Кабинетът не искаше да се среща с миньорите и енергетиците.

...
Кабинетът не искаше да се среща с миньорите и енергетиците.
Коментари Харесай

Когато държавата буксува, Пеевски върши работата

„ Кабинетът не искаше да се среща с миньорите и енергетиците. Делян Пеевски беше моторът да се подпише съглашението. Той свърши огромна част от работата. Именно за това поискахме доклад от държавното управление дали се извършва съглашението “, ясно съобщи преди няколко дни водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Така с елементарни думи той призна и главното – в случай че се търси метод нещо да бъде свършено в тази страна, необходим е Пеевски. От затварянето на Руската черква, през решаването на казуса с дефицита на инсулин до прекратяването на концесията на Лукойл за пристанище „ Росенец “ – всички тези проблеми са намирали решението си в дейностите на съпредседателя на ПГ на Движение за права и свободи. През последните няколко месеца Пеевски се трансформира и в неофициален представител на скърцащата другояче сглобка.

Равно далечен от всички страни в това комплицирано ръководство, Пеевски и Движение за права и свободи са нужната част от пъзела, която да свърши работата и да изясни на хората почтено и непосредствено какво има да се случва у нас и за какво се правят избрани дейности. А резултатът от това се видя и на последните избори, на които Движение за права и свободи се очерта като втора политическа мощ у нас.

„ Резултатите от първи тур на локалните избори демонстрираха, че Движение за права и свободи е във напредък и че хората ни дадоха своето доверие, тъй като ние сме надеждни, сигурни и предвидими във властта. Движение за права и свободи излезе като победител след тези избори, на които гласоподавателите ни отредиха мястото на втора политическа мощ на национално равнище.

Благодарение на мобилизацията на партийните органи, Движение за права и свободи надгради своите резултати от предходните локални избори през 2019 година и ще съставлява всички своите членове и симпатизанти в локалните парламенти с 964 общински съветници и болшинство в общинските препоръки на 45 общини. От първи тур придвижването има извоювани 37 кметски места в общини, а в още 5 общини участваме в локални обединения, чиито претенденти са определени предходната неделя, а кметовете на обитаеми места от Движение за права и свободи са 845.

Ще потвърдим, че моделът за ръководство на Движение за права и свободи в локалната власт значи съвременни европейски общини, които се развиват, от които младежите не бягат, и всички хора живеят почтено “, заключи още веднъж изборната картинка Пеевски.

А тя е очевидно разследване от обстоятелството, че хората желаят действителни дейности, а не празни обещания и по тази причина поддържат Движение за права и свободи толкоз ясно изразено. Именно Пеевски се трансформира в основния детайл на разсъдък, който и в сериозни моменти приземява и най-хвръкналото его и най-самозабравилия се политически състезател. Който ден след следващото изпушване на сглобката непосредствено съобщи: " Време е политическите водачи да осъзнаят, че политиката не е детска градина.

За страната ни е най-важно да бъде съхранена нейната евроатлантическа еднаквост. Нямаме право на оттегляне от това да има евроатлантическо държавно управление и го изискуем на българските жители. И дано водачите си напомнят, че България е по-голяма от ползите на всяка една партия. Държавата може да бъде ръководена добре единствено в единодушие и Движение за права и свободи способства и ще продължи да дава приноса си за този развой “.

И в случай че би трябвало да се върнем на началото на този текст – страната скърца и на моменти много очевидно изпушва, само че в случай че всички се вслушат в Пеевски, рецесията може да бъде овладяна. Опитът до тук е посочил, че съпредседателят на ПГ на Движение за права и свободи знае какво приказва и прави. Дори и тези, който не го харесват, не могат да не признаят, че в случай че би трябвало да се свърши работата – Пеевски е индивидът за това.

Източник: blitz.bg

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР