П ремеждията на веселата компания от “All Inclusive” продължават и

...
П ремеждията на веселата компания от “All Inclusive” продължават и
Коментари Харесай

Опасна ревност избухва между Марияна и Христо в “All Inclusive“

П ремеждията на радостната компания от “All Inclusive” не престават и в идващия епизод на комедията този петък по NOVA. Семействата желаят да се насладят на зимната си почивка, само че някои от героите са се оплели в куп трагикомични условия, които не им дават мира.

Шокиращата загуба от залозите за футболния мач кара Христо (Ненчо Балабанов) незабавно да реши по какъв начин да възвърне пропилените средства, без това да стигне до Марияна (Елена Атанасова). Тя към този момент е съмнително настроена към него, откакто установи, че е свалил брачната си халка. Спомените я връщат обратно във времето към една негова къса забежка, която едвам не разруши цялото им семейство. Опарила се един път, Марияна не желае да изживее повторно същия смут и е подготвена на всичко, с цел да ревизира дали в подозренията ѝ съществува доза истина. Опитвайки да избегне назряващия спор, Христо незабавно би трябвало да си откупи назад оставената в заложна къща халка, само че това се оказва нелека задача, която го завихря в неподозирани проблеми и изисква избрани жертви.

След недоразумението със залятата с вино сватбена рокля, напрежението сред Пламен (Любен Кънев) и Евдокия (Нели Монеджикова) нараства с часове. Отчаяната младоженка е безапелационна – този човек няма място на сватбата след всичко, което ѝ аргументи. Елена (София Маринкова) и Чефо (Любомир Бъчваров) на вятъра се пробват да я вразумят. Двамата нямат различен излаз и влизат в скришен скрит план, с цел да сдобрят скараните тъща и шурей. Има ли късмет проектът им да сработи или връзките сред враждуващите страни са окончателно погубени?

Денис (Симеон Ангелов) не оставя Стефани (Дебора Жечева) да скучае в Банско. Хлапето е готово да измисли какви ли не щури занимания, с цел да развесели гостенката от Канада. Двете деца се усещат отлично на снежните писти, където се учат да карат ски благодарение на Явор (Юлиян Малинов) и Мартин (Алекс Иванов). Неприятна изненада обаче ненадейно ще помрачи насладата им. Какво ще се случи и дали ще намерят бързо и вярно решение за бедата си?

Играта “Истината или пиеш “ събаря и тримата участници в нея. Двамата съперници Емил (Явор Борисов) и Парушев (Петър Калчев) прекаляват с чашката и героичен заспиват, минути преди да са разбрали отговора на най-важния за тях въпрос – кого харесва чаровната певица Калина (Рада Кайрякова). Тя им е приготвила изненада, която ще ги води измежду тайните на локалната кухня в Банско. Но кулинарното странствуване ще има непредвиден за всички свършек. Какъв е той, ще стане ясно в новия епизод на “All Inclusive” този петък, от 21:00 ч., по NOVA.

Гледайте третия сезон на щурото фамилно премеждие „ All Inclusive “ всеки петък, от 21:00 ч., по NOVA.

Повече информация може да откриете в профила, страницата и на сериала.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
1 коментар Съпругата гледа индийски сериал. – Скъпи, толкоз доста хора са влюбени, а не са дружно! Съпругът: – Ако знаеш, какъв брой доста са дружно, а не… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниНие не сме партия със стогодишен животСега е времето, в което свойствата на някои билки са най-силни и ще се запазят след изсушаването им, описват от канала Баба знае във Vbox.Общественият интерес се пази, увери ръководителят на комисията Иван ИвановОтстраняването на несъмнено про-френски водач е добра вест за Кремъл и опция да бъде препоръчана поддръжка без обвързването, което Париж изисква, написа в разбор за Vesti.bg Руслан ТрадСинът им стана на две годиниИнцидентът е станал на пътя София-КалотинаКойна Русева и Тото от „ Скандау “ стават част от престъпната поредност довечера от 22:00 ч. по NOVAНа какво се дължат теАко се оприличавате с някой от героите, то е допустимо да имате доста общо с негоПремиерът в оставка благодари за работата на българските правоохранителни органиВъвеждането на здравни паспорти и концепцията за отпадане на патентите на имунизациите бяха съществени тематики в редица страни по светаСпоред медии в Северна Македония е дребен шансът страната да получи покана за договаряния за участие в Европейски Съюз през юниПромените се чакат през втората половина на годинатаСъздадохме ваксинни милиардери, само че не съумяваме да имунизираме милиарди, акцентира английското изданиеСлед решение на съда десетки хиляди декари обработваема земя е запориранаДенислава и Даниел остават да се борят за огромната наградаОт мрежата Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР