П реди около 3 месеца моделът Емили Ратайковски стана майка

...
П реди около 3 месеца моделът Емили Ратайковски стана майка
Коментари Харесай

Емили Ратайковски качи снимка, последваха критики

П реди към 3 месеца моделът Емили Ратайковски стана майка за първи път. В средата на март на бял свят се появи Силвестър Слай Аполо. Моделът пък навърши 30 година и означи мотива със фотография в обществените мрежи.

Под фотографията тя написа, че това е мечтаната й компания за рождения ден, само че получи остри рецензии от почитателите си. Повод за отрицателните мнения стана методът, по който манекенката държи сина си.

"Така не се държи бебе ", се чете в мненията. "Научете се по какъв начин да държите бебето си. Това не е торба с котешка храна ", написа почитател на модела.

Други почитатели на Ратайковски заподозряха, че е хванала сина си по този метод, с цел да покаже тялото си.

Моделът наподобява по този начин, все едно в никакъв случай не е раждала, въпреки че от събитието да са минали едвам 3 месеца, отбелязва

Бебето на Емили Ратайковски е момченце, само че тя показа в изявление, че ще чака от детето си да й каже каква полова еднаквост е избрала, когато навърши 18 година

"Кой ще бъде този човек? Какъв човек желае да бъде? Полът е доста повече от половия орган, с който детето е роден ", показа преди време пред People тя.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР