ОвенТози понеделник не е добър ден за изясняване на отношения,

...
ОвенТози понеделник не е добър ден за изясняване на отношения,
Коментари Харесай

Хороскоп за 15 януари

Овен
Този понеделник не е добър ден за изясняване на връзки, в случай че не сте решили да признаете възприятията си пред някого. Затова пък може да пазарувате самоуверено движимости, които по някакъв метод са свързани с любовта. За да сте сигурни, че сте уцелили вярната покупка, заложете на синия или оранжевия.

Телец
Този понеделник ще е кондензиран с любовни случки. Ако сте обвързани и желаете да докажете сериозността на възприятията си, може да извършите изненада на обичания човек. Но даже със сериозна връзка рискът от флирт е налице. Бъдете деликатни.

Близнаци
Началото на деня ще ви посрещне с приятна среща или добра вест. Звездите ви дават обещание спокоен и благополучен ден, поради приятна любовна атмосфера. Може обаче да се окаже, че вие би трябвало да сте основател на събитията.

Рак
Този понеделник може да забавите темпото, най-много в случай че работите от у дома. Имате потребност от този ден, с цел да си извършите равносметка на станалото до тук и да помислите дали не може да дадете повече от себе си в друга тенденция.
Лъв 
Този понеделник е подобаващ за отправянето на оферти и представянето на нови хрумвания и планове. Също по този начин през втората част на деня ще имате шанс и в реализирането на любовни замисли. Романтиката е във въздуха, а вие ще сте просто неустоими.

Дева
Този понеделник е добър за всевъзможен тип спекулации. Лесно ще може да убедите близките в невинността си за обстановка, в която някой е сгафил и е мъчно да се потвърди тъкмо кой. Ако нямате проблеми със съвестта може да действате с обсег.

Везни
Този понеделник е добър за уреждането на юридически въпроси, свързани с пътешестване в чужбина. Лесно ще протече и оформянето на документи за висше обучение. Може да получите позвъняване от надалеч с примамливо предложение. Не бързайте с отговора, имате задоволително време.

Скорпион
Този понеделник е прелестен ден за осъществяване на концепциите ви. Скромност и елегантна упоритост ще ви създадат неустоими. Ако сте жена - подчертайте очите си. Погледът ви ще ви завоюва доста съидейници и ще обезоръжи враговете ви.

Стрелец
Този понеделник е добре да сте по-предпазливи от нормално. Щадете тялото и душeвността си. Пазете от натоварващи действия. Бъдете деликатни при боравене с остри предмети и ножове. Освен това се въздържайте се от процедури, свързани с донорство и кръвопреливане.

Козирог
Този понеделник бъдете на първо място внимателни. Бъдете деликатни в приказките си и не позволявайте да се чете по лицето ви. Освен това избягвайте разискването, подписването и всичко, обвързвано с контракти за земя или наем.

Водолей
Този понеделник звездите предизвестяват да бъдете деликатни, с цел да не загубите значима движимост. Освен това се пазете от измами, не участвайте в манипулативни игри. Може да попаднете в рискова обстановка.

Риби
Този понеделник ще ви подари елементарно завладяване на върхове. Денят е подобаващ и за учене. Ако ви следва изпит той ще премине леко и сполучливо. Добър ден за започване на теоретичен труд.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР