ОвенВреме е да започнете да давате обич и на внимание

...
ОвенВреме е да започнете да давате обич и на внимание
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 1 март: Лъв – недоразумение за обвързаните, Скорпион – имате нужда от развлечения

Овен

Време е да започнете да давате любов и на внимание на колегата ви, най-малко толкоз колкото и получавате. Отключете сантименталната си страна и подгответе дребна изненада за половинката си през този ден.

Предстоят ви голям брой сложни задания, стрес и проблеми с клиенти, само че това е част от работата и откакто се справите с най-трудното, ще изпитате голямо облекчение, че сте съумели да разрешите всеки един проблем.

Не съдете другите защо и по какъв начин харчат парите си. Всеки самичък взема решение по какъв начин да разполага с персоналните си финанси и никой не е застрахован от неточности, било то дребни или по-големи.

Телец

Вероятно ще се опитате да разгадаете мислите на обичания си човек, но ще разберете, че все нещо пропускате. Вместо да гадаете, започнете да обсъждате нещата дружно с вашия сътрудник, с цел да избегнете възможни противоречиви моменти.

Ако сте помогнали на някой ваш сътрудник да се оправи по-бързо с работата си, не очаквайте да направи същото и за вас. Оправдания и извинения постоянно ще се намерят, тъй че се настройте, че би трябвало сами да се справяте със отговорностите си.

Ще се изисква много еластичност от ваша страна през днешния ден, с цел да се справите с някои непредвидени разноски. Преразпределянето на парите ви по другите пара ще е неотложно, както и орязването на някои разноски.

Близнаци

Отношения и близостта ви с обичаният ви човек ще се основават на доверие и схващане, а поддръжката, която ще си оказвате един на различен през днешния ден, единствено ще укрепи връзката ви.

Целият екип ще чака от вас да поведете кораба в вярната посока. Няма да ви е по никакъв начин елементарно да носите цялата отговорност, само че с добра връзка, ще се справите с всяка една спънка.

Като цяло нещата с финансите ви са постоянни и се следи позитивна динамичност в вложенията ви. Въпреки това бъдете деликатни и обмисляйте авансово всяко едно предложение обвързвано с бизнес.

Рак

Планетарната настройка през днешния ден ще е удобна за решаването на някои проблеми сред вас и колегата ви. Приложете нов метод за връщането на хармонията посред ви и ще постигнете това, към което се стремите в любовта.

Днес, може да се почувствате като в задънена улица по отношение на работата, която ще би трябвало да свършите. Прегледайте още веднъж контактите в телефона си и имейлите на сътрудници и другари, с цел да се сетите кой от тях може да ви бъде от изгода.

Не се вкарвайте сами във финансова рецесия, харчейки за почивки, хазарт, алкохол, цигари или други ненужни неща. Наложете си самодисциплина, с цел да не попаднете в порочния кръг от заеми и бързи заеми.

Лъв

Има възможност, през днешния ден да имате някакво неразбирателство с колегата си. Пречките скоро ще изчезнат и ще можете да се концентрирайте върху това, което е в действителност значимо във вашата връзка, изключително през днешния ден.

В случай, че никой не забележи дадена дребна неточност или пропуск, няма смисъл да се притеснявате и да наблягате на това, което сте изпуснали. Фокусирайте се върху цялата картина, а не върху обособени елементи, които може да са незначителни.

Внимавайте да не надскочите бюджета си с харчене за занимания. Когато сте в компания с другари, сте склонни да храчите двойно повече от нормалното.

Дева

През този ден бихте могли да изгладите своите неточности в случай че деянията повече приемливост към сътрудникът си. И не забравяйте, че всеки си има своите дефекти. Самотните може би ще бъдат разочаровани.

В случай че си търсите нова работа и не откривате подобаващата, няма мотив за суматоха, защото това е знак, че към момента не сте попаднали на вярното място с сътрудници, които сходни на вашите възгледи и разбирания.

Не дръжте всичките си пари на едно място, в случай че салдото ви е негативен. Разбъркайте и преразпределете парите си по другите типове вложения.

Везни

Не позволявайте на своите другари от близкото ви обграждане, да се намесват в любовните ви взаимоотношенията. Обърнете повече внимание на обичаният ви човек, с цел да поддържате равнището на мечтаната романтика.

Отваряйте си очите на четири и доста внимавайте с кого споделяте концепциите и плановете си, защото е доста евентуално някой, който мислите за доста непосредствен другар да ви забие нож в гърба.

Всяка договорка, която сключвате през днешния ден, изисквайте да бъде на книжен притежател и избягвайте онлайн срещите и контракти. В случай че не може да осъществите присъствена среща онлайн, отложете за различен ден събранието.

Скорпион

Днес персоналният ви живот, надали ще бъде толкоз розов, колкото бихте желали. Мислете по скоро прагматично, в сравнение с положително и може би нищо не би могло да ви може да скапе настроението. Имате нужда от повече развлечения.

Днес, звездите ще са на ваша страна, тъй че в този момент е моментът, в който е най-добре да покажете професионалните си умения и положителни качества. Приносът ви към развиването на компанията, за която работите ще бъде оценен високо.

Фокусирайте се върху по-духовните аспекти на живота като любовта и грижата за околните ви. Използвайте парите да се усъвършенствате в тази сфера.

Стрелец

Вероятно ще почувствате, че в интимният ви живот има пропуски за доста неща. Предизвикайте сътрудникът си да се почувства обожаван, позволете му да усети вашата топлота и влюбчивост.

Днес, може да имате проблеми в връзката с някои ваши сътрудници, тъй че просто ги игнорирайте и не им позволявайте да ви натоварват ненужно с персоналните си проблеми. Фокусирайте се върху вашите работни задания, без да обръщате внимание на другите.

Мислете трезво и не попадайте в клопката на импулсивните покупки, при които купувате всичко, което видите на момента. Обмислете добре защо давате парите си и какъв брой старания ви е коствало всеки извоюван лев.

Козирог

Вашата изобретателна сила и въображение ще ви сближат още повече с обичания човек. Това ще спомогне да поддържате любовният огън в дълготрайно отношение. Очаквайте приятни изненади от колегата си.

Множеството условия, на които би трябвало да отговорите със свършената от вас работа, ще изисква от вас да работите няколко часа в допълнение, с цел да изпипате всичко както би трябвало.

Парите ще ви оказват помощ да си набавите най-необходимото за съграждане на нещо, което да ви носи повече приходи, само че от вас и вашите умения зависи, дали ще си върнете инвестицията.

Водолей

Има възможност вашия любовен живот да процъфти при изискване, че му отделите нужното време и пространство. Ще бъде добре, в случай че добре уловите нужния темп на хармонията. Това сигурно ще ви ощастливи взаимно.

Чудесен ден за вас в професионалната сфера, в който може да си позволите да избягате от рутината и да експериментирате. Дори първичните ви хрумвания да не са положително попадение, сигурно след няколко неточности, ще извършите своят пробив.

Звездите ще ви обхванат с позитивна сила през днешния ден, и в случай че ви следва договорка с неподвижен парцел, или покупка или продажба на автомобил, то ще спечелите повече от предстоящото.

Риби

През този ден се обрисува връзките ви с колегата да бъдат на извънредно положително равнище. Настроението ви ще бъде приповдигнато. Пригответе се за един прелестен и сантиментален ден.

Днес, може да се наложи да впрегнете целият си боеприпас от познания и умения, които притежавате, с цел да докажете на съперниците си, че сте по-добрият чиновник и заслужавате повече почитание.

Не бъдете от тези хора с необятни пръти, които харчат без да си вършат сметката. Спестете малко пари за сложни интервали в бъдеще, които може да ви застигнат.

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР