Овните да внимават да не влизат в конфликти, а за

...
Овните да внимават да не влизат в конфликти, а за
Коментари Харесай

Овните да внимават да не влизат в конфликти, а за Девата ще бъде напрегнат ден: вижте хороскопа за 1 март

Овните да внимават да не влизат в спорове, а за Девата ще бъде под напрежение ден: вижте хороскопа за 1 март за всяка една от зодиите.

 

Овен
Противоречив и двойнствен ден. Днес би трябвало да внимавате, тъй като може да влезете в спор с някой от вашите сътрудници. През този ден не организирайте срещи и не спорете с никого.

 

Телец
Свойствените за вас връзка и словоохотливост през днешния ден се покачват, което притегля към вашите проекти интензивността на близки и другари. Успешно минават всички срещи и диалози, които сте възнамерявали за през днешния ден, въпреки да се наложи полагането на много старания.

 

Близнаци
Отговорното ви отношение към всичко ви разрешава сполучливо да преминете през всичките трудности, които излязат на пътя ви през днешния ден. Звездите ви поучават вярно да определите целите си през днешния ден и да разпределите добре времето си.

 

Рак
Вашата финансова непоклатимост е доста уязвима. Много от околните ви желаят да се разполагат с парите ви, макар вашето предпочитание. Бъдете деликатни и внимателни. Дръжте движимостите си под надзор.

 

Лъв
Днес чувствате наслада от живота. Няма да имате неуспехи. Успявате да заобикаляте острите ъгли на ориста. Обаче подбирайте средствата си за постигане на задачите. Не си коства да рискувате.

 

Дева
Предстои ви под напрежение ден, не изключително удобен за каквото и да било. Към вас са ориентирани дейностите на недоброжелатели. Неочаквани трудности могат да окажат негативно влияние на плануваните каузи.

 

Везни
Планетите основават опция за ново сантиментално премеждие. Това важи извънредно доста за дамите от знака. Пред тяхното омагьосване и сексапил просто никой няма да устои.

 

Скорпион
Неподходящ за деловата ви интензивност ден. Неочаквани трудности може да попречат на проектите ви. Може да възникне нужда от помощ. Доверете се на другари, родственици или потърсете помощта на по-опитни хора.

 

Стрелец
Денят е предопределен за обич. Забравете за всички дреболии и се отдайте на възприятията си напълно, тъй като намирате реципрочност. Постарайте се да се наслаждавате на чувствата си всяка минута.

Козирог
Необходимо е да си помислите за много неща. Вашето възприятие за отговорност и устрема ви да вниквате в елементи могат да се окажат спънка за напредване към задачата.

Водолей
Сериозното отношение към проблемите и покачването на персоналното ви омагьосване ви разрешава да преодолеете всички загради по пътя си. Не е изключено да се появят свежи хрумвания, които да ви обезпечат нови доходи.

 

Риби
Денят е удобен за реализация на креативните проекти, замислите за разцвет и каузи свързани със земята, благоустрояването и ремонтите в дома. Днес всяко вложение на средства е сполучливо.

 

Източник: horoskopa.com

Още вести четете в категория България
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР