Освен това кандидат-кметът има афинитет и към дамските чанти с

...
Освен това кандидат-кметът има афинитет и към дамските чанти с
Коментари Харесай

Семпло и красиво: Пикантни разкрития за стила на Ваня Григорова СНИМКИ

Освен това кандидат-кметът има афинитет и към дамските чанти с класическа форма - правоъгълни, със междинна дължина на дръжките и гладка кожа. Големината им нормално е такава, че в тях може да се съберат документи или папки с формат А4. Предполагаме, че удобството в работния ден е водещ принцип при избора. 

Що се касае до бижутата, и тук Ваня Григорова не изневерява на общия натрапен жанр за семплост. 

·         Пръстен на показалеца на лявата ръка е едно от бижутата, които Ваня Григорова носи най-често. По фотоси от обществените мрежи най-малко от 2019 година е с това украшение. Преди това носи различен - с кръгла плочка, само че още веднъж на същия пръст.

·         Обеците, които носи, са или халки или с малко по-едър детайл, само че в никакъв случай дълги и висящи. 

·         Тънко синджирче с ключ с забавна форма е другото украшение, с което може да бъде забелязана. Него носи и на фотосите за предизборните си плакати. 

Символиката на детайла ключ в действителност е много богата. Древните египтяни го употребявали като талисман, тъй като вярвали, че с него ще запазят всичко, което са спечелили. В Япония пък ключът е знак на благоденствие, тъй като отваря хамбара с ориз - съществена храна там.

ОБРАЗОВАНИЕ И КАРИЕРА

Родена е на 12 септември 1978 година в София. Израства в столичния квартал " Христо Ботев ". Завършва междинното си обучение в Националната търговско-банкова гимназия. След това учи в УНСС, компетентност „ Маркетинг “.

Първите позиции, които заема, са чистачка в учебно заведение и служащ във верига за бързо хранене.

Работила е в организация за онлайн изследвания, а също и като пазарен специалист в телеком и админ в неправителствена организация Институт " Отворено общество ". Там насочва напъните си в планове за интеграция на ромите.

От 2015 година е стопански консултант на президента на КТ " Подкрепа ". 

Председател е на съдружие " Солидарна България ".

Национален координатор за България на Европейската гражданска самодейност против трансатлантическите търговски съглашения – TTIP и CETA.

Източник: jenata.blitz.bg

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР