На морето обичаме да правим салати, риба на скара или

...
На морето обичаме да правим салати, риба на скара или
Коментари Харесай

Тя не е просто жената на Кирил Петков: Линда в страната на безглутеновите сладкиши

" На морето обичаме да вършим салати, риба на скара или огън, лесни предписания, вършим повече пресни артикули. Аз имам обособен живот и моите ползи, а Кирил има неговата работа. Не ги смесваме. Изслушвам го, само че нямам нищо общо с това. Аз даже не съм още българка и концепцията за политика ми е малко странна ", споделя искрено Линда. 

" Аз съм една  канадка в България с моя бизнес и с моите три деца. Кирил реши да влезе в политиката. Нямам проблем с това. "

Освен това Линда споделя и усещанията си от нашата страна. 

" Българите са доста черно-бели като хора. Свикнала съм в магазина към мен да са доста общителни, да питат по какъв начин си съм, подправено е, само че те кара да се чувстваш обикновено. Тук, в България, влизам в магазина, само че няма нищо такова. Жената отива да пуши и е ядосана. Това ми беше доста необичайно първоначално. Първото нещо, което научих за България, беше през 80-те години. Майка ми пиеше вино " София " в Канада, тогава имаше много български виновност и на бутилката вино имаше картата на България, бях на към 9 години. "

Когато идва в България преди 16 години, не знае грам български. 

Но желаех да си приказвам с бабата на Кирил. Това беше доста значимо за мен, тъй като възрастните хора са доста забавни и пазят забавни предписания...Езикът за мен е доста значим, не ми върви в езиците, само че имах огромно предпочитание да науча езика ". 

Какво още споделя Линда Петкова и по какъв начин да спечелите първокласната ѝ книга с предписания, научете в подкаста и на 

Източник: dir.bg

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР