ОВЕНВместо да пътувате в почивния ден, за да избягате от

...
ОВЕНВместо да пътувате в почивния ден, за да избягате от
Коментари Харесай

Хороскопът на Алена: Обещаващи предложения за Водолеите, Рибите подобряват материалното си състояние

ОВЕН

Вместо да пътувате в почивния ден, с цел да избягате от проблемите се изправете самоуверено против тях и ги разрешете са броени часове, даже и в случай че се постанова да водите неприятни диалози. Предприемайте промени, в случай че не опонират на вашите проекти за деня. Поради независещи от вас аргументи рискувате да пропуснете преференциален контракт, по тази причина ви поучавам да бъдете прозорливи. В персоналните връзки са вероятни проблеми с сътрудниците ви поради нежеланието им да схванат терзанията ви за вашето общо бъдеще. Сексуалните ви връзки се възстановяват, в случай че не деянията непредвидена експанзия.

ТЕЛЕЦ

Приходите ви в този почивен ден са задоволителни, с цел да сте спокойни и за лятната си отпуска. Не пропускайте да извършите месечния си доклад и да планирате разноските за идващия месец, в случай че сте уговорили вложения. Не се намесвайте в разправии, служебни или персонални и стабилизирайте постигнатото досега. От сутринта забравете за професионалните си отговорности и се отдайте на развлечения и на отмора измежду другари или със фамилията си. Отидете вечерта на посетители или на ресторант с вашите половинки и фамилията си.

БЛИЗНАЦИ

Избегнете финансовите загуби като наблюдавате работата на вашите подчинени и не допускате опити от тяхна страна в почивния ден. Не отлагайте без причина деловите срещи. Концентрирайте се в отговорностите си. Подложени сте на стрес на работното място, тъй като желаете да завършите в период всичките си задания. Очаквайте положителни доходи. Бъдете внимателни, изключително в случай че се постанова да вършиме външни поправки на вашето жилище в изменчивото време! Вечерта прекарайте измежду фамилията си. Сексът ще ви разтовари от напрежението и ще ви възвърне силите.

РАК

В материално отношение триумфът ще бъде с вас в почивния ден поради вест за доходи, които очаквахте дълго. Признанието, което ще получите, е заслужен подарък за вашите благоприятни условия. На работното място успявате като овладеете прекомерната си сензитивност. Желанието ви да се противопоставяте и да спорите ви трансформира във врагове за вашите сътрудници. Семейните да бъдат умерени в претенциите към брачната си половинка и да не прекаляват с претенциите си. Несемейните да чакат сантиментална среща и полови удоволствия, само че да не бързат с обещанията за годеж и брак.

ЛЪВ

Сутринта в почивния ден сте ядосани поради проблеми в фамилията, които не успяхте да избегнете. Те не са причина за разсеяността ви на работното място, в случай че желаете да се справите със отговорностите си. Имате опция да отхвърлите  с лекост всичките си служебни задания, само че не се натоварвайте с нови, в случай че е допустимо. Влюбени сте и се чудите дали ще е вярно през днешния ден да споделите възприятията си. Притеснявате се дали ще ви отговорят със същото. Семейните да не пропущат миговете за себе си и да се отдадат на полови наслаждения.

ДЕВА 

Денят е почивен и ви сервира благоприятни условия, за каквито от дълго време мечтаете. Възползвайте сте от тях и направете на вашите сътрудници предложение за промени и финансова стабилизация. Начинанията ще бъдат сполучливи. Покажете на какви професионални подвизи сте способни, когато имате ясна цел и знаете по какъв начин да я постигнете. Предпазвайте се от утежняване на връзките с околните си. Чувствате се неразбрани. Помислете дали и вие не сте позволили някоя неточност, с която сте принудили интимната си половинка да се дистанцира от вас и да ви лиши от секс.

ВЕЗНИ

За следващ път в почивния ден сте прекомерно сериозни и сте се задълбочили в детайлите на вашата работа до степен да отдалечите сътрудниците си от вас. Не разчитайте на тяхната помощ. Деловите диалози са проблематични и е по-добре да ги отложите. На работното място сте разсеяни, по тази причина се откажете от нови договорености и разискване на финансови въпроси. В фамилията назрява спор обвързван с децата ви, които настойчиво отхвърлят да ви се подчинят и се срещат с несъответствуващи другари. Обърнете им внимание и със успокоение разрешете проблемите, които ви тормозят.

СКОРПИОН

Без особени старания ще се справите с най-важните си задания набелязани за този почивен ден. На работното място разчитайте на помощ, само че на първо място на личните си познания и умения. Ако организирате настоятелен диалози, се предпазвайте от изявления, изключително от сериозните, които ненадейно могат да съсипят деловите ви връзки. Въпреки че сте натоварени с работа и през този ден, вечерта бъдете измежду фамилията си, с ваши другари и родственици, които ви гостуват по ваша отдавнашна покана. Не пропускайте откакто си легнете интимните диалози и половите наслаждения.

СТРЕЛЕЦ

Планове ви в почивния ден да започнете нова активност, която дава обещание положителни доходи ще се осъществят, в случай че проведете диалозите по този начин, че да разсъните доверие във вашите сътрудници. Не споделяйте желанията си и резултатите от диалозите преди да сте договорили всичко, тъй като ще привлечете вниманието на неприятелите си. В фамилията ви се разгаря препирня поради следващото ви забавяне, което не е по ваша виновност, само че отхвърлят да ви повярват. Не се опитвайте да измисляте опрощение. Ако не се приберете в точния момент се откажете от вярата за полови удоволствия.

КОЗИРОГ

Трудностите, зараждащи в почивния ден са преодолими, в случай че не проявявате прищявки на работното място и не рискувате. Пазете се от отрицателното въздействие на ваши сътрудници. Овладейте страстта. Откажете оферти за вложения, от една страна поради неуместно за вас време, а от друга в случай че нямате задоволително средства и се постанова да поискате финансова помощ или заем. Нямате желание да се извините на интимната си половинка, даже и в случай че вие сте повода за неразбирателството посред ви. Сексуалните ви връзки са в рецесия, която ще продължи до момента в който не намерите сили да си признаете виновността.

ВОДОЛЕЙ

Делови оферти, поднесени ви в почивния ден, обещаващи ви триумфи и поддръжката на авторитетни хора, са от голямо значение, с цел да се заредите със самочувствие. Осъществете без бавене набелязаните проектите, даже и в случай че внезапно ви се прииска да ги отложите. Прекалено сте чувствителни. Емоцията ви пречи да се изявите. В персоналните ви връзки проблемите са поради отвращение на сътрудниците ви да се съгласят с вас и с непрекъснатото неявяване от вкъщи, за което нямате опрощение. Намерете златната среда сред служебните и фамилните си отговорности.

РИБИ

Подобрете материалното си положение в почивния ден, само че без да разчитате на помощ, тъй като или яма да я получите или ще желаят % от приходите ви. Справете се сами, а триумфът ви ще изненада всички. Очаквайте запознанства, които може да са ви потребни, в случай че имате желание да предприемате изненадващи промени в професионално отношение, само че може и да ви употребяват. Правилната преценка е значима. Отново сте обзети от подозрение дали сте задоволително привързани към интимната си половинка или би трябвало да се разделите, само че ви плаши самотата. След като имате подозрения в възприятията си е по-добре да си дадете краткотрайна отмора и да се откажете от секса.

pik.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР