ОВЕНСтрадате защото се чувствате нещастни и неразбрани. Отказът на вашите

...
ОВЕНСтрадате защото се чувствате нещастни и неразбрани. Отказът на вашите
Коментари Харесай

Хороскопът на Алена: Отказват съветите и идеите на Близнаците, приятни изживявания за Раците

ОВЕН

Страдате тъй като се чувствате нещастни и неразбрани. Отказът на вашите близки да се съобразят с вашите стремежи ви депресира, това е естествено държание, в случай че сте работили и през почивните дни и сте ги лишили от внимание. На работното място триумфът е с вас. Имате незабавни служебни задания и не трябва да закъснявате за работа. Следобед ще ви занимават проблеми на ваши близки. Привидно са съществени, само че въобще не трябва да ви тормозят. Очаквайте посетител от чужбина. С намесата си в роднински спор ще заслужите по-голямата обвързаност на своя сътрудник.

ТЕЛЕЦ

Не спорете с сътрудниците си по какъв начин да разпределите дилемите си. Ако имате посещаване на ваши задгранични сътрудници, не провеждайте през днешния ден настоятелен диалози. Задълженията ви изискват да останете на работното място и след края на работния ден. Предупредете вашите близки, с цел да си спестите ревността и свадите. Не се колебайте да предложите пътешестване на обичаните си хора, в което вие ще сте основатели, скъпи дами, а те ще са изпълнени с доволство от идните страсти. Вечерта посетете ваше обичано заведение, а по-късно се отдайте на полови наслаждения.

БЛИЗНАЦИ

Вашите сътрудници отхвърлят да одобряват препоръките и концепциите ви. Явно ги поднасяте с звук, който изисква цялостно послушание или пък звучи менторски. Заемете се със отговорностите си. Не се надявайте на странична поддръжка, а работете сами и очаквайте бързо и елементарно разрешаване на финансови проблеми. Семейните дами да не се лишават от вниманието на околните си и да споделят проблемите си с тях. Сексът може да ви разтовари от напрежението денем и да заличи разочарованията, които сте изживели.

РАК

Предстои ви следващия изпълнен с приятни преживявания и професионални триумфи ден. Не мислете за вероятните компликации, с цел да не ги предизвикате сами. Бъдете търпеливи с сътрудниците си на работното място, даже и в случай че са заядливи и демонстрират пренебрежение към вас, тъй като сте уверени в себе си. В интимните връзки ще имате триумф, в случай че не изневерявате на интимния си или сватбен сътрудник, и си спестите хвалбите какъв брой сте ухажвани и мечтани. Вашето държание се проектира и върху половите стремежи на интимния ви сътрудник.

ЛЪВ

Нямате мотив за терзание. Новите задания, чието начало поставяте през днешния ден, ще ви донесат триумф, самопризнание, само че и опция да обогатите знанията и уменията си. Проведете деловите си срещи в този ден, изключително в случай че сте на управителен пост, тъй като ще са сполучливи и ще слагат основата на положителни доходи. Пътуване до непосредствен ресторант измежду природата с околните ви за вечеря, даже и в случай че времето не е хубаво, е метод да се освободите от напрежението, скъпи дами. След като се приберете се отдайте напълно на възприятията си и на полови наслаждения.

ДЕВА

На работното място триумфът е с вас, в случай че обмислите добре начинанията и не сте прибързани. Ако сте уговорили настоятелен срещи, не взимайте прибързани решения. Настроението ви е чудесно, уверени сте в силите си, само че все пак триумфът може да ви изневери. Предпазвайте се от несъответствуващи запознанства и разочарования в персоналния живот. От сутринта не е изключена препирня вкъщи поради нежеланието ви да пазарувате следобяд, тъй като имате други проекти, които няма по какъв начин да измененията. Приключете връзките си с родственици, които вършат опити да навредят на персоналните ви връзки.

ВЕЗНИ 

Въпреки, че сте самоуверени и окуражени да се справите сполучливо с провокациите, е време да преразгледате към този момент основаните от вас настоятелен връзки. Бъдете прозорливи при провеждането на настоятелен диалози, свързани с работата ви и подписването на дълготрайни контракти. След работа си създайте приятни страсти, поканете си посетители или отидете при другари като занесете приготвени от вас вкусотии, с цел да не товарите с домакинска работа единствено тях.  Сексуалните удоволствия са приятния свършек на вечерта.

СКОРПИОН

Справяте се с лекост с всички компликации по пътя си. Оценката за вашата работа е висока и подплатена с положителни финансови приходи. Горди сте с достиженията си. Проведете деловите си срещи и диалози, а и шансът през днешния ден е на ваша страна, в случай че активността ви е обвързвана с вложения. Няма по какъв начин да избегнете проблемите в фамилията си, тъй като сте заети и не желаете да се товарите с отговорностите на ваши нахални родственици. Бъдете сговорчиви само, в случай че ви молят да свършите някаква работа вкъщи. Вечерта не пропускайте половите удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Неочаквано за вас ще ви поддържат авторитетни хора. На триумф могат да разчитат всички, които се занимават с бизнес и с търговия на интелектуална благосъстоятелност. Имате опция да предприемете дейности, посредством които да попълните бързо банковата си сметка, само че не рискувайте и не разчитайте на шанса си. Близките ви са сюрпризирани от внезапната смяна на настроението ви и се мъчат да ви успокоят. Споделете с тях терзанията си. Вечерта въобще не сте настроени за полови наслаждения, само че е във ваша изгода най-малко да се отдадете на интимни диалози и отмора.

КОЗИРОГ

Постарайте се да отидете рано на работа, с цел да се подготвите за договарянията, от които зависи подписването на значими за вас капиталови планове през идната седмица.  Днес имате опция да реализирате деловите си хрумвания. На работното място ви обезпечават нужното успокоение. Не сте изкушени от чаровни обожатели и отказвате поканите им за вечеря. Озлоблението им ще бъде мотив за интриги за вашата недобросъвестност. Докажете на интимния си сътрудник, че истината е друга, с цел да избегнете разлъка или липса на полови удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Днес сте подготвени на всичко, с цел да се срещнете с ваши сътрудници, с които имате предпочитание да създадете общ бизнес. Приемете отводът или тяхното единодушие като Съдбовен знак. Не проявявайте наивност към деловите си сътрудници, с цел да избегнете финансови загуби. Не навлизайте в разногласия. Вечерта очаквайте сантиментална среща, която ще ви зарадва, тъй като ви оказва помощ да избегнете самотата в тези дни, в случай че не сте фамилни и нямате обичан човек до себе си. Не пропускайте интимните мигове и половите удоволствия.

РИБИ

Задължени сте да обмислите промени и да предприемете решителни дейности, с цел да избегнете финансовите загубите. Ако се справите, триумфът е с вас. Занимавайте се с професионалните си отговорности без да обмисляте по какъв начин да си тръгнете по-рано от работа, с цел да не си навредите. Отношенията с околните ви са нестабилни, поради прояви на ревнивост от тяхна страна, само че подбудена не от ваша невярност, а от следващата роднинска конспирация. Добре знаете за какво се случва това. Не допускайте вредителите в дома си. Не е изключено да се разминете със половите удоволствия.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР