Овните да планират смело и да действат дръзко за изпълнение

...
Овните да планират смело и да действат дръзко за изпълнение
Коментари Харесай

Твоят хороскоп за новата седмица

Овните да възнамеряват самоуверено и да работят смело за осъществяване на уговорките си, а Телците навлизат във значим интервал на развиване. Близнаците да владеят нервите си, а Раците работят самоуверено.

На сполучлива реализация ще се радват и представителите на Лъв, а Девите да работят с готовност! Везните да не не помнят, че хармонията е конструктивен признак за реализацията, а Скорпионите да заобикалят кавгите. Стрелците да възнамеряват в детайли реализирането на задачите си, а Козирозите да се пазят от враговете си. Водолеите са извънредно нервни, а  Рибите работят ползотворно.

 

Седмичен хороскоп ОВЕН 

Планирайте точно уговорките си

 Периодът е конструктивен и мощен както за делата ви, по този начин и за увереността, с която подхождате към тях. Очертаващите се положителни благоприятни условия за професионален напредък ще утвърдят престижа ви по всички посоки. С положителни планове ще тръгнете в една борба, която ще се окаже по-сериозна от първичните ви показа. Точно плануваните дейности и ефикасните планове за бъдещето са надеждната основа за реализацията на вашите цели и всички Овни, които се придържат към подобен жанр на изява, ще осъществят желанията си. Избягвайте несъгласията!Влиятелен човек ще попречи краткотрайно за реализирането на материална или финансова цел. Петък, събота и неделя са доста нервни. 

 

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ 

Към стабилизация            

Открито споделяйте желанията, желанията, концепциите и задачите си. Доброто, което носите в себе си ще ви прави доброжелателни и към хората, с които поддържате връзка. Представителите на Телец навлизат в стадий на стабилизация, която не незабавно, само че до четири седмици ще се разгърне, и ще ви зарадва с положителни резултати. Погрижете се покачествено за положението на нервите си! Прекалено раздразнителни сте и допускате тежки неточности, каквито по друго време не вършиме. Петък ще бъде под напрежение, а уикендът доста нервозен. Понеделник, вторник и сряда са сполучливи и носят положителни резултати. Четвъртък ще бъде под напрежение.

 

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Владейте нервите си            

Жените от този знак ги чакат единствено хубави събития. Те най-добре ще усетят щедростта на ориста. Ще следвате целите си и в множеството случаи ще подобрявате качеството си на живот. Новият седемдневен стадий е добър от позиция на условия за реализация на задачите от персонално и делово естество, само че ще е доста нервозен за всички Близнаци. Мнозина ще работят интензивно, с цел да поправят взаимоотношенията на хората от обкръжението си, само че тази интензивност доста постоянно ще се оказва изцяло безплодна. Петък и уикендът ще са доста нервни и напрегнати. Понеделник и сряда са хубави и сполучливи, а идващите още веднъж ще са напрегнати.

 

Седмичен хороскоп РАК 

Успешни дейности            

Започвате седмицата със мощно изразен шанс. На добра оценка ще се радват тези от вас, които ще се явяват на изпити и състезания. Заедно с околните си ще споделите вълнението на деня и ще търсите най-топлите думи, с цел да изразите вниманието и обичта посред ви. Етапът е доста удобен за  реализиране на желанията ви в професионален и персонален аспект, както и за ефикасни дейности, засягащи реализацията на битови цели. Почти всички родени в зодията ще съумеят с реализирането на цели и въпроси, касаещи  желанията им от публичен порядък. С компликации се сблъскват настоящите в бизнеса. Петък и уикендът ще са сложни. Понеделник и четвъртък са  сполучливи, а вторник и сряда ще се неприятни.

 

Седмичен хороскоп ЛЪВ 

Успешен стадий            

Здравата душeвност ще ви помогне да преодолеете напрежението от краткотрайните усложнения, които изпитват някои от вас. Ще насочите силата си главно в областта на ползите си и от там ще дойдат средствата, които очаквате. Мнозина от Лъвовете са изправени пред прага на същинските човешки полезности, досегът с които ще им разреши да обогатят душевните си желания, без това да спре или да понижи професионалната и материалната им реализация. Твърде удобни са и опциите ви за финансови достижения. Петък е печеливш, само че носи и кавги, които ще лишат някои от компанията на непосредствен другар. Уикендът и идващите го делници ще са сполучливи.

 

Седмичен хороскоп ДЕВА 

Внимавайте!

Засиленото другарство и съдействие с сполучливо осъществили се хора ще ви окуражи и даде подтик да разкриете повече от качествата си. Ще ви притеглят провокации, съизмерими с достиженията на хора, от които се възхищавате. Много под напрежение интервал. За реализацията на задачите си през тази седмица мнозина са подготвени да работят даже безскрупулно, само че и по този метод надали ще съумеят, тъй като ще се сблъскат с корави съперници, които абсолютно ще осъществят желанията си. Действайте толерантно и не си създавайте неприятности. Петък ще е доста под напрежение и противен, а уикендът носи ярка удача. Такава ще ви радва и в идващите два дни, а сряда и четвъртък са тежки.

 

Седмичен хороскоп ВЕЗНИ

Действайте посредством съгласие          

 Позабавили сте темпото си, само че все пак имате хъс за работа. Основното, на което би трябвало да обърнете внимание през седмицата е вашият прагматизъм. Като представители на съществен знак, Везните въпреки и ръководени от благородната Венера напълно не са лесни, изключително в случай че решат да показват ината си, който постоянно е сравняван със същия на едно тревопасно стопанско животно. Препоръчително е да не пробвате, тъй като нищо положително няма да излезе за задачите ви. Петък и събота ще са нервни и напрегнати, а неделя е печеливша. Ползотворен ще бъде и понеделник, а идващите дни ще са сложни.

 

Седмичен хороскоп СКОРПИОН 

Противоречията ще ви вредят            

Случващото се към вас ще ви кара да участвате с съответни решения и бързи дейности. Има какво да ви радва. Развитията от последните дни ще ви обнадеждят и издигнат духа ви. Деловата удача е най-ярката положителна характерност за Скорпионите през идната седмица. Позициите ви са постоянни и непоклатими. Известно отклоняване от това определение е годно за предприемачите, които са подготвени във всеки идващ миг да влязат в несъгласия с съперниците си. В петък действате успешно, а събота и неделя ще ви затруднят. Понеделник и сряда са сполучливи и печеливши, а вторник и четвъртък ще са мъчителни.

 

Седмичен хороскоп СТРЕЛЕЦ 

Планирайте в детайли дейностите си              

Интуитивно усещате, че ще се справите с зараждащите проблеми и не грешите. Делата ви изискват повече работа, за това не се разпилявайте в устрема си да напътствате и проверявате близките. Вече беше упоменато, че взискателният Сатурн минава сега през съзвездие Стрелец, а той постоянно подлага всички на подробен изпит. През идната седмица, или по-точно актуалната година ще успявате с задачите си, в случай че действате по авансово направен обстоен проект. Добър петък, напрегната събота и печеливша неделя. Понеделник и сряда са много плодотворни и сполучливи, а вторник и четвъртък са тежки.  

 

Седмичен хороскоп КОЗИРОГ

Пазете се от враговете си!            

Обърнете повече внимание на връзките си с хора от обкръжението ви и най-много на околните си. Динамиката в живота ви ще внася промени в програмата ви по-често в сравнение с сте си представяли. На Козирозите не е належащо да се припомня, че би трябвало да са дейни, само че няма да е ненужно да се подчертае, че разполагат с огромно количество врагове, които колкото и да  са безвредни не са за занемаряване. Пазете се от проблеми, зародили по отношение на финансови средства и материални несъгласия. Петък идва с кавги, а събота и неделя са по-спокойни. Понеделник и вторник са печеливши, само че и напрегнати, а сряда и четвъртък са доста сполучливи.

 

Седмичен хороскоп ВОДОЛЕЙ 

Изразителна раздразнителност            

Смело и смело ще предприемете стъпки в отбрана на ползите си, освен това. Подхождайте с повече самообладание при осъществяване на деловите си задължения. През актуалната седмица мнозина от Водолеите ще показват нападателно държание, а в такива случаи постоянно е прекомерно подозрително, че основателят на проблеми ще се отърве безпроблемно. Видимо е, че преобладаващото болшинство от родените в зодията са извънредно нервни и мъчно се владеят, само че поради сигурността си сте задължени. Петък е извънредно противен, а уикендът е по-спокоен. Понеделник и вторник са тежки, а идващите са положителни.

 

Седмичен хороскоп РИБИ

Ползотворни дейности          

  Замисляните от вас промени, за които се трудите отдавна стартират да се случват. Новостите ще идват една след друга и ще ви принуждават да станете поактивни. През новата седмица представителите на Риби ще работят великолепно и ще съумеят да се освободят от проблеми в бизнеса и публичните среди. Ще е добре да сте по-търпеливи, с цел да не усложнявате събитията. Предупреждението се отнася за публичните контакти и  домашния живот. Събота минава интензивно, а уикендът е облекчителен. Понеделник ви носи много напрежение, а вторник, сряда и четвъртък ще ви радват със удача.

 

За дамата

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР