Според оперативни данни бившият шеф на Столичното следствие бил напуснал

...
Според оперативни данни бившият шеф на Столичното следствие бил напуснал
Коментари Харесай

Зловещ слух: Пепи Еврото изчезна като Ружа Игнатова (ВИДЕО)

Според оперативни данни някогашният началник на Столичното разследване бил напуснал България през Турция, а оттова отпътувал за Обединените арабски емирства (ОАЕ).

В момента се ревизира по какъв начин Петров е съумял да изведе детето си от страната без пълномощие от майка му Любена Павлова.

 

Запознати, обаче, настояват, че Еврото е потопен в дън земя и даже най-близките му другари не знаят нищо за ориста му.

 

Мълвата носи, че може да го е сполетяла ориста на Ружа Игнатова, която май е нахранила рибите, с цел да се пресече връзката й с огромни босове, намазали милиарди от ментето OnеCoin.

 

Спецченгетата разправят, че с огромна доза възможност може да се мисли в посока отстраняването на Пепи Еврото, с цел да се прикрият мръсотии в Темида с пазаруване на съдии, прокурори и следователи, мачкане на очевидци и слагане на знакови каузи на трупчета.

 

Припомняме, че Петьо Петров – Еврото бе упрекнат за насила, закани и потребление на записващи устройства без позволение, само че той избяга, преди да бъде задържан.

 

След акция на ГДБОП някогашната му брачна половинка Любена Павлова съобщи в изявление за Антикорупционния фонд, че магистрати и служители на реда са получавали пари от Петров във към този момент някогашния ресторант „ Осемте джуджета “. Тя дефинира мястото като „ пазарище на бъдеще – кариерно и финансово “.

Източник: narod.bg

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР