P-8A се блъсна в екологично чувствителен залив на около 10

...
P-8A се блъсна в екологично чувствителен залив на около 10
Коментари Харесай

Военноморските сили на САЩ планират да издигнат реактивен самолет от кораловия риф на Хаваите с помощта на надуваеми цилиндри

P-8A се блъсна в екологично сензитивен залив на към 10 благи (16 километра) от Хонолулу, когато прескочи пистата в базата на морската пехота в Хавай. Нито един от деветте души на борда по това време не е потърпевш. Военноморските сили проверяват злополуката.

Военноморските сили пуснаха подводно видео в сряда, показващо колела на колесника, лежащи върху елементи от натрошен корал и огромна част от останалата част от самолета, плаваща над рифа в залива Канеохе.

Екип на Военноморски сили към този момент е отстранил съвсем всичките почти 2000 галона (7500 литра) гориво, което е било на самолета.

Ленокс сподели, че чака интервенцията по отстраняването да стартира в събота. Той не искаше да се ангажира с дата, когато работата ще бъде свършена поради времето и други условия, които биха могли да повлияят на графика.

Изпълнителите започнаха да плъзгат торбите под самолета в петък. Когато са надути, торбите ще се носят по водата към пистата. Когато доближат сушата, машините ще ги изтеглят...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР