П ожар е избухнал в Рила планина. Военнослужещи от 24-та

...
П ожар е избухнал в Рила планина. Военнослужещи от 24-та
Коментари Харесай

Пожар гори в Рила планина

П ожар е избухнал в Рила планина. Военнослужещи от 24-та авиационна база - Крумово, с вертолет "Кугар ", се включиха през днешния ден в дейностите за преодоляването на пожара в региона на Мусаленската пътека под хижа Ястребец в Рила, оповестиха от Министерството на защитата.

Вертолетът е изхвърчал от авиобазата в 17.10 часа. Екипажът има задача да направи оглед на планинския регион, обзет от огъня.

Военнослужещите ще оказват помощ за преодоляването на огъня с обливане на терена с вода чрез системата за пожарогасене bambi bucket, с която е екипиран вертолетът.

Екипажът от авиобазата в Крумово взе участие в дейностите за гасенето на пожара в Рила по молба на Главната дирекция "Пожарна сигурност и отбрана на популацията " и по предписание на началника на защитата адмирал Емил Ефтимов.

По тематиката
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Съобщение във фабриката: - Уважаеми колежки, в случай че сте пристигнали на работа с прекомерно необятни облекла, пазете се от работещите механизми! Ако сте пристигнали с твърде… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниТестовете на Ookla демонстрират най-висока медианна скорост в над 75 обитаеми местаГраждани са възмутени по какъв начин човек с такива умствени увреждания може да бъде позволен да образова децаЖивотните изминаха 1300 километраСестрата на починалото момче е в болницаЗдравословното хранене е значимо, само че още по-важно е то да бъде в композиция с движениеРуският президент прелетя с хеликоптер над обгорения район към ЧелябинскЦелта на този ден е да се увеличи информираността за бедственото състояние на царствените животни в естествената им среда " ИТН " отдръпва проектокабинета си: " Отиваме на нови избори ", съобщи по-рано през днешния ден Слави ТрифоновПредставители на бизнеса се срещнаха с премиера Стефан ЯневОтговорът, колкото и банално да звучи, е, с доста париВ писмото до президента се показва, че досега няма и никакви ограничения в поддръжка на бизнеситеСмъртта му е настъпила след голям брой удари в главатаМоже да се чака самичък наблюдаващ да забележи към 90 метеора за час по време на максимумаПоклонението се състоя в столичния храм " Света София " По-рано през днешния ден от Българска социалистическа партия обявиха, че няма да поддържат държавно управление на Има Такъв Народ с Петър Илиев в негоНедоволството на медиците е ориентирано най-много против разпределението на средства за COVID-19От мрежата О
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР