П опулярната телевизионна журналистка Лора Крумова се присъединява към екипа

...
П опулярната телевизионна журналистка Лора Крумова се присъединява към екипа
Коментари Харесай

„На фокус с Лора Крумова“ по NOVA

П опулярната телевизионна журналистка Лора Крумова се причислява към екипа на NOVA. Със солидния си над 20-годишен опит в основаването и продуцирането на телевизионно наличие, тя ще започва предаването „ На фокус с Лора Крумова “ като създател и водещ. Оригиналният седмичен формат дава поръчка за мощна журналистика и журналистическа прозорливост, които следват най-хубавите модерни модели в медийния бранш. Той ще бъде програмиран в следобедния часови пояс в неделя и ще започва в ефира на NOVA от есенния ефирен сезон.

„ Всички познават Лора Крумова и нейните професионални качества. Завръщането ѝ в фамилията на NOVA е явен знак за журналистическия стандарт, който постановяваме “ – разяснява Илия Дафов, основен продуцент „ Новини и настоящи излъчвания “ в Нова Броудкастинг Груп.

„ Връщам се в часови пояс, който познавам добре. Вълнувам се от това, което следва “ – сподели Лора Крумова.

Журналистическата кариера на Лора Крумова е обвързвана с NOVA в продължение на повече от 10 години. В медията стартира като външнополитически кореспондент. Пет години по-късно към този момент е лице на утринния блок „ Здравей, България “, където има професионалния късмет да си партнира с емблематичните публицисти Георги Коритаров и Милен Цветков. През пролетта на 2015 година, дружно с Галя Щърбева, дава начало на авторското предаване „ Комбина “ по NOVA. Зрителите я познават и като водещ на уикенд формата „ Събуди се “. През годините е била създател и водещ на предаванията „ Тази събота “ и „ Тази неделя “, както и зам. основен редактор на „ Шоуто на Николаос Цитиридис “ по bTV.

Тя е копродуцент на поредици от документални филми в три национални акции против пазаруването на гласове (Разследваща публицистика – Местни избори – Кметове на фокус/2015; Гражданско общество против пазаруването на гласове/2013; Разследваща публицистика против пазаруването на гласове/2011). През 2015 година е оповестена за Жена на годината в категория „ Медии “ в обичайния конкурс на сп. GRAZIA.

Лора Крумова е приключила публицистика в СУ „ Св. Климент Охридски “. През 2003 година отпътува на едногодишна специализация по публицистика в Аризонския държавен университет, Съединени американски щати. Тя е съосновател на магистърската стратегия по публицистика, продуцентство и финанси към Висшето учебно заведение по обезпечаване и финанси.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ-->.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Двама мъже се срещат и единият пита другия: - Как преодоля раздялата с жена ти? Другият дава отговор: - Сега към този момент съм по-добре,… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.Последни " Летище София като комерсиално сдружение е изгубило своята функционалност, не е летищен оператор, само че има избрани активи и средства, с които може да се подкрепи държавният бюджет ", уточни в отговор на въпрос министърътДванайсетте починали или са били убити, или са били стъпкани до гибел при блъсканици, сподели представител на талибанитеНе знам по какъв начин можеше да се избегне, съобщи БайдънЕдин от най-очакваните дебюти за тази година към този момент е реалност. При този дълъг похлупак и къси надвеси, възраждането на емблематичната Z-ка мъти съзнанието на запалянковците.В процентно отношение броят на позитивните случаи по отношение на броя на направените проби е 6,91%Първоначалната задача беше планувана единствено за 23 месецаВърховен водач на новото държавно управление ще бъде Хайбатула АхундзадНие би трябвало да защитим тези, които работиха и си сътрудничиха с насОтслабената от ковид имунна система разрешава на вируса на Епщайн-бар да се реактивираОпределена е 3-километрова защитна зона към огнищетоТрифонов: Сега, уважаеми ръководещи, ние ще бъдем вашата градивна опозицияНай-засегнати от новата вълна като бройка ще бъдат младите и неваксиниранитеЦяло потомство афганистанци навърши пълноправие по време на ръководството на подкрепяното от Съединени американски щати правителствоОбединените арабски емирства са приели афганистанския президент Ашраф Гани и фамилията муФилмът " Спенсър " ще излезе на екран през ноемвриАдамян: Трябва да имунизираме дамите, които се готвят да забременеятОт мрежата Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР