оворителят на президента на РФ Дмитрий Песков обяви пред журналисти

...
оворителят на президента на РФ Дмитрий Песков обяви пред журналисти
Коментари Харесай

Песков отговори на изплашения от нападението на Русия

оворителят на президента на РФ Дмитрий Песков разгласи пред публицисти от международните информационни организации, че в Кремъл не възприемат съществено видеото, в което холивудският артист Морган Фрийман приканва американците да се защитят от Русия, нападнала Съединени американски щати

Според Песков, Фрийман е "жертва на прочувствена екзалтираност ". Както БЛИЦ осведоми по-рано през днешния ден на уеб страницата на новосъздадено Неправителствени организации в Съединени американски щати се появи видео, в което носителят на Оскар преповтяря някои съществени опорни точки за съветската опасност на изгубилата президентските избори Хилари Клинтън. "Русия ни атакува! Спасете Съединени американски щати, светът има потребност от нашето водачество! ", зове артистът. "Много хора на изкуството елементарно стават жертва на прочувствено претоварване, без да разполагат с действителна информация за действителното състояние на нещата.

Те стават жертви на такава прочувствена екзалтираност, на някакво продължение на маккартизма. Но след време им минава ", сподели Песков във връзка изказването на Фрийман. Песков акцентира, че Кремл не вижда някакви особени закани в появилото се видео. "Едва ли можем да се отнасяме съществено към сходни неща, защото е явно, че тези феномени не се базират на някаква действителна информация, те носят прочувствен темперамент ", сподели в умозаключение Песков.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР