Овен Вие, Овни, в работата си ще намерите признание през месеца,

...
Овен
Вие, Овни, в работата си ще намерите признание през месеца,
Коментари Харесай

Месечен хороскоп за януари 2019: Интересни неща ви очакват през първия месец от новата година

Овен
Вие, Овни, в работата си ще намерите самопризнание през месеца, стига да съумеете да канализирате вярно силата си. Ще имате доста прочувствен месец.
Ще сте склонни да приемате елементарните житейски обстановки на живот и гибел и не е изключено ненужно да драматизирате.
Възможно е да имате спорове с близки до вас хора за не изключително основни неща, заради тази причина е добре да намерите положителен креативен отдушник за мощните усеща, които ще ви превземат или да си оставите време за някое занимание.

Телец
При вас, Телци, не е изключено да изникват известни финансови съмнения през месеца. Може да ви се наложи да зависите от непознати запаси. При всички случаи е добре да внимавате защо харчите парите си и да се постараете да сте спестовни. Много е евентуално да сте изцяло отдадени на романтиката и да ви е мъчно да се концентрирате върху друго. Ако сте в съществено партньорство се чака да предприемете взаимни инициативи или пътувания. Ако сте свободни е доста евентуално да се влюбите и да имате доста интензивни преживявания в любовен проект.

Близнаци
Вие, Близнаци, ще сте във вихъра си през месеца. Всеки от вас ще съумява да се изявява в някоя област и да бъде оценен от заобикалящите. При всички случаи ще имате доста работа, само че ще я вършите с лекост преодолявайки изникващите спънки. Ще разполагате с инструментариума да излизате като спечелили от всички обстановки. В съкровен проект ще сте извънредно дейни. Ако сте заети, партньорството ви ще процъфтява, а в случай че сте свободни ще се закачате с някого от заобикалящите.

Рак
Вие, Раци, ще се занимавате най-много с персоналните и интимните си партньорства през месеца. Не е изключено да имате задължения около най-близкия до вас човек, да се скарате или да изяснявате връзки. За нещата по-бързо да утихват е значимо да цените и почитате мнението на другия и да се преценявате с него. В работата и в всекидневието ви се чака да успявате сносно да отстоявате себе си и да покорявате върхове на професионалното занятие.

Лъв
Месецът ще е доста сполучлив за вас, Лъвове. В работата нещата ще ви се получават с лекост. При всички положения ще бъдете видяни от значими за вас хора и ще получавате нужните ви поддръжка или съвет. Финансово ще се чувствате постоянни и се чака да съумеете да припечелите добре. В любовен проект се чакат забавни срещи с хора, които мощно ви вълнуват. При всички случаи ще сте отзивчиви и харесвани от противоположния пол.

Дева
На вас, Деви, през месеца се чака да ви изникнат разногласия с родственици или задължения около родителите или някого от близкото ви обграждане: братя, сестри, сътрудници, съседи. Месецът ще е подобаващ за промяна на работа или жилище, за пазаруване на нова кола или телефон. В любовта ще имате шанс. Ако сте заети, с колегата си ще имате опция да изживеете приятни мигове, а в случай че сте свободни е доста евентуално да се влюбите и да започнете връзка. В работата се чака да имате конфликт с властимащи фигури, от които е значимо да излезете дипломатично.

Везни
Вие, Везни, най-вероятно ще съумеете да забогатеете през месеца и да си припечелите спомагателни средства. В работата ще имате прогрес и опция да се изкачите по професионалната стълбица и да получите самопризнание. Не е изключено да имате кахъри около кола или друго средство за предвижване, за това ви се предлага да планирате вярно времето си и да тръгвате малко по-рано към работните си места, с цел да не закъснявате.
Ще имате усъвършенствания в и около дома. Периодът е доста подобаващ и за взимане на нов домакински любим.

Скорпион
При вас, Скорпиони, се обрисуват голям брой флиртове и закачки с противоположния пол през месеца. Ако сте в съществено партньорство, сътрудникът ви, ще ви изненада с нещо и ще имате опция да изкарате ползотворно времето си дружно. В службата ще съумеете да демонстрирате гениите и уменията си пред останалите и ще получите самопризнание и овации. Ще сте доста продуктивни и ангажирани и ще влагате огромна част от силата си за изкарване на пари.

Стрелец
Вие, Стрелци, ще имате доста добър тонус през месеца и интервалът ще е доста подобаващ за започване на нов спорт или диета. Очаква се да имате доста терзания по какъв начин ви възприемат другите и дали срещате поддръжка и схващане от останалите. Ще се засягате от най-малките мнения и забележки и с цел да избегнете нежелани спорове е добре да обмисляте обстановките преди да реагирате. Печеленето на пари ще бъде ваша съществена тематика през месеца и то ще ви се получава с лекост.

Козирог
На вас, Козирози, в любовен проект нещата ще ви се усъвършенстват и връзките ви с колегата по всяка възможност ще претърпят позитивна смяна и развиване. Периодът е доста подобаващ за задълбочаване на връзката. В работата се чакат известно количество драми и неразбирателства с шефове и сътрудници, заради което ви се предлага да сте умерени в дейностите и приказките си, както и склонни към взаимни отстъпки.

Водолей
Вие, Водолеи, ще сте доста мечтателни и отнесени през месеца. Много евентуално е да се влюбите мощно и да имате предпочитание да се оттеглите за известно време от публичния живот, както и да се отдадете на удоволствия. Трябва да сте извънредно деликатни около околните си другари, тъй като може да се чакат известни разочарования в тази сфера. Внимавайте на кого, какво споделяте, с цел да не ви споходят изненади в следствие. Ако имате неотложна работа, ще успявате да мобилизирате напъните и мисълта си и да се справяте сполучливо със дилемите.

Риби
Вие, Риби, ще полагате нови основи през месеца и ще сте много дейни. Всяко ваше изпитание ще бъде възнаградено и нещата в службата елементарно ще ви се получават. Периодът е подобаващ за пътувания в чужбина или интензивно другарство с чужденци. Много евентуално е да получите подкрепи от висшестоящи или да започнете значими обществени контакти, които след време да са ви от изгода. Не е изключено да ви хрумне концепция по какъв начин да осъществите своя отдавнашна фантазия. В любовен проект обвързаните от вас ще имат късмет да се насладят на време, прекарано с обичания човек, до момента в който свободните ще за залети от нови и забавни благоприятни условия за флиртове и закачки.
Инфо: Dama.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР