ОВЕН Сутринта ще се наложи да вършите няколко неща едновременно, но

...
ОВЕН
Сутринта ще се наложи да вършите няколко неща едновременно, но
Коментари Харесай

Интересен ден за една зодия, друга удря джакпота

ОВЕН

Сутринта ще се наложи да вършите няколко неща по едно и също време, само че това няма да се отрази на качеството. Нищо няма да пропуснете и във всички области ще имате положителни резултати. Ще ви зарадват с вести за околните ви, а и ще получите забавни оферти. Вероятни са неголеми парични доходи.

ТЕЛЕЦ

Работата през днешния ден ще се окаже повече, в сравнение с сте предполагали. Ще би трябвало да побързате, с цел да съумеете на всички места. Помощта от сътрудници ще ви е нужна. Възможни са непредвидени срещи и необикновени запознанства. Не постоянно първите усещания ще се окажат правилни. Бъдете деликатни с хора, които желаят да завоюват благосклонността ви.

БЛИЗНАЦИ

Днес сте изключително впечатлителни и остро реагирате на неща, които в друго време, няма да забележите. Имайте поради, че всички въпроси може да обсъдите умерено и градивно. Втората половина на деня ще е по-ползотворна и приятна. Ще постигнете повече, в сравнение с сте очаквали.

РАК

Началото на деня е сполучливо. Ще се справите с нещата, които дълго време сте отлагали. Ще получите помощ от непредвидени места, а някои ще завоюват авторитетни сътрудници. Втората половина на деня е по-спокойна. Подходящо време е за отмора, а не за нови инициативи или виновна работа.

ЛЪВ

Очаквайте доста срещи или запознанства, които ще ви създадат мощно усещане и ще помните дълго. Ще се появят нови хрумвания и проекти. Може да насочите вниманието си и към решение на финансови въпроси. Интуицията няма да ви подведе. Вечерта очаквайте положителни вести.

ДЕВА

Напрегнато начало на деня. Хората към вас постоянно ще се бъркат в работа ви и това ще изнервя ситуацията. Ще би трябвало да изгладите връзките, да избегнете споровете и да запазите положителния звук. По-късно, дълго чакани срещи ще ви оттърсят от напрежението.

ВЕЗНИ

Днес заложете на търпението. Не бързайте с заключения и решения. Важно е да обмислите всичко добре. Някои от вас ще намерят и надеждна поддръжка. Постепенно денят става все по-благоприятен. Работата ще ви спори и бързо ще постигате нужните резултати. Отделете време и за отмора.

СКОРПИОН

Ако сте спокойни, денят ще е сполучлив. Действайте деликатно. Опитът ще ви помогне. Може да експериментирате или да търсите необикновени пътища към задачите си, само че ще бъде неточност да очаквате прекомерно доста или да разчитате на бързи победи. По-добре е да се заредите с самообладание.

СТРЕЛЕЦ

Сутринта може да обсъждате въпроси, свързани с финанси, работа и бизнес. Деловата ви вътрешен глас е много изострена. Благодарение на нея взимате верните решения, даже и да нямата цялостна информация. Не подценявайте и рутинни задания, колкото и скучни да са.

КОЗИРОГ

Отлично се разбирате с хората. Деловите и персоналните срещи ще ви радват и ще преминат сполучливо. Лесно ще вършиме положително усещане. Околните незабавно ще виждат мощните ви страни. Очаквайте оферти за съдействие или присъединяване в огромни планове. Близките ви също се радват на грижите и вниманието ви.

ВОДОЛЕЙ

Предстои ви да се грижите освен за себе си, само че и за останалите. С наслаждение подкрепяте тези, които са се заели с нещо ново. По-късно тези хора ще станат ваши надеждни сътрудници. Заемете се и с решаването на някои финансови въпроси. Може да получите пари от ненадейно място.

РИБИ

Ден за настоятелен договаряния и разискване на всевъзможни значими тематики. Лесно намирате нужните думи и подбирате причини, с цел да отстоявате позицията си. Вечерта е чудесно време да промените ситуацията. Няма време за досада, а и приятелите не ви дават такава опция – непрекъснато сте в компания.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР