ОвенВсеки може да е тъжен. Този понеделник се опитайте да

...
ОвенВсеки може да е тъжен. Този понеделник се опитайте да
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 19 март

Овен
Всеки може да е печален. Този понеделник се пробвайте да загърбите грижите или най-малко не се опитвайте да се удавите в тях. Ако поледнете от различен ъгъл на нещата ще видите, че имате и много мотиви за празнуване.

Телец
Този понеделник започнете спестовно. Желанието ви за харчене ще е голямо, само че изцяло противоположно на средствата, с които разполагате, тъй че забавете темпото в тази тенденция.

Близнаци
През този ден бъдете деликатни с уредите вкъщи. Ако би трябвало се върнете, само че се убедете, че всички електроуреди са изключени, в случай че нямате спомен да сте го създали.

Рак
Търпението ви ще бъде възнаградено. Благодарение на откритостта ви сте завоювали доверието и уважението от страна на колегата ви. Очакват ви незабравими дни.

Лъв
Съветите ви са скъпи и търсени. Бъдете търпеливи с тези, които ви почитат и държат на мнението ви, само че им намекнете, че би трябвало сами да се оправят с проблемите си.

Дева
Днес може да се почувствате малко по-тревожни и обезпокоени без причина. Още при първия опит за усмивка ще видите по какъв начин лека бавно хоризонтът ще стане по-светъл.

Везни
Това е ден, в който да бъдете деликатни, когато сте на открито. Избягвайте тълпите. Освен това не влизайте в спор, колкото и да сте уверени в правотата си.

Скорпион
Този понеделник не се захващайте със занимания, които са ви непознати или непривични. Никой не желае от вас да се вършиме на това, което не сте. Достатъчно мощни сте в своята област.

Стрелец
Този понеделник ще ви обземе предпочитание за пътешестване и отдалечаване от раелността. За страдание моментът не е подобаващ, само че може да планирате бъдещото си пътешестване.

Козирог
През този ден бъдете благи със себе си, с цел да може да сте такива и с останалите. Не правете нищо за другите, което не сте подарили на себе си. Така най-добре ще осъзнаете какво дарявате на околните си.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР