Вероятно на мнозина името Добрин Петров не им говори нищо,

...
Вероятно на мнозина името Добрин Петров не им говори нищо,
Коментари Харесай

Магапаса вдигна сватба с булка само 3 години по-малка от дъщеря му

Вероятно на мнозина името Добрин Петров не им приказва нищо, само че незабавно ще се сетите, в случай че кажем, че става въпрос за фолк идолът от 90-те години Магапаса. Поводът да се заприказва още веднъж за него е тежката женитба, която подвигна предишния уикенд в Пловдив. Той подписа брак с 20 години по-младата от него Денислава.

 

Двамата се прибраха от Чикаго, където е непрекъснатото им местопребиваване все още, с цел да се врекат във безконечна честност на родна земя.

И въпреки фамилията да избраха да не афишират авансово събитието в медиите, Магапаса побърза да разгласява фотоси от сватбата в обществените мрежи. От тях излиза наяве, че тържеството е било меко казано охолно.

 

Булката е била пременена в луксозна бяла рокля от скъпа дантела с дълъг шлейф като на принцеса. Носела е разхитителен воал, за който са й били нужни няколко шаферки, които да го придържат, с цел да не се влачи по земята. Те пък на собствен ред са били облечени в синьо, а декорацията на залата, в която гостите полели събитието, била в синьо и бяло.

 

 

В булчинския букет е имало сини рози, а бутониерата на младоженеца е била украсена от бяла роза. Влюбените се придвижили до църквата, а по-късно и до ресторанта с първокласна лимузина, в която се леело шампанско за здравето на младоженците и наследниците им. Двойката имат две деца като баткото скоро ще означи втория си рожден ден, а сестричката му още е бебе.

 

 

Припомняме, че Магапаса има и огромна щерка – Криси от някогашната си към този момент половинка Мая, с която бяха и дует на сцената. Наследницата му е единствено с три години по-малка от мащехата си. съгласно мълвата, тя също почела сватбата на татко си. Така и не излиза наяве дали Мая е била поканена на тържеството, само че осведомени издават, че тя също се прибрала от Съединени американски щати, където живее, малко преди тържеството. 

 

 

Булката работи в туристическа организация в Щатите, а моминското й име е Динкова. След сватбата обаче тя ще вземе семейството на брачна половинка си и към този момент ще е Денислава Петров, защото е пропуснала окончанието „ а “ в името си, както е съвременно в последно време.

Източник: Уикенд

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР