ОвенВашите чувства и тези на партньора ви, ще са синхронизирани

...
ОвенВашите чувства и тези на партньора ви, ще са синхронизирани
Коментари Харесай

Хороскоп за 4 февруари: Лъвове, очаква ви приятна изненада

Овен

Вашите усеща и тези на колегата ви, ще са синхронизирани в едно цяло и несъмнено ще усещате по-голяма непосредственост между тях. Бъдете смели да опитате нови неща и подготвени да се впуснете в завършения. Въпреки всичко, не се надявайте на някакъв огромен шанс през днешния ден. Всичко ще зависи от вашите старания и способността ви да довеждате нещата до край. В противоположен случай, всичко ще върви наобратно.

Телец

Времето на този ден може да бъде много изтощително за вас. Вземете си отмора от ежедневното взимане на решения и възложете тези отговорности на колегата ви. Оставете половинката ви да се изявява като водеща

игура. Днес, може да се почувствате, че имате огромен шанс и сте като допрени от ориста. Това може да ви направи много егоистични и склонни да пренебрегвате другите.

Близнаци

Ако сте минали през някои трудности с колегата ви, то през днешния ден ще имате ясната визия на къде да поемете и може с гневна скорост да се засилите към реализирането на задачите и фантазиите ви. Звездите ще са е удобно разположение за всяко ваше начинание. Помогнете на тези, които нямат вашия шанс в този ден. Ще имате опцията да проектирате света към вас за всичко, с което се занимавате. Помагайте и се раздавайте.

Рак

Приятелите ви през днешния ден може да ви дадат скъпа информация за обичания ви човек. Възможно е да не виждате някои черти от характера на колегата ви, заслепени от любовта и мощните усеща, които изпитвате. Чуйте препоръките, които ще ви дадат приятелите и околните ви хора. Не винете звездите за това, че нямате шанс през днешния ден. Просто не инвестирайте и не влагайте парите си в нещо, което може да докара до загуба.

Лъв

Замислете се какво бихте създали с персоналния си живот, в случай че не се страхувахте от нищо. Отговорът на този въпрос ще ви помогне да разберете от какво имате потребност в персоналния си живот и какво ви задушава във връзката с сегашния ви сътрудник. Отнасяйте се с почитание към вашите началници и „ учители “. Покажете, че цените труда на другите и шансът ще се обърне във ваша изгода. Очаква ви приятна изненада.

Дева

Като цяло сте много практични, когато става въпрос за харчене на пари. Днес обаче, може да си позволите известна изисканост и чудатост, с цел да си доставите сантиментална приятност с вашият сътрудник. Това ще са едни добре изхарчени пари за незабравими моменти. Късметът ще е с вас през днешния ден, тъй че може да включите в разнообразни игри и залагания, без терзания. Все отново, не рискувайте огромна сума пари и не се разчитайте напълно на шанса.

Везни

Променете отношението към себе си и имайте по-добро самоуважение, с цел да подобрите и връзката си. Колкото по-уверени и наперени сте, толкоз повече внимание ще получавате от колегата си. Пробвайте и неотложно ще видите позитивния резултат. Късметът няма да е най-хубавият ви другар през днешния ден. Не зачерквайте деня като несполучлив и не позволявайте отчаянието да ви обземе. Продължете деня си по нормалния метод.

Скорпион

Ако имате връзка от разстояние, ще ви е все по-трудно да поддържате огъня на любовта без директен контакт очи в очи. Организирайте си действителна среща, в случай че желаете да запазите тази връзка във времето. Направете дребна жертва и отидете при обичания ви човек. Плановете ви може да бъдат осъществени със напълно дребна доза шанс. Амбицирайте се и изпълнете всяка една точка от графика си за деня, с цел да се чувствате изцяло задоволени от себе си вечерта.

Стрелец

Астралната сила през днешния ден ще ви донесе доста пристрастеност и мощни усеща. Няма да има потребност да вършиме нещо особено. Достатъчно ще е да сте покрай колегата ви и магията ще се случи от единствено себе си. Ще се изненадате какъв брой доста ще ви помогне шансът през днешния ден. Всичко ще ви върви като по вода както в любовта, по този начин и в работата. Бъдете признателни за тази благословия.

Козирог

Днес, може да разберете, че притежавате качества, които половинката ви обожава, а вие приемате за някаква даденост. Заложете на естествената си хубост и сексапил, без непотребни неща по вас. Разчупете визията си без да се криете зад някаква маска. Ако ви се наложи да се върнете до дома ви, тъкмо откакто сте излезли, то не вярвайте на суеверието, че това е на неприятен шанс. Чарът ви няма да ви обърне тил, тъй че всичко ще е наред.

Водолей

Ако вие харесвате сладолед с усет на шоколад, а сътрудникът ви избира ванилия, то намерете метод да съчетаете усетите и да добавите някаква екстра, която да се хареса и на двама ви. Бъдете склонни на взаимни отстъпки през днешния ден. Налага се през днешния ден да вършиме всичко както би трябвало по разпоредбите, като се подготвите за най-лошото. Късметът е единствено
бонус, който може единствено да усъвършенства резултатите ви.

Риби

Желанието ви да бъдете измежду вода ще е изключително мощно през днешния ден. Ако нямате опция да отидете на море, басейн или да бъдете наоколо да река, то си направете една ароматна, топла вана с листенца от рози, която да споделите с половинката ви. Късметът ще е с вас през този ден, тъй че очаквайте добра облага както от работата ви, по този начин и от игри като тото или
лотария. Изпробвайте шанса си през днешния ден.

 

Хороскопът е направен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris

Causa.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР