Овен Ваната или киното Овенът е една от най-директните зодии, те действат

...
Овен
Ваната или киното
Овенът е една от най-директните зодии, те действат
Коментари Харесай

Идеалните места за секс за всяка зодия

Овен

Ваната или киното

Овенът е една от най-директните зодии, те работят бързо и импулсивно. Що се отнася до секса, той е подготвен да го прави на всички места и когато и да е, в случай че настроението е уместно. Овните имат високо полово предпочитание, което в това време минава задоволително бързо. Обичат да преобладават в леглото и да са постоянно от горната страна. Овните са директни, почтени, само че и " мръсни " и вулгарни в секса. Често ругаят по време на любовния акт, само че не им харесва сексът, който продължава прекомерно дълго. Бързият секс във ваната е съвършен за тях, само че ги притегля и правенето на обич в киното, до момента в който гледате сантиментален филм. Копнеят за провокации и не се опасяват да тестват нови техники и пози. 

Телец

Луксозен хотел

Страст е тяхното друго Аз. Ако планирате интимна вечер с Телец, ще би трябвало много да се потрудите преди да го вкарате в леглото. Нужна е изискана вечеря на свещи, приятни миризми, скъпи копринени чаршафи, чувствена музика и дълга въведения, преди Телецът да стартира да работи. Да, ще бъде дълга нощ. Телците си мечтаят да вършат секс в някой първокласен петзвезден хотел. Те са материалисти, обичат лукса и скъпите неща и в никакъв случай не биха се съгласили на „ секс на екс “ в кола или на обществено място. Обичат комфорта и огромно легло, а не някое тясно и неловко място. Спокойната атмосфера ще разсъни всички полови сетива в Телците и почтено казано, обичат да го вършат цяла нощ.

Близнаци

На пода в хола

Близнаците са обществени същества. Мръсните диалози, секс маските би трябвало да бъдат включени в любовната игра, а интимният акт обичат да се случва на пода в хола, посипан с възглавници с разнообразни размери. Близнаците обичат разнообразието, тъй че бъдете подготвени за нововъведения. И този знак на зодиака бързо се отегчава, по тази причина ви съветваме да изтеглите най-новото издание на Кама Сутра. Близнаците са малко като Телците, когато става въпрос за разкош, само че за разлика от тях обичат да приказват намерено за секс и за тях положителната любовна игра е ключът към удоволствието. Няма да се тормозят да ви „ посегнат “ даже в спалнята на родителите си. Ще се радват да учат разнообразни пози.

Рак

Коридорът или кухнята

За Раците е значимо да се усещат сигурни, когато става въпрос за секс, тъй че би трябвало да говорите доста за това с половинката си и да я убеждавате, че всичко ще бъде наред. Но когато преодолеят терзанията си, те се отварят и стават един от най-сексапилните любовници, с които сте имали спекулация. Раците са срамежливи, благи и нежни, само че са същински зверове в леглото. С наслаждение ще раздерат облеклата си и тези на колегата си и ще се насладите на дива обич. Времето и мястото не са значими за тях, те се концентрират върху взаимното наслаждение. Заведете Рака на вечеря, а когато се приберете, бутнете го до стената, разкъсайте облеклата му и правете обич в коридора или в кухнята! 

Лъв

Пред камера

Лъвовете обичат да са център на внимание и най-хубавото място за правене на обич за тях е там, където се виждат в целия си искра. Така че правете секс с него на прозорци без пердета или даже пред камера! За тази зодия снимането на домашно видео не е проблем. Те опитват, склонни са към изневери, случки и ги притегля груповият секс. Много са изобретателни, по тази причина, в случай че сътрудникът ви е зодия Лъв, постарайте се с любовната игра, с цел да разсъните пристрастеността му. Къде обичат да вършат обич? Навсякъде, няма значение мястото, значимото е да се отдадете на приятност и луда пристрастеност. Те имат вяра, че са страхотни любовници и фантазират за групова сцена, тъй че доста хора да видят уменията им.

Дева

Двойно легло

Този знак цени чистотата и се грижи за здравето. Не забравяйте за персоналната хигиена и почиствайте там, където би трябвало да се случи всичко. Оправете леглото с чисто долни дрехи, обърнете особено внимание на банята. Само откакто вземете всички тези ограничения, можете да поканите Девата при себе си. Представителите на този знак са доста деликатни любовници, стремящи се да задоволят колегата си. Бъдете подготвени за обстоятелството, че откакто всичко свърши, рецензията ще падне върху вас. В същото време самите Деви са доста чувствителни и не обичат рецензиите по собствен адрес. Идеалното място за обич на Девите несъмнено е спалнята и огромното двойно легло, само че не биха отказали и секс в банята.

Везни

Пред огледалото

Везните доста ценят естетиката, в това число са способни да оценят по достолепие човешката форма. Ето за какво не би трябвало да носите необятни облекла на среща X. Освен това тази зодия обича да угажда на колегата и да гледа този трогателен театър. Идеалното място за правене на обич с Везни е пред огледалото, с цел да задоволят своите воайорски пристрастености. Често са много консервативни и съвсем в никакъв случай не приказват за секс с другари и семейство. Интимните моменти са предопределени единствено за тях и колегата им. Везните са привлечени от сексапил и хубост, по тази причина се пробвайте да извършите средата приятна и изобретателна. Ще се зарадват да вършат обич на свещи и розови листенца в някой изтънчен хотел.

Скорпион

Офисът или басейнът

Скорпионът е един от най-страстните знаци на зодиака. Те са доста секси, потайни и се държат доста собственически. Искат да обхванат освен в тялото ви, само че и в душата ви. Затова най-хубавото място за правене на обич е това, което е в зоната табу, нещо неразрешено. Създайте място, където  могат да поемат надзор над обстановката и да почувстват силата си. Ролевите игри в стила на учител/ученик просто ще ги подлудят. Да не приказваме за секс играчки и белезници. Първо се уверете, че Скорпионът в действителност ви цени, тъй като не разрешава на всеки да влезе в половата му сфера. Падат си по правенето на секс в офиса, измежду природата и даже на басейна. Сексът на обществени места не им е чужд, написа Труд.

Стрелец

Сред природата

Дивите, необуздани и доста темпераментни, Стрелци се любят като животни и за тях сексът не е табу. Говорят за него намерено, хвалят се със своите полови умения, а също по този начин обичат да се майтапят и да се смеят, до момента в който вършат обич. Те ще бъдат привлечени от секс измежду природата, до дърво или изоставена барака. Тези разпуснати души обичат да прекарват времето си навън, тъй че не е чудно, че обичат секс измежду природата или на покрива на висока постройка. Също по този начин им харесва всичко да е занимателно и елементарно и смехът не ги смущава. Правете обич със Стрелец в гората по време на разходка, на тревата, в парка или на плажа под звездите. Те са авантюристичен настроени и живеят за момента.

Козирог

Спа курорт

Някои неща Козирозите са склонни да пазят в загадка, също така им би трябвало време, с цел да се настроят за фамилиарност. Не си мислете, че представителите на тази зодия са неприятни любовници. Напротив, под престорената безчувственост се крие същинска животинска пристрастеност. Въпреки това, преди да покажат класа, те се нуждаят от сериозна физическа стимулация. Затова идеалното място за правене на обич за Козирога ще бъде спа курортът, където след двоен масаж той може в действителност да се отпусне. Основното нещо е да пазите всичко надалеч от любопитни очи, тъй като са доста срамежливи. Не си падат по странните пози, само че това, което умеят е извънредно. Сексът с тях е сетивен и много нескончаем.

Водолей

През интернет

Водолеят не е най-обсебената от секса зодия. Неговите представители постоянно не помнят за любовната игра и стартират да мислят за нещо свое. Ето за какво, с цел да хванете вълната, най-хубавият метод да вършиме секс с Водолей е през интернет, като Skype или по телефона. Те също няма да имат нищо срещу голи фотоси. Елементът на разстояние единствено ще ги разпали и ще ги накара да се усещат удобно. След същински секс не очаквайте дълго време да се гушкат с вас и да лежат в поза лъжица – това не е техният жанр. Обичат да опитват, а еротичната любовна игра ще разсъни мозъка и тялото им. Идеалното място за правене на обич за тях е колата, а също по този начин обичат да вършат секс под душа.

Риби

В джакузи или на плажа

Рибите са същински хамелеони на зодиака, способни да се приспособяват към желанията на колегата. Този зодиакален знак се ръководи от Нептун, планетата на илюзията и фантазията, тъй че накарайте Рибите да се почувстват като във приказен свят и тогава сексът с тях ще бъде в действителност парещ. Освен това не забравяйте, че това е воден знак и сексът в басейн, джакузи или на плажа е съвършен за тях. Костюми и игри с разнообразни функции ще разсънят въображението им и ще ги трансфорат в същински секс звяр. Релаксирането в топла вана или гушкането край морето също ще са потребни, защото това ще възпламени желанието им за секс. Обичат да съблазняват и са доста издръжливи в леглото.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР