ОвенВероятно, късметът днес ще ви подмине, но не бива да

...
ОвенВероятно, късметът днес ще ви подмине, но не бива да
Коментари Харесай

Хороскоп за 17 септември: Везни, късметът ви зависи от вас - нагласете го

Овен

Вероятно, шансът през днешния ден ще ви подмине, само че не трябва да се отчайвайте. Приемете неподходящите условия като затруднение, което ще ви направи по-силни. Доверете се само на думите на колегата ви, без значение какво ви приказват роднините, приятелите и сътрудниците ви. Интуицията ви ще ви подскаже на кого да вярвате. Все отново вашата половинка ви познава най-добре.

Телец

Не разчитайте на шанса си през днешния ден. Ако не работите старателно за задачите си, не се надявайте на самодива, която ще извърши всичките ви стремежи. Днес, вие ще сте рационалната част от вашата двойка. Решенията ще се взимат главно от вас, защото сътрудникът ви може да прекомерно прочувствен и да взима импулсивни решения.

Близнаци

Днес, ще сте заобиколени от позитивизъм и радостни хора. Това ще ви придвижи на едно прелестно за вас място, където ще си прекарате отлично. Имате чудесни хрумвания по какъв начин всеки един от двойката ви да способства за хармонията във връзката ви. Вашата половинка също ще държи на своето мнение и казусът ще бъде в това да изберете вашият или нейният способ. Разпределете си отговорностите и кой защо да дава отговор по отношение на семейството ви.

Рак

Благодарение на разположението на планетите, ще се радвате на обилие от шанс. Отървете се от всичко, което ви пречи във връзката и ви дърпа обратно. Ако се наложи намалете контактите с някои ваши родственици или другари, които внасят ужас и напрежение във връзката ви. Направете тази първа стъпка, с цел да си пристигна всичко на мястото.

Лъв

Ако ви предстоят сложни решения, добре обмислете всички благоприятни условия, преди последната ви дума. Осъзнавате, че връзката ви има потребност от смяна, само че евентуално ще сте разочаровани от бавните темпове, с които се случва мечтаната от вас промяна. Продължете да вършиме дребни стъпки и евентуално ще забележите, че метаморфозата в любовния ви живот е тъкмо там където би трябвало.

Дева

Не се подценявайте и вярвайте в себе си. Късметът ще е на ваша страна и ще имате шанса да пожънете триумф през днешния ден с всичките ви инициативи. Каквото и да вършиме избягвайте да давате назидателни директиви на вашият сътрудник. Това вероятно ще засегне половинката ви, тъй че даже и да сте прави, може да се одобри като натякване от ваша страна.

Везни

Опитайте се да приемете обстоятелството, че шансът ви зависи от метода ви на мислене и персоналната ви настройка. Бъдете по-позитивни. Вероятно, през днешния ден няма да ви стигне времето да обсъдите фамилните ви въпроси и всички злословия в работата на всеки един от вас. Съсредоточете се върху диалозите за персоналния ви живот и ограничете разискването на непознати хора.

Скорпион

Може да отхвърлите мисълта за неприятния шанс, като работите над това, да се случи нещо позитивно за вас през този ден. Днес, може мъчно да намерите верния път на връзка с колегата ви. Ако не дадете заем на доверие на половинката ви, разногласията и споровете ще продължат, въпреки и в по-тиха фаза.

Стрелец

Късметът най-вероятно ще е с вас през днешния ден. Имате потребност от независимост и обществен живот с вашите другари, само че има възможност сътрудникът ви да не прояви нужното схващане. Възможно е да изпитва мощна ревнивост и ще би трябвало да сте по-внимателни с излизанията, само че обяснете, че имате потребност от персонално пространство.

Козирог

Най-вероятно, ще ви се даде явен знак да се усмихвате повече, защото ще имате мотиви да празнувате щастливи събития. Дори, подборът на думи на вашият сътрудник да не е съвършен, ще разберете благото обръщение и мощните усеща на обичания ви човек. Доброто въодушевление ще е налице, тъй че подсладете любовта си с нещо изкусително и за двама ви.

Водолей

Ако до в този момент не ви се е случвало да намерите четирилистна детелина, то през днешния ден може да имате този късмет. Силните ви усеща ще дадат път на изразяването на сантименталната ви и нежна природа. Това ще направи живота по-щастлив и по-смислен, изключително когато давате и получавате обич.

Риби

Шансовете ви да спечелите през днешния ден, ще са огромни, тъй че нищо не ви пречи да си опитате шанса. Днес, ще получите голяма поддръжка от хора, които са ви фенове, като на водещ на всички ще е вашият сътрудник. Ще се радвате на особено внимание, тъй че благодарете на половинката си за голямата му поддръжка.

 

Хороскопът е направен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР