ОвенСпомените са нещо прекрасно, когато предизвикват топли чувства и привързаност

...
ОвенСпомените са нещо прекрасно, когато предизвикват топли чувства и привързаност
Коментари Харесай

Хороскоп за понеделник, 8 юли 2024 г.

Овен
Спомените са нещо прелестно, когато провокират топли усеща и обвързаност към близки хора и когато Ви припомнят, че точно предишното е направило от Вас този човек, който сте в този момент. Но в случай че тези мемоари прекомерно мощно Ви вълнуват или тревожат, това може да се отрази отрицателно на сегашното. Разходете се по пътечките на своята памет и преценете, кои мемоари в нея е по-добре да изтриете. Не позволявайте на носталгията да Ви накара да повярвате, че това в никакъв случай не е било истина.
Телец
Домашна отмора и релаксация са най-подходящите занимания за този ден. Не е належащо да се стремите към нови чувства, тъй като надали ще се окажат приятни. По-добре е желанията Ви да бъдат за привичните приятни занимания. Чувствителността Ви към физическо натоварване е нараснала и по тази причина в случай че се занимавате със спорт, това би трябвало да стане под наблюдението на умел треньор. Има възможност за пораждане на спорове с роднините. Несходството във възгледите по доста значими въпроси единствено по себе си е неприятно, само че различията може да се задълбочат заради несъвпадение на имуществени ползи, а градивен разговор може да се окаже на практика неосъществим.

Близнаци
На привършване с деловите задания би трябвало да употребявате утринните часове. През деня видимо ще се ускори стремежът Ви към независимост, автентичност, и разкриване на нови страници в деловия и любовния живот. Само че търсенето на самостоятелност може да се натъкне на трудности. Може да Ви попречи нуждата незабавно да свършите нещо. Ще съумеете да се справите, в случай че на време си съставите проект за деяние, и се откажете от ненужните и ненужно рискови опити.

Рак
Днес към момента сте в пасивно въодушевление, въпреки обстановката в живота Ви малко да се е понажежила. Позволете всичко да върви по реда си, защото колкото повече се намесвате, толова повече ще се притеснявате. Да се безпокоите за това, което е отвън Вашия надзор, е изцяло безмислено. За Вас се грижат околните Ви, а те ще се оправят с всичко, до момента в който се върнете на игралното поле. Най-добре е в този момент да употребите силата си за прехвърляне на отговорностите и на подготвеност да сложите едно рамо, в случай че потрябвате, на своите близки.

Лъв
Най-добре е този ден да прекарате в фамилен кръг. Укротете своя възторг, забравете старите обиди и се примирете с домашните си. Погледайте дружно някакъв филм, само че вкъщи, тъй като другояче са вероятни разочарования, което пък ще провокира нов спор. Изберете някакъв благонадежден и към този момент пробван вид ” - „ Хубава жена ”, да вземем за пример...

Дева
Не единствено притежавате нужната сила, с цел да положите през днешния ден началото на нещо ново и положително, само че виталните Ви сили ще са изцяло задоволителни, с цел да доведете започнатото до край. Както се пада на добър уредник, какъвто се явявате сега, към този момент сте заложили основите. Сега единствено би трябвало да се концентрирайте на замисленото. Това няма да Ви отнеме доста време и по тази причина овреме помислете, с какво ще запълните остатъка от деня. Защо да не посетите остарял другар или родственик, които биха били в действителност щастливи да чуят детайлности за Вашите последни завършения? Или малко пътешестване?...

Везни
През този ден някакъв представител на противоположния пол дълго и искрено ще Ви споделя за себе си, за живота си и за своите неприятности. Дали ще Ви бъде забавно или не, само че ще се наложи да изслушате всичко. По подобен начи към този момент ще имате нов другар, а може и освен това.

Скорпион
Замислете се над личното си държание: пристигнало е време да внесете в живота си някои промени. Колкото по-голяма еластичност деянията през днешния ден, толкоз по-удачно ще протече денят за Вас. Не влизайте в спорове и не се поддавайте на провокации. Недоброжелатели вероятно ще се опитат да Ви напъхат в капан, само че те подценяват Вашият разум и бдителност. У дома, заобиколени от околните си, ще можете да разпуснете. Остава единствено да Ви се завижда, в случай че за през днешния ден имате уговорена сантиментална среща: чакат Ви куп приятни усещания.

Стрелец
Днес звездите не Ви предлагат, да злоупотребявате с алкохола. Разбира се, чаша вино с хубава вечеря, напълно не е проблем, само че по опция – не повече. На Вашия обичан човек ще е неприятно да Ви гледа в подпийнало положение, а още по- малко - да Ви целува.

Козирог
По сходство на всеки публично коронован шеф, през днешния ден ще се чувствате спокойни и уверени. Няма да взимате на съществено напразното бръщолевене, а и няма защо да се безпокоите, защото всички в близост ще са напряко очаровани от Вашата обаятелна персона. Доброто Ви въодушевление ще се предава на близките. Денят ще бъде спокоен и по тази причина се отпуснете, а в случай че въпреки всичко има прочувствени прояви, това ще се гърмежи от смях, а не от яд. Днес всички ще са удовлетворени от мястото, на което се намират и от това, с което се занимават.

Водолей
Освен на своя обичан човек, в света има доста хора, на които Вие сте скъпи. Затова в случай че през днешния ден диалогът ви е препирня, гладко преминаваща в скандал и заплашваща с разлъка, това не е края на света. В последна сметка вероятността всичко да се уреди е много огромна, само че и да не се случи, надали ще останете самотни...

Риби
Днес ще раберете, че ви чакат доста радостни, радостни и светли моменти и че връзките посред вас одеве стартират, а и че животъ е очарователно нещо. Постарайте се да запомните това чувство, да го задържите и в никакъв случай повече да не го губите.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР