„Ahsoka“ намира своите отдавна изгубени любими фенове в една галактика „Far, Far Away“

...
Бележка на редактора: Следното съдържа спойлери за шестия епизод на
Коментари Харесай

Бележка на редактора: Следното съдържа спойлери за шестия епизод на „Ahsoka,“ „Far, Far Away“.

Дългоочакваният момент най-накрая настъпи за феновете на „Междузвездни войни бунтовници“ в шестия епизод на „Асока“, отбелязвайки дебюта на живо на двама любимци на феновете от този анимационен сериал.

Удълженото търсене на злодей и герой, заточени в друга галактика, гранд адмирал Траун (Ларс Микелсен, също гласът на героя в анимацията) и Езра Бриджър (Еман Есфанди), създават това, което обещава да бъде голяма битка и печалба в последните две епизоди, а може би и след това.

В края на краищата Траун беше централен злодей в „Бунтовниците“ и служи като нещо като мост във времевата линия на „Междузвездни войни“ между останките на Империята и злите сили, които ще се слеят в Първия ред, военната заплаха в най-новата филмова трилогия.

Нещо повече, експанзията на ръководителя на „Бунтовниците“ Дейв Филони в тези сериали на живо, включително „The Mandalorian“, работещ с Джон Фавро, се очаква да доведе до филм „Междузвездни войни“, включващ герои, избрани от този квадрант на галактиката. Като се има предвид това, може да не е много спешно тези сюжетни линии да бъдат напълно завършени с плодородните възможности, които предоставят.

Търсенето на Езра е мотивирало героите в „Асока“, въпреки че задачата да го открие се падна на Сабине Рен (Наташа Лиу Бордицо). С Асока (Росарио Доусън), която язди на помощ, бойците изглеждат готови за големи фойерверки над последните вноски, със странична бележка, че добрите момчета изглеждат видимо превъзхождани.

„Ahsoka“ започна бавно и след солидни четвърти и пети епизод отново се премести малко по-бавно в тази глава. Като цяло, обаче, сезонът предложи много за удоволствие на феновете, включително отклонение, включващо Хейдън Кристенсен, който отново се превъплъщава в ролята на Анакин Скайуокър, за първи път срещайки своя бивш падаван в екшън среда.

Езра благородно се пожертва в края на „Бунтовниците“, за да прогони Траун и да спаси приятелите му, и подобно на Асока, той мигрира в реалността на живо с големи очаквания и значителен вграден ентусиазъм.

След като „Соло: История от Междузвездни войни“ се превърна в разочарование в боксофиса, Дисни започна да насочва концепциите на „Междузвездни войни“, включително „Оби-Уан Кеноби“, към стрийминг, за да привлече абонати към Disney+. В този смисъл „Асока“ може да помогне да се отвори не просто път към друга галактика, но по-прагматично, логичен портал обратно към филмите.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР