ОВЕНЗадълженията ви в този ден са повече от очакваното. Въпреки

...
ОВЕНЗадълженията ви в този ден са повече от очакваното. Въпреки
Коментари Харесай

Хороскопът на Алена: Овните се доказват като знаещи и можещи, Телците да си приготвят пари в брой

ОВЕН

Задълженията ви в този ден са повече от предстоящото. Въпреки че сте напрегнати и обезпокоени, ви доставя наслаждение да се потвърждавате като знаещи и можещи пред вашите сътрудници. Успехът е с вас. Не пропускайте да уговорите делова среща, от която зависят финансовите ви приходи през идващите месеци. Личните ви връзки от сутринта са пред цялостен неуспех. Причината е във ваша невярност, която не е довела до интимни връзки. Няма да ви простят елементарно отклонението от правия път и ще ви лишат от секс тази нощ.

ТЕЛЕЦ

Приходите в този ден не трябва да влагате в покупки, които не са нужни на околните ви. Не позволявайте ваши сътрудници да се намесват при осъществяване на служебните ви отговорности. На работното място запазете успокоение и отхвърлете рутинната си работа до обед. Не се натоварвайте с непознати отговорности, с цел да не си спечелите врагове. Пригответе си пари в брой, тъй като след работно време не са изключени разноски, свързани с покупки за децата ви или за необходимо лекуване на родственици. Вечерта не се отхвърляйте от половите удоволствия, в случай че не сте си основали проблеми поради следващия флирт, станал притежание на колегата ви.

БЛИЗНАЦИ

Днес сте възнамерявали пътешестване. Прегледайте листата с неотложни покупки, които е добре да извършите преди края на този месец, с цел да не нарушите финансовата си непоклатимост. Професионалните си отговорности отхвърляте с лекост. Начинанията са нежелателни, само че ви носят също триумф, тъй като ненадейно ще получите поддръжка. Постарайте се да не си създавате проблеми в персоналния живот, единствено тъй като действате без да пита. Интимната ви половинка се е усъмнила във верността ви и силата на вашите усеща и може да ви лиши от полови удоволствия.

РАК

Заради обстоятелството, че сте поели нови отговорности, триумфът е с прозорливите, прозорливите и рационалните. Всички, които се надяват на чудеса, в очакване да им поднесат облага без да са работили, ще се провалят. Емоцията може да ви сътвори служебни проблеми. Вечерта сте поканени на вечеря с родственици. Отидете с интимния си сътрудник, с цел да избегнете проблемите в връзките си с тези хора. Сексуалните удоволствия в този ден са взаимно мечтани.

ЛЪВ

Тревожите се за рисковани дейности в работата си. Дори и да желаете да тръгнете в нова посока, не сте избрали подобаващия ден за смяна на работното място, тъй като може да останете без работа. Задълбочете се в отговорностите си вместо да се инатите и да не цените уважението, което ви подаряват. В късния следобяд околните ви ще ви изненадат с проблеми, които би трябвало да разрешите вечерта. Не се тормозете и не допускайте депресивни положения. След като приключите със фамилните разправии се отдайте на сантиментална вечеря и полови удоволствия.

ДЕВА

Общувате по насила с хора, които не знаят защо са ви потърсили. Искат да им помогнете, само че не споделят защо и по кое време. Ако може биха взели от вас пари, без връщане. Пред вас се отварят необятно нови порти, към нови благоприятни условия за професионални триумфи. Възползвайте се и най-малко надникнете, с цел да видите какво се крие зад тях. Въпреки напрежението денем не наранявайте възприятията на непосредствен човек. Доволни сте от триумфите си и желаете да ги отпразнувате с обичаните си хора. Не бъдете прекомерно разточителни. След вечеря си отворете бутилка алено вино и се отдайте на интимни мигове и мечтан паметен секс.

ВЕЗНИ

Налага се да вземете значими решения, тъй като сте се оказали на кръстопът, само че и сте се устремили към нов професионален връх. Не проявявайте припряност, с цел да не се неуспехите, макар че триумфът е с вас. Запознанствата ви носят изгода. Не прекалявайте с дейните дейности свързани с професионалната ви реализация. Очертават се проблеми в персоналните ви връзки. Не закъснявайте доста и се приберете в точния момент за вечеря. Несемейните да се подготвят за сантиментална среща и незабравими полови удоволствия.

СКОРПИОН

Справяте се сполучливо с професионалните си отговорности, макар намесата на вашите сътрудници, които желаят непременно да се вслушате в тяхното мнение. Приемете, че ви предизвикат. Възможно е възстановяване на вашето финансовото положение. Начинанията са изключени, само че можете умерено да завършите започнатите задания. Завист у близките няма да липсва. Ще се опитат да навредят на персоналния ви живот и да съсипят брака ви. Ако връзката с интимния ви сътрудник е нестабилна рискувате да се отдалечите, а на полови мигове въобще не се надявайте.

СТРЕЛЕЦ

Не отхвърляйте предложенията за делово съдействие, в случай че не са свързани с огромни разноски от ваша страна и облага за хората, които ви го оферират. Ако е по този начин, по-добре работете сами. Щадете нервите си, с цел да се справите със дилемите си с лекост. Тактът и търпението на работното място ще ви оказват помощ да получите поддръжката на вашите сътрудници. Звездите поучават да деянията еластичност в общуването с околните си, скъпи дами. Ако овладеете страстите си няма да се лишите от полови наслаждения.

КОЗИРОГ

Успешните настоятелен срещи са причина да се хвалите пред сътрудниците си, преди да сте приключили извършените диалози. Сърдете се на себе си, в случай че ви изпреварят и ви лишават сътрудниците. Ако се занимавате с частен бизнес, бъдете съвършени в документите си. Очаквайте да получите уведомление за доходи, които ще ви оказват помощ да инвестирате. Не предизвиквайте сами личният си неуспех. Личните ви връзки са в рецесия от нощес поради недоразумение с брачния сътрудник, който знае, че имате друга връзка. Няма по какъв начин да го убедите, че това е краткотрайно въодушевление и ще се лишите от уважението му и от полови наслаждения.

ВОДОЛЕЙ

Бъдете проведени  и  се отнасяйте отговорно към отговорностите си и към обещанията, които сте поели пред вашите сътрудници и близки. За страдание ще усетите, че ваш другар се пробва да блокира пътя ви. Очакват ви настоятелен оферти и сполучливо довеждане докрай на работата. Пазете се от недомислени решения, с цел да избегнете неточности. Очертават се проблеми в персоналния ви живот поради невярност или почтен флирт, за който са ви докладвали. Готови сте да намразите колегата си без да сте уверени във виновността му. Ясно е на всички, че няма да сте съгласни на интимни диалози и полови удоволствия.

РИБИ

Успявате да следвате проекта си за деня. Пътуванията са сполучливи. Внимателно се отнасяйте към новите хрумвания и оферти. Избегнете измамите. Пазете се от импулсивни решения и прочувствени реакции, с които ще си навредите в допълнение и ще отдалечите във времето постигането на професионалните си цели. Бъдете деликатни с околните си и не ги наранявайте, в случай че са били сериозни към вас. Възможни са недоразумения и спорове, които ще забравите със половите удоволствия.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР