ОвенТози петък не се подавайте на такива чувства като самосъжаление

...
ОвенТози петък не се подавайте на такива чувства като самосъжаление
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 2 март

Овен
Този петък не се подавайте на такива усеща като самосъжаление и състрадание. Тези усеща постоянно ни водят в неверна посока. Дайте време на индивида до себе си, само че поставете някакви граници.

Телец
Действително, няма нищо инцидентно на този свят. Възможно е да срещнете някого, който да преобърне живота ви. Оставете нещата да се случват, не форсирайте събитията.

Близнаци
Този петък няма да сте наясно със желанията си. Не очаквайте от индивида от вас да гадае. Така може да го измъчите и да посеете съществени подозрения в него по отношение на сериозността на желанията ви.

Рак
Колкото и да ви се желае нещата не постоянно се получават по прелиминарен проект. Хубавото е, че непредвидените случки постоянно са по-добри от това, което сме рисували във фантазиите си. Насладете се на нещата такива, каквито са.

Лъв
Този петък не е добър ден за срещи, само че в случай че сте решили да излизате дано това бъде по-късно вечерта. Не се впечатлявайте прекомерно от хора, с които сте се срещнали неотдавна. Бъдете внимателни.

Дева
Хората до нас не са длъжни да ни забавляват непрестанно. Днес ще ви е скучно и ще търсите многообразие от страна на колегата ви, само че той няма да е в въодушевление за смешки. Не правете от мухата слон.

Везни
Този петък бъдете по-силни и не се подавайте на ревността. Вероятно половинката ви е забавен и харесван човек, нали по тази причина сте го избрали. Имайте повече доверие на колегата си.

Скорпион
Това е ден, в който инициативността няма да е мощната ви страна. Заложете на рутинни действия и дотъкмяване на каузи, в които сте мощни. Не започвайте нищо ново.

Стрелец
Точно в този момент половинката ви може да ви се стори прекомерно сериозна към вас. Отнесете умерено към думите, изслушайте всичко и най-после попитайте какво тъкмо се желае от вас.

Козирог
Този петък ще бъдете извънредно търсени. Не се изкушавайте да огреете на всички места. Така единствено ще разпилеете силата си. Дайте вниманието си единствено на хора, които харесвате.

Водолей
Този петък обърнете повече внимание на индивида до себе си. Той има потребност от разбирането и поддръжката ви. Не се опасявайте, че може да се раздадете прекомерно. Бъдете себе си.

Риби
Това, което желаеме постоянно не ни се дава в безусловно чист тип. Опитайте се да видите под повърхността, може би там се крие това, което търсите.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР