ОвенТвоят сезон е на път да започне. В затишието пред

...
ОвенТвоят сезон е на път да започне. В затишието пред
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Успехи за Стрелците, Близнаците да се грижат за себе си

Овен

Твоят сезон е на път да стартира. В затишието пред бурята на идните промени пълнолунието в Дева във вторник е отлично време да се замислите какъв брой надалеч сте стигнали. С Луната във вашата зона на работливост сте насърчени да разгледате навиците, които сте формирали през август 2022 година. Те са на път да се отплатят.

Особено когато навлизате в интервал на привършване, когато Сатурн навлиза в Риби във вторник, преминавайки във вашата зона на подсъзнанието. Следващите три години ще бъдат време на излекуване, защото ще поставяте прочувствени граници във всички области на живота си. Това може да е самотно време на самоанализ, само че си заслужава.

Въпреки това ще се занимавате с проблеми, свързани с привързаността, когато в събота Юнона навлезе в Телец, премествайки се във вашата зона на полезностите. Привързаността няма да ви се отрази добре в този момент. Научете се по какъв начин да цените себе си и привързаностите си, без да сте прекомерно притежателни.

Телец

Започвате седмицата с сантиментална нотка с пълнолунието в Дева във вашата зона на удоволствието във вторник. Това е превъзходен ден за романтика, Телец, тъй че скрепете договорката за всяка любовна спекулация преди пролетта. Денят е превъзходен и за довеждане докрай на креативен планове и за самопризнание на невероятните ви гении.

След като прекарахте последните три години в работа върху кариерата и задачите си, в този момент е време да се смесите и да се забавлявате, защото във вторник Сатурн навлиза в знака на Рибите и се реалокира във вашата обществена зона. През идващите няколко години може да оставите старите другари в предишното, до момента в който създавате нови другарства с хора, които могат да ви отворят порти.

Завършете седмицата с някои нови романси, когато Юнона навлезе във вашия знак в събота. В момента в действителност се чувствате себе си, което е идеалното време за първи срещи. Въпреки това не се влюбвайте в първия срещнат човек. Играйте на терена, преди да си играете на къща.

Близнаци

Започвате седмицата с порив към основаването на идеалния дом с помощта на пълнолунието в Дева и фамилната ви зона във вторник. Искате да вършиме нещата по " верния " метод, само че не бъдете толкоз строги към себе си. Практикувайте грижа за себе си, до момента в който се подготвяте за пролетта.

Особено като се има поради, че ще преместите фокуса си върху задачите на професионалната си кариера, когато Сатурн навлезе в Риби във вторник и се реалокира във вашата зона на кариерата. През идващите три години ще си намерите работа " за възрастни ", тъй че се концентрирайте върху репутацията си. Кариерните разтърсвания могат да се окажат неприятни. Поставете граници сред професионалния и домашния си живот, с цел да запазите спокойствието си. Пригответе се да узреете, Близнаци!

Уикендът внася известна активност във взаимоотношенията ви, когато в събота Юнона навлиза в Телец и се реалокира във вашата персонална зона. Съществува огромна възможност за загадка, интензивна връзка, даже за спекулация. Въпреки че това може да наподобява пикантно и вълнуващо, бъдете деликатни. Играете си с огъня.

Рак

Ако има нещо, което сте желали да кажете, пълнолунието в Дева във вторник е подобаващ миг да го изкажете. Луната е в зоната на другарство и това е идеалният миг да запишете всичките си мисли, с цел да можете най-сетне да бъдете свободни. Също по този начин е подобаващ миг да попълните документи и да подредите всички свои отговорности преди пролетта.

Възможно е през идващите няколко години да се върнете в учебно заведение или да запишете някакъв тип висше обучение, откакто във вторник Сатурн навлезе в Риби и се реалокира в зоната на разширението. Доверете се на пътуването, Раци, даже в случай че то ви води до непознати места, които ще ви трансформират.

Границата сред другарство и обич се размива, когато се влюбите в някой от приятелите си, когато Юнона навлезе в Телец в събота, движейки се в обществената ви зона. Опитайте се да поставите ясни граници или нещата може да се объркат.

Лъв

Започнете март с верния ход, като постъпвате малко по-разумно с парите си по време на пълнолунието в Дева във вторник. Тъй като Луната се намира в зоната на полезностите, това е добър миг да развиете по-добри привички за харчене на пари, вместо импулсивно да харчите за неща, които не употребявате или от които нямате потребност. Инвестирайте, Лъвове, не харчете!

Особено като се има поради, че това е началото на интервал на смяна в живота, защото във вторник Сатурн навлиза в Риби и се реалокира във вашата зона на промяна. Това важи двойно, в случай че това е вашето завръщане на Сатурн. Това е натоварен пренос, който визира всяка област от живота ви. Докато се гмуркате в най-тъмните си страхове, ще се появите като нов човек.

Лоялността е отлично качество, изключително когато става въпрос за работата ви. Въпреки това, когато в събота Юнона навлезе в Телец и зоната на кариерата ви, не позволявайте лоялността да се трансформира в сляпа лоялност. Може да пропуснете значими благоприятни условия за триумф.

Дева

Това е превъзходен ден да поставите себе си преди всичко и да извършите нещо, с което да се погрижите за тялото и душата си по същия метод, по който се грижите за другите. Това е превъзходен ден да поставите себе си преди всичко и да извършите нещо, с което да се погрижите за тялото и душата си по същия метод, по който се грижите за другите. Заслужавате го!

Особено като се има поради, че през идващите три години предстоят огромни промени във взаимоотношенията ви, откакто във вторник Сатурн навлезе в зоната на Риби и партньорството ви. Значимите партньорства могат да узреят или да се прекратят, защото връзките са подложени на тестване. Ще се учите на граници, дисциплинираност и конструкция, защото единствено най-силните връзки оцеляват. Поемете надълбоко въздух, Деви.

За благополучие вашите взаимоотношения могат да ви оказват помощ да разширите живота и мирогледа си, когато в събота Юнона навлезе в Телец и се реалокира във вашата зона на разширение. Сега любовта може да разцъфти и да се развие, даже и аферите от разстояние, стига да не позволите на ревността да ви управлява.

Везни

Тъй като зимата постепенно минава в пролет, стартирате седмицата с лечебна нотка с пълнолунието в Дева и вашата лечебна зона във вторник. Освободете се от концепцията за " съвършенство ", до момента в който се изправяте пред демоните си, с цел да преминете към идната глава, Везни.

Важно е да се погрижите за здравето си тъкмо в този момент, тъй като през идващите три години може да сте по-предразположени към заболявания, откакто Сатурн навлезе в Риби във вторник и се реалокира във вашата зона на здравето. Сега е моментът да си създадете по-добри привички, защото осъзнавате, че сегашните ви привички към този момент не ви носят изгода. Ще би трябвало да научите сложни уроци, само че можете да се превърнете в най-хубавото си аз.

Уикендът носи непосредственост, когато Юнона навлиза в Телец в събота и се реалокира във вашата зона на фамилиарност. През идващите няколко седмици можете да преминете на последващо равнище в връзките си, в това число да заживеете дружно. Връзките, които се основават в този момент, са мощни, само че малко претоварващи.

Скорпион

По време на пълнолунието в Дева във вторник нещо, за което сте работили, внезапно се появява. С Луната в зоната на вярата всички ваши стремежи могат да бъдат изпълнени. Празнувайте с приятелите и общността си тъкмо в този момент, тъй като в действителност е нужно цяло село, с цел да се сбъдне една фантазия.

Особено като се има поради, че насладата може да се трансформира в неуловимо възприятие, откакто Сатурн навлезе в Риби във вторник и се реалокира във вашата зона на удоволствието. През идващите три години може да ви се наложи да се вглъбите надълбоко в себе си, с цел да намерите ентусиазъм и задоволство. Съществува огромна възможност да откриете гениите си и да се научите да изразявате себе си по здравословен метод. Това е опция да обичате себе си повече.

Връзките разцъфтяват, когато в събота Юнона навлиза в Телец и се реалокира във вашата зона на партньорство. Готови сте да се посветите на различен, да се установите и да преминете на последващо равнище. Любовта укрепва с преданост и лоялност. Наслаждавай се на нея, Скорпионе!

Стрелец

След месеци упорита работа най-сетне ще получите признанието, което заслужавате, по време на пълнолунието в Дева и зоната на упоритостите във вторник. Цел, за която сте работили от август насам, най-сетне може да бъде реализирана. Това е добър миг да се насладите на триумфа си, вместо да мислите за това какво е можело да извършите по-добре.

Никой в никакъв случай не би ви описал като " домошар ", Стрелци. Въпреки това може да се превърнете в подобен, когато във вторник Сатурн навлезе в Риби и се реалокира в зоната на дома ви. През идващите три години може би най-сетне ще пуснете корени, ще създадете семейство и ще научите повече за това, което в действителност сте.

Връзките изискват работа и в случай че желаете да изградите такава, учредена на доверие, лоялност и преданост, би трябвало да положите старания, като започнете, когато Юнона влезе в Телец в събота. Тъй като Юнона е в зоната на продуктивността, би трябвало да се погрижите за взаимоотношенията си, с цел да могат те да разцъфнат и да се развият.

Козирог

Започнете седмицата с разширение на хоризонтите си по време на пълнолунието в Дева и зоната на разширение във вторник. Може да откриете неща за себе си, които да трансформират разбирането ви за света. Това е превъзходен ден за учене, тъй като всичките ви изследвания ще бъдат ползотворни - в случай че деликатно прегледате всичко.

Това е и евентуално начало на интервал на висока тревога, откакто във вторник Сатурн навлезе в Риби и се реалокира във вашата зона на другарство. Следващите три години може да бъдат измъчвани от " какво ли не ", защото ще анализирате прекалено света си. Трябва да работите интензивно, с цел да структурирате мозъка си, като отделяте потребните от тревожните мисли, Козирог.

Дълбоката фамилиарност във взаимоотношенията носи наслаждение в живота ви, когато в събота Юнона навлиза в знака на Телеца и се реалокира във вашата зона на удоволствието. Това е отлично време да се забавлявате с колегата си или да започнете пролетна случка, в случай че сте сами.

Водолей

Започвате седмицата малко по-интензивно по време на пълнолунието в Дева и зоната на промяна във вторник. Промените, които сте създали през август 2022 година, могат да се проявят с цялостна мощ в този момент. Разбира се, желае ви се нещата да са разнообразни, само че би трябвало да оставите предишните неточности и да прегърнете сегашното.

Особено когато навлизате в нов интервал от живота си, когато Сатурн навлезе в Риби и се реалокира във вашата зона на полезностите във вторник. През идващите три години ще би трябвало да изградите по-добра връзка с парите, защото полезностите ви се трансформират. Съставете постоянен бюджет и по-силно възприятие за лична стойност, защото инвестирате в неща, които не можете да докоснете.

Прекарайте уикенда в домашния си живот, когато Юнона навлиза в Телец в събота, премествайки се във вашата фамилна зона. През този месец запазете персоналния си живот, до момента в който изграждате солидна прочувствена основа с някого, за който ви е грижа.

Риби

Преди да навлезете в сезона на пролетните флиртове, е добре да затвърдите всяка значима връзка по време на пълнолунието в Дева във вторник. Тъй като Луната е в зоната на партньорството ви, това е идеалното време да извършите нещата публични със специфичен човек или някой различен.

Във вторник стартира и напълно нов интервал от живота ви, защото Сатурн навлиза във вашия знак. Този тригодишен пренос може да стартира с значимо събитие, което ще ви въздейства дълго време. Възможно е да се появят въпроси, свързани със самочувствието ви, до момента в който намирате своето място в света. Това е интервал на събиране на кармата ви, Риби, за положително или неприятно.

Ако желаете да развиете доверие и лоялност в една връзка, ще би трябвало да говорите, когато в събота Юнона навлезе в знака на Телеца и се реалокира във вашата зона на другарство. Използвайте думите си, с цел да ви оказват помощ да спечелите доверието и интимността, от които се нуждаете, до момента в който научавате повече един за различен. Наслаждавайте се!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР