Ози Озбърн се оттегля от концертна дейност и отменя всичките

...
Ози Озбърн се оттегля от концертна дейност и отменя всичките
Коментари Харесай

No more tours: Рок легендата Ози Озбърн отмени всичките си концерти

Ози Озбърн се отдръпва от концертна активност и анулира всичките си идни концерти, до момента в който се възвръща от интервенция на гръбначния дирек, заяви „ Дейли мейл “.
През 2020 година 74-годишният рокаджия бе диагностициран с заболяването на Паркинсон, а през последните години се бори с разнообразни здравословни проблеми. През май той трябваше да стартира европейското си турне, в началото планувано за 2019 година и по-късно пренасрочвано три пъти, само че в този момент то е публично анулирано дружно с всички други дати в бъдеще. Последното турне на Ози беше през декември 2018 година, когато той свири на „ Ozzfest “ в Ингълууд като част от прощалното турне „ No More Tours II “.
В трогателен пост в Instagram през днешния ден рокаджията от „ Блек Сабат “ се извини за " разочарованието " на почитателите си и призна: " Никога не съм си представял, че всичко ще завърши по този метод ".
Той призна, че към момента се бори със здравословни проблеми седем месеца след претърпяната интервенция на гръбначния дирек, която го избави от парализа, и на фона на продължаващата му борба с заболяването на Паркинсон.
Певецът изясни: " Това евентуално е едно от най-трудните неща, които в миналото ми се е налагало да споделям с моите правилни почитатели. Както може би всички знаете, преди четири години, този месец, претърпях тежка злополука, при която повредих гръбначния си дирек. Единствената ми цел през това време беше да се върна на сцената. Гласът ми е наред. Въпреки това, след три интервенции, лекуване със стволови кафези, безкрайни сеанси по физиотерапия, а неотдавна и революционното лекуване (HAL), тялото ми към момента е физически едва “.
Ози продължи: " Честно казано, изумен съм от метода, по който всички вие търпеливо пазехте билетите си през цялото това време, само че с чиста съвест към този момент осъзнах, че не съм физически кадърен да направя идните дати на европейското/британското си турне, защото знам, че не бих могъл да се оправя с нужните пътувания. В момента екипът ми предлага хрумвания за места, където ще мога да експортирам концерти, без да се постанова да пътувам от град на град и от страна в страна “.
Хитмейкърът се завърна на сцената през август в родния си град Бирмингам за церемонията по закриването на Игрите на Британската общественост - единствено два месеца след " животоспасяващата интервенция ".
В изявление за „ Сън “ Ози разкри, че са му споделили, че може да остане неподвижен за цялостен живот, откакто е претърпял първата си интервенция на гръбначния дирек през 2019 година
Обсъждайки въздействието на здравословните си проблеми върху обичаната си брачна половинка Шарън, той сподели: " Никога не съм лежал толкоз дълго. На Шарън ѝ се къса сърцето, когато ме вижда в този тип, само че ще се върна към турнетата, в случай че ще и това да ме убие “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР