ОВЕНТрудностите са преодолими, ако не проявявате капризи на работното място

...
ОВЕНТрудностите са преодолими, ако не проявявате капризи на работното място
Коментари Харесай

Хороскопът на Алена: Овните да се проявяват капризи, обещаващи предложения за Телците

ОВЕН

Трудностите са преодолими, в случай че не проявявате прищявки на работното място и не рискувате. Пазете се от отрицателното въздействие на ваши сътрудници. Овладейте страстта. Откажете оферти за вложения, от една страна поради неуместно за вас време, а от друга в случай че нямате задоволително средства и се постанова да поискате финансова помощ или заем, деяние, което не разрешава към момента ретроградния Меркурий. Ще се наложи да помогнете на ваш другар, който се е оженил за ваша остаряла интимна връзка. Рискувате да предизвикате ревността на половинката си, която желае да пристигна с вас. По-добре изберете по-малкото зло и вземете ревностната си половинка на уговорената среща, вместо да унищожавате половите си връзки.

ТЕЛЕЦ

Делови оферти, обещаващи ви триумфи и поддръжката на авторитетни хора, са от голямо значение, с цел да се заредите със самочувствие при към момента ретроградния Меркурий. Осъществете без бавене набелязаните проектите, даже и в случай че внезапно ви се прииска да ги отложите, тъй като бързо ще съжалите. Прекалено сте чувствителни. Емоцията ви пречи да се изявите. Вечерта очаквайте разправии с родственици поради непотушен скандал, почнал в ранни зори. Няма по какъв начин да сте задоволени от половия си живот, откакто непрестанно ви припомнят какъв брой сте неточни към половинката си.

БЛИЗНАЦИ

Подобрете материалното си положение без да разчитате на помощ, тъй като или няма да я получите или ще ви желаят % от приходите ви. Справете се сами, а триумфът ви ще изненада всички, тъй като имате поддръжка на ретроградния Меркурий. Очаквайте запознанства, които може да са ви потребни, в случай че имате желание да предприемате изненадващи промени в професионално отношение, само че може и да ви употребяват. Правилната преценка е значима. До обед избягвайте разправии със фамилията и се пробвайте да се приберете незабавно след края на работното време. Изяснете повода за напрежението с брачната си половинка и не се отхвърляйте от половите удоволствия.

РАК

Вместо да пътувате, с цел да избягате от проблемите се изправете самоуверено против тях и ги разрешете са броени часове, даже и в случай че се постанова да водите неприятни диалози при към момента ретроградния Меркурий. Предприемайте промени, в случай че не опонират на вашите проекти за деня. Поради независещи от вас аргументи рискувате да пропуснете преференциален контракт, по тази причина ви поучавам да бъдете прозорливи. Вечерта си дайте заслужена отмора. Забравете за фамилните си отговорности, даже и да са свързани с посещение, което ще ви разтовари. Ако сте във форма можете да се отдадете на интимни мигове и полови преживявания.

ЛЪВ

Приходите ви в този ден са задоволителни, с цел да сте спокойни и за лятната си отпуска следващата година, в случай че я планирате в този момент поради по-ниските цени, а и ретроградния Меркурий не не разрешава такава инвестиция. Не пропускайте да извършите месечния си доклад и да планирате разноските за идващия месец, в случай че сте уговорили вложения. Не се намесвайте в разправии, служебни или персонални и стабилизирайте постигнатото досега. Създайте уютна, сантиментална конюнктура за себе си и за околните си когато се приберете от работа и не канете другари на посетители. Обърнете внимание на децата си. Сексът може и да не ви достави удоволствието, което очаквате.

ДЕВА 

Избегнете финансовите загуби като наблюдавате работата на вашите подчинени и не допускате опити от тяхна страна в интервала на ретроградния Меркурий. Не отлагайте без причина деловите срещи. Концентрирайте се в отговорностите си. Подложени сте на стрес на работното място, тъй като желаете да завършите в период всичките си задания. Очаквайте положителни доходи. Вечерта, колкото и да сте изтощени пригответе вечеря и си почивайте в компанията на обичаните си хора. Сексуалните удоволствия ще ви възвърнат самочувствието, в случай че сте се отдалечили поради вашата претовареност и безконечна изтощеност.

ВЕЗНИ

В материално отношение триумфът ще бъде с вас поради вест за доходи, които очаквахте дълго. Признанието, което ще получите, е заслужен подарък за вашите благоприятни условия, макар ретроградния Меркурий. На работното място успявате като овладеете прекомерната си сензитивност. Желанието ви да се противопоставяте и да спорите ви трансформира във врагове за вашите сътрудници. Несемейните ще изживеят многообещаващи срещи и забавни, само че уви, краткотрайни запознанства, може да са и разочароващи. Не се отдавайте на полови удоволствия, в случай че не сте опознали добре сътрудниците си.

СКОРПИОН 

Сутринта сте ядосани поради проблеми в фамилията. От вас зависеше да ги избегнете Те не са причина за разсеяността ви на работното място, в случай че желаете да се справите със отговорностите си при ретроградния Меркурий. Имате опция да отхвърлите  с лекост всичките си служебни задания, само че не се натоварвайте с нови, в случай че е допустимо. Добавете и персоналните си проблеми и картинката на деня ви е кристално неразбираема, тъй като сте се оплели в мрежите на експанзията и страстта, от които сами няма по какъв начин да се измъкнете без душевни рани. Не се надявайте на сдобрявате в леглото, в случай че сте основали мотив за отдалечаване на обичаните ви хора.

СТРЕЛЕЦ

Денят ви сервира благоприятни условия, за каквито от дълго време мечтаете, а ретроградния Меркурий не ви пречи да се възползвате от тях. Възползвайте сте от тях и направете на вашите сътрудници предложение за промени и финансова стабилизация. Начинанията ще бъдат сполучливи. Покажете на какви професионални подвизи сте способни, когато имате ясна цел и знаете по какъв начин да я постигнете. Самотните представители на знака да чакат сантиментална среща, която ще промени напълно живота им, в случай че не се затварят в дома си. Сексът няма да ви достави наслаждение, в случай че сте стигнали до точката на шупване и сте позволили скандал.

КОЗИРОГ

За следващ път сте прекомерно сериозни и сте се задълбочили в детайлите на вашата работа до степен да загърбите сътрудниците. Не разчитайте на тяхната помощ при ретроградния Меркурий. Деловите диалози са проблематични и е по-добре да ги отложите. На работното място сте разсеяни, по тази причина се откажете от нови договорености и разискване на финансови въпроси. Склонни сте да бягате от действителността в персоналните си връзки. Сами ще предизвикате затруднения в персоналния си живот, които ще ви донесат любовни разочарования. Сексуалните удоволствия ще ви възвърнат положителното въодушевление.

ВОДОЛЕЙ

Без особени старания ще се справите с най-важните си задания набелязани за този ден, макар ретроградния Меркурий. На работното място разчитайте на помощ, само че на първо място на личните си познания и умения. Ако организирате настоятелен диалози, се предпазвайте от изявления, изключително от сериозните, които ненадейно могат да съсипят деловите ви връзки. Не спорете с роднините си, които са решили да ви оженят без да желаят вашето мнение. Кажете, че през днешния ден не ви се беседва по тази тематика. Семейните имат опция да притъпят терзанията поради ремонта с интимни мигове и полови удоволствия.

РИБИ

Планове ви да започнете нова активност, която дава обещание положителни доходи ще се осъществят, в случай че проведете диалозите по този начин, че да разсъните доверие във вашите сътрудници, макар ретроградния Меркурий. Не споделяйте желанията си и резултатите от диалозите преди да сте договорили всичко, тъй като ще привлечете вниманието на неприятелите си. Ще се приберете късно, изтощени, само че удовлетворени от себе си. Споделете положителните вести със фамилията си, пригответе вечеря и останете с околните си. Не се колебайте и се отдайте на сантиментални мигове и полови удоволствия.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР