П осетителите ще могат да се наслаждават без придружители на

...
П осетителите ще могат да се наслаждават без придружители на
Коментари Харесай

Срещу скромна сума: Можете да се разходите в градините на Бъкингамския дворец

П осетителите ще могат да се любуват без придружители на градините в лондонския дом на английската кралица Елизабет Втора и даже да си вършат пикник там, заяви Ройтерс.

Досега в градините се допускаха единствено проведени визити. Тази година, до месец септември, против билет от 16,50 английски лири, туристите ще могат да се разхождат сами из парка на Бъкингамския замък .

"За жал нямахме опция да отворим, както нормално, за гости залите в двореца поради обстановката с новия ковид и по тази причина е отлично, че вместо това можем да отворим градината ", сподели Сали Гудсър от фондацията, която ръководи кралските дворци.

Посетителите ще могат да се насладят на цветните лехи, на кошерите и на дърветата, посадени и кръстени на кралица Виктория и принц Албърт , както и да си създадат пикник на чудесно поддържаната ливада.

По традиция кралицата е хазаин на три култивиран празненства в парка на двореца, само че през последните две години те не се провеждат поради пандемията.

Миналия месец управляващите оповестиха, че кралските финанси са потърпевши съществено по време на пандемията поради непостъпилите милиони английски лири доходи от продажби на входни билети.

В двореца е в ход десетгодишен ремонт за 369 милиона английски лири, при който се подменя електрическата апаратура и се обновява и друга остаряла инфраструктура.

По време на пандемията, до момента в който кралицата е в замъка Уиндзор отвън Лондон , ремонтните действия бяха ускорени.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Дете пита татко си: - Тате, като беше дребен, имаше ли компютър? - Не - дава отговор бащата. - А плейстейшън? - Не. - Джиесем?!? -… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниБившият ръководител на Народно събрание се е обаждала на районния шеф на МВРДетето пресичало пътя с тротинетката сиВторият сезон на хитовия сериал „ Пътят на достойнството “ ще изненада феновете с нови сюжетни линии и героиЗвездата от NBA Джеймс Хардън също е бил спрян, само че не е задържанПроектът е оповестен за публично обсъжданеПоказани бяха автомати, мачете, радиостанции и принадлежности, в това число чукове и клещи за рязане на болтовеИзвършени са голям брой дейности по разследванетоПрезидентът е хазаин на интернационалното събитие, в което вземат участие президенти и ръководители на делегации от 12-те страни - участнички от Европейски Съюз и стратегическите сътрудници – Съединени американски щати, Европейската комисия и Германия " Нова вълна е допустима в края на лятото ", съобщи служебният здравен министърКакво се знае до моментаСпоред околните й тя е била убитаВижте кои са те:Броят новозаразените продължава да намаляваСпоред обвиняванията тя се е опитвала да стопира непознати онлай
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР