Овен Време за промени започва при вас. Нещата в живота ви

...
Овен
Време за промени започва при вас. Нещата в живота ви
Коментари Харесай

Най-точният хороскоп за събота, 27 август

Овен
Време за промени стартира при вас. Нещата в живота ви като че ли стартират да губят опора, а това може мощно да ви стресира. Не забравяйте, че в този момент е лято и време за занимания, просто релаксирайте, може би това ще ви помогне да се справите с измененията.

Телец
По-добре не изкушавайте ориста с прекомерни стремежи. Ще ви доставят наслаждение куп неща, които досега не сте правили. Просто избягайте от скуката. Е, първо си изпълнете отговорностите.

Близнаци
Радост, светлина, обич ще пръскате към вас. Имате толкоз огромна потребност и предпочитание да си поиграете като дребни деца. Може би в този момент е моментът да организирате някое детско празненство и вие да сте Клоунът.

Рак
Денят е много комплициран и под напрежение. Склонни сте да реагирате импулсивно, а добре знаете, че това постоянно има последствия. Трудно ще намирате салдото сред мечтаното и рационалното, само че най-малко направете опит да го намерите.

Лъв
Ще сте бодри и въодушевени. Не давайте мнението си по всички въпроси, че може да имате неприятности, изключително в случай че става дума за началниците ви.

Дева
Хубав ден, само че никак няма да ви е до работа. Но в името на справедливостта и положителното си име, ще решите да свършите отговорностите си както би трябвало. И доста ще ви бива да давате препоръки, но не се натрапвайте.

Везни
Малко нервни ще се чувствате през днешния ден, само че го отдайте на времето. Подходящ миг да разчистите ненужните движимости и да сложите ред в нещата си. Бъдете по-пестеливи.

Скорпион
Днес ще се чувствате ужасно и даже инцидентните намеци на някои хора няма да съумеят да ви разстроят. Хубав ден за купони и празненства, а в случай че сте край морето, напряко за фиеста. В това въодушевление и любовта ще ви се усмихне много необятно.

Стрелец
Нали разбирате, че проблемите ви са резултат на вашите показа, облик на метода ви на мислене. Ако желаете да сте спокойни и щастливи, просто би трябвало да имате смелостта да започнете да мислите по нов метод, другояче не става.

Козирог
Време за фантазии и далечни търсения. Пътешествията ще са прелестни, вдъхновяващи и разширяващи. Ако би трябвало да се вършат проекти, през днешния ден е моментът.

Водолей
Днес е хубаво да приключите с нещата, които сте отлагали цяла седмица. В краен случай може да ги прехвърлите на някой различен, само че никога не ги отлагайте още.

Риби
Интересен ден ви чака. Нищо чудно да срещнете някои от старите си гаджета. Финансови терзания няма да имате, само че по-отрано преценете какви средства ще са ви нужни и по какъв начин да ги разпределите. Малко деловитост не е непотребна.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР