Бележка на редактора: Тази история е част от поредица, профилираща

...
Бележка на редактора: Тази история е част от поредица, профилираща
Коментари Харесай

Кингстън Кембъл беше убит, когато няколко стрелци стреляха в дома му. Той беше на 6 години

Бележка на редактора: Тази история е част от поредност, профилираща американски младежи, убити тази година с оръжия, водеща причина за гибелта на деца в Съединени американски щати. Прочетете повече за плана тук.

Шестгодишният Кингстън Кембъл се опасяваше от тъмнината, тъй че постоянно пълзеше в леглото с по-големите си сестри, които, по думите на майка си, бяха прекомерно покровителствени към дребния си брат.

Но те не можаха да го защитят през нощта на 1 май, когато полицията в Линчбърг, Вирджиния сподели, че няколко стрелци са стреляли с няколко револвера в дома на фамилията, убивайки Кингстън.

Повече за Кингстън

Смъртоносно прострелян на 16 май Убит, когато няколко стрелци са стреляли по дома му, съгласно Линчбърг, Вирджиния, полициятаСтрелбата продължава да се проверява и няма арести

Стрелбата нокаутира силата на фамилията, сподели майка му Шей Фаулър пред CNN, и точно в тъмното, от което Кингстън се опасяваше толкоз доста - в леглото, където толкоз постоянно намираше леговище - тя откри сина си.

„ Знаех, че го няма, преди да стигна до него “, сподели тя.

Стрелбата – причинителите й остават неидентифицирани – направи Кингстън едно от над 1300-те деца, убити с оръжие в Съединените щати до момента тази година, съгласно архива за принуждение с огнестрелно оръжие и федерални данни, защото огнестрелните оръжия стават водеща причина за гибелта на американците деца и младежи измежду неотслабващата вълна от принуждение с оръжие.

Смъртта на първокласника остави празнина в живота на Фаулър: няма повече да го събуждате за учебно заведение, няма повече да избирате облеклата му, няма повече да миете лицето му. Без повече целувки.

„ Всеки ден той ме целуваше “, сподели тя. „ Наистина, в действителност ми липсва. “

Бебето на семейството

Ако срещнете Кингстън, първото нещо, което може да забележите, са зелените му очи.

„ Определено хубав “, сподели Фаулър, смеейки се, когато я попитаха по какъв начин би го описала. „ Всички постоянно разясниха очите му... Всички дами харесваха това. “

 Кингстън Кембъл театралничи със своите доста защитни огромни сестри. class= Кингстън Кембъл театралничи със своите доста защитни огромни сестри. С общителното подпомагане на Шанитра Фаулър

Той беше безшумно дете, сподели майка му, което предпочиташе да стои на закрито и да играе видео игри като Fortnite или Roblox, в сравнение с да играе на открито. Той обичаше своето плюшено мече и постоянно носеше със себе си или него, или екшън дрънкулка – Спайдърмен беше неговият любим.

Но от време на време майка му го караше да излиза и да играе с по-големите си сестри и други деца, някои от които споделяха, че не желаят да играят с Кингстън, тъй като можеше да се разплаче.

„ Сестрите му не харесаха това. Те щяха да си тръгнат “, сподели Фаулър. „ Ако Kingston не можеха да играят, те също нямаше да играят.

„ Той несъмнено беше бебето и те се отнасяха с него като с бебе – няма да неистина, аз също “, сподели тя. „ Всички го направихме. Каквото искаше, щяхме да му го дадем. ”

Учителите му също са били такива, сподели Фаулър. Кингстън беше занимателен – изпитваше огромна наслада от това да кара хората да се смеят – и беше известно, че се подиграваше в детската градина, предизвиквайки смях у съучениците си, като правеше лицеви опори, когато трябваше да учи.

Но учителката му го остави да се измъкне, сподели Фаулър, тъй като го обичаше.

„ Всички просто харесаха Кингстън “, сподели тя. „ Ти просто искаше да се отнасяш с него като с твое бебе. “

Оставените несвършени неща

Понякога нелепостите на Кингстън в час караха майка му да се тревожи, само че той обичаше да върви на учебно заведение и беше доста интелигентен, сподели тя. Той харесваше числата и скоро преди гибелта си се научи да брои пари.

„ Всички бяхме толкоз горди “, сподели тя.

 Кингстън, „ бебето “ на фамилията му, беше „ несъмнено хубав “, сподели майка му. class= Кингстън, " бебето " на фамилията му, беше " несъмнено хубав ", сподели майка му. С общителното подпомагане Шанитра Фаулър

Сега Фаулър сформира лист с неща, които синът й в никакъв случай няма да направи или да преживее.

Кингстън харесваше готини коли и нямаше самообладание да порасне и да се научи да кара. Освен това искаше да играе футбол и тази зима Фаулър планираше да го заведе на обичания му тим Питсбърг Стийлърс.

„ Той няма да може да направи това “, сподели Фаулър. Той „ няма да може да приключи, няма да може да отиде във втори клас, няма да може да бъде там със сестрите си “.

„ Той искаше да вали сняг на Коледа. Винаги е желал това “, сподели тя. „ Той просто искаше да види снега. “

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР