ОВЕН Трудно и напрегнато започва тази седмица за вас, с много

...
ОВЕН
Трудно и напрегнато започва тази седмица за вас, с много
Коментари Харесай

Хороскоп 9 октомври: Нервно начало на седмицата, изпълнено с много трудности, чака 5 зодии

ОВЕН
Трудно и с напрежение стартира тази седмица за вас, с доста съревнование и неизясненост в службата. Професионалният ден ще бъде сполучлив за вас, само че и нервозен. Една жена ще се опита да ви вреди посредством клюкарство.

ТЕЛЕЦ
Ако имате задоволително храброст да се опълчите против тези, които се стремят да работят против вас, ще съумеете да ги успехите. Не бива да се водите от прочувствените си подбуди, а да следвате логиката на събитията.

БЛИЗНАЦИ
В понеделник сте много нервни и свързвате неприятните си интуиции с работата, където очаквате непредсказуемите реакции на ваш сътрудник, търсещ непрекъснато метод да ви засегне и смути. Подобно развиване в действителност ще има, само че минимум то би трябвало да ви тормози.

РАК
Онези от вас, които към този момент са взели решение за бъдещите си професионални и персонални дейности, могат да бъдат изцяло спокойни. Делата ви ще се развият сполучливо. Днес някои от вас ще имат огромни неудобства на работното място. Притеснението ще пристигна от страна на шефа ви, само че не трябва да влизате в спор с него.

ЛЪВ
Голяма наслада носи понеделник за реализиране на желанията при доста от вас. Това позитивно развиване може да е плод на нов контракт за работа или сполучлив контакт, посредством които ще се реализирате. Постарайте се през днешния ден да бъдете изцяло спокойни на работното си място.

ДЕВА
Понеделник доста зависи от това по какъв начин се развиват делата ви и дейни ли сте в дейностите си за осъществяване на намисленото. Ако фактически не се спирате пред компликации и сте упорити, триумфите са на ваша страна. Ако обаче се държите безконтролно към личната си орис, денят ще премине в неспокойствие.

ВЕЗНИ
Много мощно работят върху вас през днешния ден някои планетни позиции, изразът на които може да се преглежда по два метода – в положителен и отрицателен смисъл. Сами разбирате, че резултатът от това влияние е двояк. Едни от вас ще работят по позиция на мощно развитото си възприятие за дълг, при други е таман назад.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всевъзможни предсказания и пророчества.

СКОРПИОН
Скорпионите стартират изтощени седмицата и единствено прословутата им непримиримост може да им помогне. Денят е много тежък и цялостен с неприятности, които го обричат на крах. Но вие не се предавайте. Въпреки всичко непреклонността пред компликациите ще ви докара до триумфи.

СТРЕЛЕЦ
Днес Стрелците се отличават с строеви дух, изострен разум и неумолимо държание. Най-полезният признак е остротата на мисълта ви, която би трябвало да бъде водещо начало, с цел да постигнете положителни резултати в делата си. Сега би трябвало да се въздържате от каузи по финансови въпроси. У дома ви чакат приятни изненади, които ще ви бъдат поднесени от околните ви.

КОЗИРОГ
Труден ден, комплицирани обстановки, много нерви. Така наподобява понеделник, само че не ви лишава напълно от шанс. Може би най-хубавото, което ще се случи, е обвързвано с работата ви, където вашето право ще ви бъде заслужено присъдено. На някои от Козирог ще се наложи да вземат решение собствен проблем посредством жена, само че се пазете от неточности, които няма да се толерират.

ВОДОЛЕЙ
В службата денят стартира с нерви и неприятности, само че вие не изпускайте своя нервозен заряд. Така вероятността те да приключат още в този момент е огромна. В противоположен случай ще агонизират цяла седмица. Денят, общо взето, се развива в два проекта – работа и контакти. Шансът е изменчив и при доста от вас триумфът и неуспехът се редуват. Очакват ви промени в работата.

РИБИ
Днес е добре да действате с вероятност за бъдещето, а тези, които в този момент слагат началото на нови занимания, ще имат огромен триумф. Съществува опция за неочакван късмет при доста от вас, който се отнася до настоятелен въпроси и помощ от другари в тази реализация. Денят не е добър за осъществяване на срещи и договаряне на работа.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР