Мирослава, която от извънредно позитивен герои се трансформира в дясна ръка на Фотев – линичта сред светлината и мрака може елементарно да бъде прекрачена. Всеки ден сме изправени пред този избор, а житейските ни решения предопределят от коя страна да застанем “, споделят основателите на българския медицински сериал.

В навечерието на огромния край ни следва да разберем по какъв начин ще завършат някои от основните истории в болничното заведение. Дали лекарите в „ Св. Анастасия “ ще съумеят да опазят „ Св. Анастасия “ от сянката на Фотев? Ще реализиран ли благополучие лекарите и какво ще се случи с обичаните двойки? – всичко това феновете ще видят в идните епизоди на „ Откраднат живот: Финалът “ по NOVA.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара - Мамо, помниш ли онази китайска порцеланова ваза, която се предава по завещание от потомство на потомство в рода ни? - Разбира се, че я… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниНе пропускайте специфичната петчасова стратегия на предаването точно на Гергьовден от 07.00 ч. до 12.00 ч. по NOVAЗаев: Не ни би трябвало Европейски Съюз на цената на македонския езикБабата на детето е с обвиняване за съзнателно умъртвяванеНовите задължения на Съединени американски щати и други страни може да оказват помощ за товаКакво оповестиха на брифинг здравните властиХоливудският артист посети Николас МадуроИма жертвиКакво заяви министърът на образованието в оставка Красимир ВълчевПремиерът Нарендра Моди съобщи, че ковид-19 е победенПаралелната проява е с присъединяване на деятели от летните митинги " Чувствах най-голямата самотност, получавах смъртни закани, фамилията ми не ме поддържаше ", споделя тяВижте какво е съотношението сред момчета и девойки за тази щастлива майкаПо-рано през днешния ден президентът Радев връчи мандата за сформиране на държавно управление на Българска социалистическа партия, а те го върнаха веднагаГЕРБ внесе искане за оповестяване за противоконституционни текстове от Изборния кодекс, разгласи ръководителят на ПГ на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили Десислава АтанасоваВижте по какъв начин да си я приготвитеЗападният бряг на страната към този момент е напълно затрупан от технологиятаОт мрежата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР