ОвенТози понеделник ще трябва да излезете от зоната си на

...
ОвенТози понеделник ще трябва да излезете от зоната си на
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 19 февруари

Овен
Този понеделник ще би трябвало да излезете от зоната си на комфорт. енят допуска самопризнания и дейности, ориентирани в интерес на другите. Не се скъпете на похвали и споделени моменти. Това е главното, поради което живеем.

Телец
Този понеделник сигурно ще може да разчитате на сериозна поддръжка от околните. Помощта идва тъкмо, когато имате потребност от нея. Не забравяйте да се отблагодарите.

Близнаци
Този поделник е добър миг за ново начало. Щадете напъните си, само че не се отпускайте прекомерно, с цел да не загубите нишката. Не отхвърляйте покана за празненство.

Рак
Денят допуска да имате извънредно ясни цели. Сега е доста значимо да си дадете сметка какво тъкмо желаете. От там нататък всичко ще бъде по-лесно. Не се колебайте да сте почтени със себе си.

Лъв
Този понеделник ще е ден за реванш. Добре е да си припомните това, което сте желали да извършите през последните години и не сте съумели. Започнете със лист, а след това – всичко по реда си.

Дева
Това е ден, в който да сте по-благосклонни към самите себе си. Не може постоянно да сте в съвършена форма. Оставете на други да се състезават за шампионата.

Везни
Това е ден, в който би трябвало да сте извънредно благи с вашите близки. Имате някои различия с членовете на фамилията ви, само че те доста скоро ще бъдат позволени.

Скорпион
Задачата ви в този ден е да бъдете умерени и сдържани. Не правете решителни стъпки. Ще имате и други мотиви, в които да споделите мнението си.

Стрелец
Днес бъдете по-доверчиви. Подозрителността ви може да обиди някого. Самите вие не бихте желали да ви ревизират за всяка дума или деяние.

Козирог
Този понеделник не се двоумете да приемете предложение за командировка или пътешестване. Пътят ще ви подскаже решението на проблем, обвързван с персоналния ви живот.

Водолей
Този понеделник започнете деня с въвеждането на ред във финансите ви. Изкушенията ще са на всички места към вас, само че вие би трябвало да устоите. Парите ще ви потрябват за друго.

Риби
Денят ще бъде извънредно деен. Бъдете безспорни оптимисти и се облечете и обуйте с комфортни облекла и обувки. Чака ви доста бягане по задания.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР