ови скоростни рекорди в рамките на Пловдив. Този път класацията

...
ови скоростни рекорди в рамките на Пловдив. Този път класацията
Коментари Харесай

19-годишна беше засечена да кара със 184 км/ч

ови скоростни върхове в границите на Пловдив. Този път класацията на „ Пътна полиция” оглави 19-годишно момиче, което беше засечена със 184 км/ч, при позволени 50 в града. В същото време нарушителите в града стартират да се наблюдават по нов метод, осведоми.

„ На 13 октомври в 00.10 ч. на един от булевардите е установена скорост от 184 км/ч при позволение 50. Нарушителката е открита, тя е

с 11 месеца стаж.

Глобата е 1950 лева и отнемане от право за ръководство. Това е държание, което заплашва участниците в движението”, съобщи Ботьо Гиргинов – контрольор в „ Пътна полиция” – Пловдив.

„ Става въпрос за човешки живот, става въпрос обаче и за реализиране на надзор. Активен надзор от страна на Министерство на вътрешните работи и на ОДМВР – Пловдив с всички механически средства за определяне на нарушенията”, добави той.

„ Предлагаме посредством камерите за надзор на трафика в центъра да се снимат и нарушаванията ,

тъй че това възприятие за безотговорност, което е у водачите, най-сетне да бъде пресечено”, разяснява Володя Домашенко от Националната асоциация за отбрана на превозвачите и таксиметровите водачи.

Още по тематиката вижте във видеото горе.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР