Овен Споделете цветното си настроение днес, разцъфнете с този цветен ден.

...
Овен
Споделете цветното си настроение днес, разцъфнете с този цветен ден.
Коментари Харесай

Вижте какво вещаят звездите за 17 април

Овен
Споделете цветното си въодушевление през днешния ден, разцъфнете с този пъстър ден. Може да отделите няколко часа и за едно Великденско разчистване. Имате потребност да изхвърлите старите движимости, старите мисли, старите рани. Ден за трансформиране.

Телец
Каквото и да става, въпреки всичко е неделя, а неделята е празник. Човек през този ден е най-добре да бъде себе си и да следва фантазиите си. Е, в случай че се постанова да убеждавате някого в нещо, да води значими диалози, би трябвало да го сторите точно през днешния ден.

Близнаци
Усмивки и разноцветност, пролетта бавно стартира да настава, да завзема полянките, дърветата, душите на хората. За през днешния ден несъмнено ще сте оставили доста задания и мъчно ще се вместите в 24 часа, само че птк не ви пречи да опитате.

Рак
Вдъхновение няма да ви липсва, а и провокатори ще се намерят. Определено имате потребност да ви виждат и да ви се възхищават колкото може повече, само че не шумно и показно, а по-дискретно.

Лъв
Днешният ден определете за работа на себе си. Направете потребните неща, които все отлагате. Ако съумеете да съчетаете потребното с приятното, ще е напряко върха.

Дева
Днес ще ви се желае да сложите ред вкъщи и всичко да става съгласно предварителната ви стратегия. Не е нужно да издребнявате и да се сърдите за щяло и нещяло, въпреки всичко – неделя е.

Везни
Нали знаете, че рестриктивните мерки идват от личния ни разум. Колкото и да упрекваме, света, държавното управление, Бог, в последна сметка всичко опира до нашите лични избори. Днешният празник на цветята ще ви помогне да преосмислите, да погледнете, да оцените по нов метод себе си и личното ви място в личния ви живот. Бъдете почтени пред себе си.

Скорпион
Доста променливи настроения, също като пролетното време, само че също толкоз вдъхновяващи и животворни. Просто през днешния ден ще сте подстрекател, уредник, модернист, вживейте се в тази роля.

Стрелец
Доста трезво ще преценявате обстановките и все пак ще слушате сърцето си. Ще срещнете нови другари и ще научите нови неща. Гледайте да стоите встрани от клюките, единствено ще ви отровят живота.

Козирог
През този ден ще съумеете да свършите много неща, само че е значимо да знаете какво тъкмо желаете, а вие нормално знаете. Днес ще сте по-толерантни към непознатата позиция и това ще ви помогне да научите много нови неща. Обръщайте по-голямо внимание на хората, които са директно до вас.

Водолей
Днес би трябвало да сте непоколебими, в това което желаете да извършите. Всъщност един добър ден, само че не забравяйте, че постоянно, когато спечелите е добре да раздадете безкористно част от парите, с цел да могат те още веднъж да се върнат при вас, увеличени.

Риби
Далечните неща ще са толкоз примамливи и обещаващи през днешния ден. Не налапвайте въдицата на празните обещания, чуйте на първо време личната си вътрешна мъдрост - къде желаете да сте, къде да отидете и какво ще ви донесе това? Бъдете по-разумни.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР