Озовавате се на емоционален кръстопът, опитвайки се да запазите приятелството

...
Озовавате се на емоционален кръстопът, опитвайки се да запазите приятелството
Коментари Харесай

Сигнали на привличане: Как да разберете дали между вас и приятел има нещо повече

Озовавате се на прочувствен кръстопът, пробвайки се да запазите другарството си с човек от срещуположния пол. Докато се борите да скриете възприятията, в мозъка си повтаряте още веднъж и още веднъж „ ние сме единствено другари, това не може да продължи “, само че признаците на привличане стават все по-очевидни.

Ето и кои са знаците, които издават, че сред двама другари има привличане:

1. Един взор е задоволителен, както и усмивка

Улавяли ли сте в миналото оня краткотраен взор, който продължава малко повече от нужното? Когато погледите се срещат и светът като че ли стопира за момент, това е знак, че нещо друго се случва. Ако вашият другар задържи погледа си върху вас по-дълго от нормално и е някак си друг, може да се появят скрити страсти.

Когато става въпрос за други признаци на привличане, усмивките са основен детайл. Този жест има силата да подлуди човек. Влюбването ни обгръща в благополучие, с помощта на освобождението на окситоцин. Това е хормонът на любовта, който провокира възприятие на задоволство.

Ако забележите, че при всяка среща той или тя не може да спре да се усмихва, това значи, че се радва на вашата компания, както и на опцията да споделя нови прекарвания с вас.

2. Нервност, когато е около вас

Знаем възприятието. Търсене на съвършеният тоалет в дрешника, избиране на парфюм, оправяне на прическата - всичко това е част от подготовката, когато знаете, че ви следва да видите този човек.

Пристигаш на срещата и се чудиш по кое време ще пристигна, а когато се появи, сърцето ти бие бързо. Ръцете ти стартират да се потят и те превзема нервозен смях.

Когато се влюбим, в мозъка ни избухва серия от физически и прочувствени реакции: учестено сърцетуптене, потни длани, зачервени бузи, възприятие на пристрастеност и безпокойствие.

Ако сте нервни, пробвайте да се успокоите. Дишайте надълбоко и бройте до 10, избягвайте несъразмерни жестове, които ви издават, като игра с косата или люшкане от една страна на друга. Не забравяйте да бъдете себе си. Ако вашият другар изпитва същинско привличане към вас, това се дължи на вашата персона и добродетели. Бъдете уверени в себе си.

3. Пише ви по-често и реагира на изявленията ви

В цифровата епоха, в която живеем, обществените мрежи и известията играят роля в нашите взаимоотношения. Ако забележите, че вашият другар обръща повече внимание на вашите изявления или истории, реагира въодушевено на вашите фотоси или стартира диалози по-често, това може да демонстрира възходящ интерес.

Успява ли да ви накара да се усмихнете понякога? Ако приказваме за това какъв брой време лишава на другият човек да отговори, ще забележите, че поставя старания да го направи незабавно, показвайки откровено предпочитание да поддържа диалога.

4. Срещате се, с цел да се видите уединено

Ако сте част от група другари, е обикновено да ходите по питейни заведения, да гледате филм или да вечеряте. Какво се случва, когато в петък вечер вместо пет или шест души, сте единствено двама?

Ако си намирате аргументи да си организирате срещи уединено, без значение дали да пиете по пиво, да се разноските или да споделите време в по-интимна конюнктура, това може да е явен знак за привличане. Този избор освен отразява какъв брой ви е прелестно в компанията един на различен, само че и желанието да се опознаете на по-дълбоко и персонално равнище.



Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР