ОвенВашите действия са добри, но все още не сте достигнали

...
ОвенВашите действия са добри, но все още не сте достигнали
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 15 май: Рак- обърнете внимание на личния си живот, предизвикателства за Козирог

Овен

Вашите дейности са положителни, само че към момента не сте достигнали несъмнено равнище, с цел да сте в сигурност или по - добре, с цел да сте сигурни, че хората ще ви оценят такива, каквито сте. Все още би трябвало да се борите доста и да намерите най -подходящия миг да се изкачите над онази стена, която към момента ви е оттатък нужния небосвод. Днес можете да се надявате на най -доброто.



Телец

Дори приятелите към вас да не схващат изцяло вашата позиция, постоянно би трябвало да се пробвате да бъдете по -отворени, с цел да избегнете проблеми. Всъщност през днешния ден е по -добре да държите по - налично, да се опитате да бъдете допустимо по - ясни и да поддържате ред и баланс сред тези, които имат разнообразни отзиви или съждения. Няма да е елементарно, само че ще можете да го извършите.



Близнаци

Днес можете да се отпуснете и да мислите за нещо доста по - хубаво, по - щастливо и по - възвисяващо, защото околните ви хора, които ще бъдат с вас. Със сигурност можете да вземете най - вълнуващото от протичащото се към вас. Важното ще бъде да не позволявате на никой и за нищо да нахлуе на този благополучен остров!



Рак

Може да сте песимисти в мисленето, съветваме ви да се занимавате с въпросите по-ентусиазирано. Днес ще се наложи да обърнете съществено внимание на фамилния и персоналния живот, в противоположен случай това може да докара до по-голям проблем. Очакват ви приветливи взаимоотношения.

Лъв

Може да си доставите луда наслада или да решите да култивирате персоналните си ползи. Резултатите ще дойдат съвсем постоянно със закъснение. Това е ден, който демонстрира заплаха и с изключение на другите неща, би трябвало да бъдете деликатни, до момента в който шофирате. Ако е допустимо, стойте надалеч от навиците си за приложимост на алкохол.



Дева

Повечето от вашите хрумвания ще работят безпроблемно и без старания за вас, ще постигате впечатляващи резултати. Вашите другари и семейство просто ще създадат персоналния ви живот по-богат и пълностоен. Специалните моменти в общуването ще ви изненадат прелестно.



Везни

Психиката и имунната ви система няма да са мощни. Трябва да започнете да се упражнявате и да се грижите за здравето си, в противоположен случай можете да бъдете обзети от хронични болести. Най - евентуално ще намерите общ език със остарели ваши съперници.



Скорпион

Може да изпаднете в меланхолия, незнаен боязън или уплаха. Ще ви липсва изясненост в мисленето, дейностите и вземането на решения. Ще бъдете духовно наклонени, все пак ще бъдете привлечени от тънкостите на природата. Ще се разбирате добре с някои недобронамерени към вас родственици.



Стрелец

През този ден се обрисуват съществени земетресения от които ще си извлечете доста поучения. След този интервал ще излезете с нови хрумвания за справяне с вашите провокации. Енергия, увереност и предпочитание за динамика, това е идеалният ден от уикенда. Очаквайте положителни вести!



Козирог

Връзката с вашите другари няма да е задоволително добра и те ще основат проблеми в животът ви. Може да се сблъскате и с провокации на вътрешния си фронт - фамилията. Това може да сътвори напън и напрежение. Приятни, чувствени, завладяващи моменти с близки и другари.



Водолей

През този ден ще бъдете смели и ще се издигнете на високо равнище. През това време ще се насладите на съпружеското благополучие. Вашите контакти с авторитетни хора несъмнено ще се усилят. Ще преодолеете някои неразбирателства с някои членове от вашето семейство.

Риби

Семейните връзки ще бъдат изцяло приемливи. Въпреки че връзките с приятелите може да не са положителни. Пътуването на дълги дистанции ще към този момент ще бъде единствено от изгода. Внимавайте със слуховете и игнорирайте избрани посредствени мнения в обществените мрежи.

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР