П о покана на служебния министър доц. Стела Балтова първата

...
П о покана на служебния министър доц. Стела Балтова първата
Коментари Харесай

Мария Бакалова: Трябва да позволим на хората да почувстват България

П о покана на служебния министър доцент Стела Балтова първата българска актриса, номинирана за "Оскар " - Мария Бакалова, беше посетител в Министерството на туризма, незабавно след присъединяване си във фестивала в Кан, оповестиха от ведомството.

На срещата министър Балтова е оценила триумфа на Мария Бакалова ,

че за толкоз малко време тя е съумяла да направи толкоз доста - освен за младежите, дръзнали да тръгнат по нейния път в света на киноизкуството, само че и като насочи прожекторите към България, към родния си Бургас и към нашата част на Европа.

Бранд България към този момент има своето ново лице ,

което да направи страната ни още по-популярна и разпознаваема, откакто министър Балтова връчи почетен знак на младата актриса "Посланик на дестинация България " и я поздрави за триумфите и високите върхове, които е постигнала за нежната си възраст, показват от ведомството.

" Моят екип и аз бихме се радвали да приемете тази алегорична роля на дипломат

и да прегърнете като своя идея популяризирането на многообразието на туристическа дестинация България ", е декларирала министър Балтова, поднасяйки почетния знак.

Мария Бакалова е благодарила и е споделила какъв брой е разчувствана, казвайки, че приема с отговорност оказаната ѝ чест.

Тя е подчертала, че България е прелестна страна и нейните хубости, вкусна храна и антична история би трябвало да се разпространяват.

"За мен е чест и горделивост да се назовавам българка и постоянно съм обичала България. Искрено се надявам новото, младото потомство да са щастливи и горди, че са българи, тъй като познават историята си и макар че срещат компликации, това построява характера им ", е декларирала младата актриса. По думите ѝ природата и архитектурата ни са извънредно красиви и тя ги преоткрива всякога, когато с наслада се завръща вкъщи.

"Трябва да позволим на хората да почувстват България ",

е призовала Мария Бакалова.

Министърът е изразила убеденост, че точно младите и съумели българи са нашите посланици по света, а триумфите за Мария Бакалова занапред предстоят.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР