ОВЕНУстремени сте към успех на всяка цена. Бъдете внимателни, не

...
ОВЕНУстремени сте към успех на всяка цена. Бъдете внимателни, не
Коментари Харесай

Хороскопът на Алена: Бъркотия в дома на Лъвовете, Девите с рутинни задължения

ОВЕН

Устремени сте към триумф непременно. Бъдете деликатни, не постъпвайте подмолно с вашите сътрудници и близки, в случай че желаете да имате тяхната поддръжка. Късметът не е на ваша страна, а запознанствата могат да ви бъдат потребни, само че и да ви провалят, в случай че са свързани с деловите ви връзки. Семейните да запазят връзките си. Ако не сте фамилни имате доста обожатели, само че сте влюбени до уши единствено в един, а през днешния ден имате опция да споделите възприятията си. Бъдете откровени и не премълчавайте.

ТЕЛЕЦ

Не се доверявайте на непознати хора и не споделяйте проектите си. На работното място триумфът е още веднъж с вас и ви носи самопризнание и уважението на вашите сътрудници. Предпазвайте се от инцидентни запознанства с хора, които желаят да се обвържат с вас в делово съдействие, с цел да не съжалявате по-късно. Ваши родственици се пробват да ви основат проблеми с брачната половинка. Не допускайте тяхната интервенция, в случай че бракът ви е постоянен. Сексуалните ви връзки са хармонични. Вечерта още веднъж ще летите в облаците на любовната омайност.

БЛИЗНАЦИ

Денят ви подарява невероятни благоприятни условия за нова работа, за настоятелен срещи, за вложения, обещаващи ви бърза облага, а също и сантиментална среща. Възползвайте се от всяка една от тях. Въздържайте се от настоятелен пътувания, поради които може да изостанете със служебните си отговорности и да търпите рецензия. Трудно ще избегнете проблемите в фамилните връзки или различия с сътрудниците си, в случай че придвижите неприятното си въодушевление от работното място и в дома си. Постарайте се да се заредите с оптимизъм и да оставите ядовете си пред прага.

РАК

Ще се натоварите с видимо непостижима работа, само че още до края на деня ще сте я приключили за ваша наслада и успокоени ще си дадете отмора. Веднага ще ви платят, а приходите будят завистта на вашите сътрудници. Тези от вас, които са подготвили за автограф контракти за съдействие, да ги прочетат още един път, преди да ги подпишат в първия ден на новата седмица. Рискувате да се неуспехите в персоналните връзки поради съмнение във ваша половинка, а и неспособност да повярвате в възприятията си. Денят е съвършен за пътувания. Вечерта се отдайте на отмора след обичаните си хора.

ЛЪВ

Емоцията може да се трансформира в причина за съществени пропуски на работното място. Ако я овладеете триумфът е с вас, само че това зависи единствено от вашето положително предпочитание. Не сядайте зад кормилото и избягвайте разискване на съществени професионални проблеми. Ще сте удовлетворени от деня, в случай че сте търпеливи и виновни към дейностите си. Бъдете умерени в рецензията, в случай че откакто се приберете заварите неразбория в дома си, поради отплата, че сте предизвестили, че ще работите и няма да сте си вкъщи в почивния ден. Не спорете с интимната си половинка.

ДЕВА

Отдайте се на рутинните си отговорности и не допускайте неуспех поради импулсивни инициативи от ваша страна. Не проявявайте благотворителност към вашите сътрудници и другари. Трудностите ще попречат на желанието ви да се справите до обед със дилемите си на работното място, в случай че се притесните. Ако не сте фамилни, не се надявайте на запознанство с подобаващата половинка, макар опитите да ви оженят преди края на годината. Няма да бъдете щастливи. Семейните да прекарат вечерта със своите близки.

ВЕЗНИ

Проведете диалозите на работното място единствено, в случай че сте изцяло уверени в правотата си и във опцията да се справите с предоставените ви служебни задания. Постарайте се да разрешите зараждащите проблеми, като деянията преданост към вашите сътрудници или подчинени. Следобед се обрисуват разправии с вашите близки, поради обещания, които не сте изпълнили и сте породили ревнивост у сътрудниците ви. Решили са, че сте им изневерили, поради отсъствието ви от вкъщи в почивния ден.

СКОРПИОН

Овладейте прибързаността си и триумфът ще ви споходи още веднъж. Не си коства да го пропилявате поради желанието да надскочите себе си или да се докажете пред вашите сътрудници.  В никакъв случай не жертвайте кариерата си поради напън в профил. Не спорете заядливо, в случай че демонстрират непросветеност. Не са изключени компликации в персоналните връзки, в случай че през целия ден сте на работа, а вечерта решите да прекалите отвън дома си и пренебрегвате обичаните си. Грозят ви не малко различия с сътрудниците ви.

СТРЕЛЕЦ

Рутинната работа от една страна ви работи на нервите и ви се желае да захвърлите всичко стартирано, само че въпреки това е метод да се справите с всичките си изостанали задания. На работното място положете старания, с цел да завършите дилемите си. Деловите диалози и срещи ще бъдат сполучливи, макар напрежението. Посветете част от времето си сутринта, а и цялата вечер на фамилията си. Близките ви чакат от вас повече внимание, а за какво не и приятна страст, в случай че ги заведете на ресторант и се повеселите. След това интимните мигове ще ви се усладят.

КОЗИРОГ

Ако се занимавате с частен бизнес денят е добър, с цел да внесете ред в счетоводството на вашата компания и да сте подготвени да посрещнете първите месеци от годината. Очаквайте доходи, които идват в точния момент, с цел да планирате вложения преди края на месеца.  Деловите срещи са сполучливи. Не се отхвърляйте, а ги проведете със самочувствието, че знаете какво желаете. Не са изключени крайности в държанието ви и непредвидени промени в персоналните връзки, поради невярност, която сте разкрили ненадейно и ви е наранила надълбоко и непоправимо. Независимо от персоналните ви разкрития проверете още веднъж дали не грешите.

ВОДОЛЕЙ

Планираните пътувания ви носят изгода, в случай че има кой да ви замести на работното място и да ви анулира при неотложни настоятелен срещи, които се постанова да организирате. Успехът ви е сигурен. Отлагането на срещите, в случай че решите да пътувате на собствен ред води от една страна до изгода за вас, а от друга – до разтягане на връзките с вашите сътрудници и настоятелен сътрудници. Вечерта се отдайте на фамилията и на обичаните си, на приятни страсти и спокойни диалози с обичаните си хора. Бързо и съвсем безпроблемно сложете завършек на потискащите ви спорове в фамилията и се отдайте на полови удоволствия.

РИБИ

Планираните промени са причина за компликации, само че макар тях бързо и сполучливо се справяте със дилемите си. Не рискувайте. Откажете се от недомислените инициативи. Не се поддавайте на ласкатели, които целят да ви предизвикат да критикувате вашите началници и да ви основат проблеми на работното място. Не са изключени  закономерни затруднения в фамилните връзки, поради нежеланието ви да отстъпите пред настояванията на околните си. Не допускайте да ви изнудват за непланирани разноски преди празниците в края на месеца, даже и в случай че брачната ви половинка се пробва да ви лиши от секс.

 

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР