ОвенЗапочнете седмицата с печелене на пари, когато в понеделник Меркурий

...
ОвенЗапочнете седмицата с печелене на пари, когато в понеделник Меркурий
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Разцвет в социалния живот на Раците и нови проекти за Телците

Овен

Започнете седмицата с печелене на пари, когато в понеделник Меркурий в Дева прави тригон с Юпитер в Телец. Този аспект може да ви помогне да сключвате покупко-продажби и да представяте хрумвания, които водят до паричен триумф. Това е добър миг да работите върху полезностите си, да печелите пари и да мислите ексцентрично.

Вътрешният ви огън ще се разгори, когато пълнолунието е във вашия знак в петък. Това е превъзходен ден да преоткриете себе си и да опитате нови неща. Вижте какво е работило до момента и какво би трябвало да извършите, с цел да измененията посоката, тъй че да сте на верния път.

Продължавайте да мислите за персоналните си полезности, когато Меркурий прави тригон с Уран в Телец в събота. Този аспект може да докара до доста душевни търсения, защото ще научите повече за себе си и навиците си, с цел да видите в какво в действителност вярвате. Успех!

Телец

Чудесен миг за започване на нови планове е, когато в понеделник Меркурий в Дева прави тригон с Юпитер във вашия знак. Тъй като се приготвяме за октомври, това е идеалното време да визиите нови хрумвания, да се запознаете и да следвате визията си по нови пътища. Това може да е началото на нещо ново.

Краят на месеца може да ви се стори малко претрупан, изключително по време на пълнолунието в Овен и зоната на подсъзнанието ви в петък. Може да се наложи да намерите малко усамотение, до момента в който се лекувате от хаоса. Приемете нещата, които не можете да измененията, и се концентрирайте върху фантазиите си, а не върху разрухата си.

Завършете септември с самостоятелна нотка, когато в събота Меркурий прави тригон с Уран във вашия знак. Готови сте да вървите по собствен личен път и да вършиме това, което желаете. Прегърнете своята уникалност посредством креативен планове и вижте света с новиочи. Забавлявайте се!

Близнаци

След седмици на фамилни разправии сте подготвени да разчистите въздуха, когато в понеделник Меркурий в Дева прави тригон с Юпитер в Телец. Това е отлично време да седнете и да разрешите всички проблеми, които към момента ви предизвикват болежка, изключително от детството, с цел да можете да продължите напред. Позволете на раните да заздравеят.

За благополучие тази седмица е удобна за обществения ви живот по време на пълнолунието в Овен в петък. С Луната във вашата обществена зона сте подготвени да поддържате връзка с другари и да се наслаждавате на сезона с радостни есенни действия. Желанията, които сте си сложили напролет, може да се осъществен, тъй че очаквайте непредвиденото.

Завършете септември, като поставите някои граници, когато Меркурий прави тригон с Уран в Телец в събота. Макар че може да споделяте пространство с някого, към момента имате потребност от персонално пространство. Говорете за това с схващане и практично и ще получите пространството, от което се нуждаете.

Рак

Готови сте да установите значими контакти, по тази причина завършете септември със обществена работа в мрежа, когато Меркурий в Дева се съединява с Юпитер в Телец в понеделник. Социалният ви живот процъфтява. Наслаждавайте се!

Целите, за които работите интензивно от пролетта, са на една ръка разстояние по време на пълнолунието в Овен и зоната на кариерата ви в петък. Това е идеалното време за достижения. Поемете юздите, излезте в светлината на прожекторите и заемете лидерска позиция.

Все отново не забравяйте да се изказвате за дела, в които вярвате, когато Меркурий прави тригон с Уран в Телец в събота. Това е добър ден да се запознаете с значими филантропични проблеми и по какъв начин можете да привлечете вниманието на общността си към тях. Обмислете способи да извършите света си по-добро място.

Лъв

Започнете седмицата, като извършите няколко покупко-продажби, когато Меркурий в Дева се съедини с Юпитер в Телец в понеделник. Изтъкнете името си, като говорите за себе си и показвате най-хубавото от себе си. Можете да си създадете чудесна известност, която ще ви отвори порти.

Завършете септември с рискована нотка по време на пълнолунието в Овен и зоната ви на уголемение в петък. Готови сте да се справите с нови провокации и да се забавлявате, като го вършиме. Смело отидете там, където никой не е ходил преди, като извършите скок на вярата, с цел да изпитате нещо ново.

Особено в случай че се пробвате да стартирате бизнес и да изложите името си, когато Меркурий прави тригон с Уран в Телец в събота. Това е отлично време за насърчаване на значими взаимоотношения, инвестирате в реклама и създавате визитни картички, с цел да започнете сполучливо независима активност.

Дева

Започнете седмицата, като се задълбочите в избрани тематики, когато Меркурий във вашия знак се съедини с Юпитер в Телец в понеделник. Задаването на верните въпроси може да докара до значими открития. Не се опасявайте да мислите ексцентрично и да изследвате по-малко изминатия път.

Завършете септември със буйна нотка по време на пълнолунието в Овен и вашата зона на фамилиарност в петък. Това е отлично време да изразите самоуверено желанията си. Не се опасявайте да укрепвате връзките и да преобразявате живота си, като погледнете какво би трябвало да измененията. Време е да предприемете дейности!

Прекарайте събота в самостоятелни изследвания, когато Меркурий прави тригон с Уран в Телец, тъй като сте повече от подготвени да изследвате нови неща и да научите повече за света. Това е идеалното време за независимо изследване или за обмисляне на пътешестване.

Везни

Споделянето е грижа, когато Меркурий в Дева прави тригон с Юпитер в Телец в понеделник. Ако желаете да допуснете някого до сърцето си, ще би трябвало да бъдете малко по-уязвими. Споделете дълбоките си секрети с някого, на който имате доверие, с цел да създадете връзка на по-дълбоко равнище. Само не раздавайте всичко.

Тази фамилиарност може да ви помогне да изведете връзките на последващо равнище по време на пълнолунието в Овен и зоната на партньорството ви в петък. Това е отлично време да сложите завършек на споровете и да преминете към нещо по-добро. Границата сред любовта и омразата е доста тънка тъкмо в този момент. Използвайте я във ваша изгода.

Завършете септември, като излекувате вътрешните си рани и преобразите живота си, когато в събота Меркурий прави тригон с Уран в Телец. Този аспект може да ви помогне да превърнете слабостите си в мощни страни. Вървете по собствен път и се научете да стоите на личните си крайници.

Скорпион

Това е добър миг да влезете в приложенията за запознанства, защото навлизаме в есента, а Меркурий в Дева прави тригон с Юпитер в Телец в понеделник. Независимо дали търсите в мрежата сътрудник за обич или креативна активност, идеалният човек може да е единствено на една ръка разстояние.

Ако сте пренебрегвали навиците и рутината, които сте си сложили напролет, сте подготвени да се върнете към тях по време на пълнолунието в Овен и зоната на здравето в петък. Тази луна може да ви даде прилив на работливост, от който се нуждаете, с цел да се върнете на верния път и да постигнете задачите си.

Особено като се има поради, че може да получите помощ от приятелите си, когато Меркурий се съедини с Уран в Телец в събота. Това е отлично време да разгледате покупко-продажби и да подпишете контракти. Не забравяйте да прочетете дребния шрифт, с цел да сте сигурни, че постъпвате вярно.

Стрелец

Завършвате септември продуктивно, когато в понеделник Меркурий в Дева прави тригон с Юпитер в Телец. Това е добър ден за основаване на контакти и поддържане на професионална атмосфера. Колегите ще ви оказват помощ, в случай че ги помолите. Това може да ви бъде от изгода в дълготраен проект.

Началото на есента може да донесе спомагателна топлота по време на пълнолунието в Овен и вашата зона на удоволствията в петък. Това е отлично време да изследвате това, което ви носи наслаждение, с сила и възторг. Възползвайте се от тази опция, с цел да довършите креативен планове, да се забавлявате и да откриете накъде да поемете.

Застъпвайте се за себе си, когато Меркурий прави тригон с Уран в Телец в събота, изключително в случай че желаете да поемете управлението на значими планове. Придържайте се към задачите си и скоро ще започнете да виждате премиите.

Козирог

Започнете седмицата си с премеждие, когато в понеделник Меркурий в Дева се съединява с Юпитер в Телец. Това е превъзходен ден да опитате нови неща, да експериментирате с креативен хрумвания и просто да се забавлявате. Никога не се знае до каква степен може да докара това.

Завършете септември, като се погрижите за вътрешното си дете по време на пълнолунието в Овен и домашната ви зона в петък. Това е добър ден да приемете нещата, които сте обичали, когато сте били по-млади, и да си спомните за корените си. Макар че може би ще поемете ролята на глава на фамилията, не забравяйте да се грижите и за себе си.

Започнете да планирате есенното си пътешестване, когато в събота Меркурий прави тригон с Уран в Телец. Готови сте да научите повече за света и неговите чудеса, тъй че това е подобаващ миг за независимо пътешестване. Образованието също може да бъде занимателно и вълнуващо. Късмет!

Водолей

Започвате седмицата с уязвима нотка, когато в понеделник Меркурий в Дева прави тригон с Юпитер в Телец. Това е превъзходен ден да се сближите с обичаните си хора, с цел да създадете по-щастлив дом за себе си. Думите могат да основат мощни връзки и дълбоки взаимоотношения, тъй че говорете от сърце.

Завършете септември, като предприемете малко пътешестване, с цел да прочистите главата си по време на пълнолунието в Овен и зоната на другарство в петък. Ще би трябвало да излезете сами, с цел да разберете нещата. Предприемете пътешестване през уикенда, с цел да помислите за живота от нова позиция.

Продължете да мислите за това какво желаете в живот си, когато Меркурий се трие с Уран в Телец в събота. Готови сте да преобразите житейската си обстановка към по-добро. Независимо дали се изнасяте, каните някого да се реалокира или поставяте граници, време е да отвоювате своето пространство.

Риби

След дългия интервал на назадничавост сте повече от подготвени да сключите значими контракти, когато в понеделник Меркурий в Дева прави тригон с Юпитер в Телец. Възползвайте се от този аспект, с цел да сключите покупко-продажбите и да постигнете съглашение, от което всички страни да са удовлетворени.

С наближаването на края на септември подобаващият миг за преоценка на полезностите ви и всички промени от пролетта е по време на пълнолунието в Овен и вашата ценностна зона в петък. Луната ви предизвиква да видите кои вложения и рисковеса се оказали сполучливи и върху кои към момента ще би трябвало да работите.

Не се опасявайте да проявявате творчество и да мислите ексцентрично, когато в събота Меркурий прави тригон с Уран в Телец. Когато преговаряте за контракти, желаете партньорство, от което да сте удовлетворени. Не приемайте първото предложение, което се появи. Бъдете новаторски. Това ще ви послужи добре.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР