Овладян е пожарът, самият покрив отделя обилно количество дим, защото

...
Овладян е пожарът, самият покрив отделя обилно количество дим, защото
Коментари Харесай

Директорът на пловдивската пожарна: Пожарът на Еко хотел “Здравец“ е овладян, изясняват се причините

„ Овладян е пожарът, самият покрив отделя щедро количество пушек, тъй като има дървена облицовка и битум под нея ”. Това съобщи директора на Регионална дирекция „ Пожарна безопасност и отбрана на популацията “ - Пловдив комисар Георги Мангараков във връзка пожара на Еко хотел " Здравец " от тази заран.
Прочетете още
Той съобщи, че едната част на хотела не е наранена, защото огнеборците са овладели множеството горене.

„ Причините ще се изяснят след това, защото към този момент не можем да кажем с уточненост от какво е подбуден пожарът. Тръгнал е от хранилища, които са за дървен материал, талаш и други горими материали. По информация на притежателя котелът не е работил, а отоплението се правило чрез чилъри ”, разяснява още Мангараков, който добави, че няма информация за потърпевши животни.

Както стана ясно 130 деца са били на тридневен лагер в Еко хотел " Здравец " където избухна пожара по-рано през днешния ден. За благополучие рано тази заран са го напуснали дружно със своите ръководители.

Сигналът за пожара е получен към 8.45ч., след напускането им, като към мястото неотложно са ориентирани екипи на пожарната. Останалите посетители са били евакуирани от личния състав, още преди идването на огнеборците.

Гасителните дейности не престават и все още - на терен работят 9 екипа и автомеханична стълба. Общинско дружество „ Чистота ” докара и водоноски, с цел да ни подкрепи.

Видео:



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР