Не става въпрос морално или неморално е, спазени са всички

...
Не става въпрос морално или неморално е, спазени са всички
Коментари Харесай

БРАВО! Кьовеши удря любимката на ПП Саша Безуханова за ядливите чаши за кафе за 2,5 млн.

„ Не става въпрос морално или аморално е, спазени са всички правила. Проектите са оценени от разнообразни институции, няма по какъв начин да забраним на всеки, който е имал никакви контакти с един или различен, да взе участие в състезания “, разяснява одиозният министър председател Николай Денков обстоятелството, че компании, доближени до „ Промяната “, получават милиони от Плана за възобновяване.

Самата Безуханова споделя в своя отбрана, че че „ 12-те започващи компании, които получават финансиране от Министерството на нововъведенията и растежа с запас по Плана за възобновяване и резистентност, са минали през сериозна селекция от самостоятелни водещи европейски специалисти на три кръга в границите на най-значимата Европейска стратегия за нова стопанска система.

Нарочената за бизнесдама перничанка е създател на Move.bg. Разказва, че платформата се ражда с силата на митингите през 2013 година, „ официално те бяха вълна на манифестирано противоречие с порочните практики на ръководство. За мен обаче този не-режисиран митинг беше груповото събуждане на българите за промяна на модела на развиване в страната. Реших да основа организация, която да среща           събудените за смяна и да утвърждава трендовете и практиките за конструктивен живот в свят с напълно нови стопански модели “, написа глупотевините си Безуханова.

10 години по-късно част от този нов, обективен и съвременен свят се оказват ядливи чаши за кафе, финансирани с 2,5 милиона лв.. Това си плаче за незабавна прокурорска интервенция, разясняват възмутено хора от бизнеса у нас.

Източник: narod.bg

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР