Овен Специален празник, време за размисъл и преклонение. Поне за миг

...
Овен
Специален празник, време за размисъл и преклонение. Поне за миг
Коментари Харесай

Вижте хороскопа си за неделя, 3 март

Овен Специален празник, време за размисъл и поклонение. Поне за момент се пробвайте да разберете значимостта на това, което се е случило преди толкоз години. А другояче денят е щастлив и въодушевяващ за вас.
  Телец
Един ден, който може би най-вече от всички други е обвързван със свободата. Един ден, който дава мотив за горделивост и мотив за поклонение. Отделете малко от времето си, с цел да погледате и послушате, с цел да благодарите на тези, които са платили с живота си за нашия живот. Ден за свързване с корените и фамилията.
  Близнаци
3 март, ден значим колкото 24 май, ден за национално осъзнаване. Подходящ миг да научите неща, които не сте знаели до този миг за Освободителната война, за договорите и Великите сили и още толкоз доста. Ден за свързаване с чувството за народ.
  Рак
Историята е нещо толкоз значимо, тя ни дава основата и за самочувствието и за отрицанията, и за страховете. Припомнете си през днешния ден онази история отпреди стотина години и по какъв начин тя е обвързвана с вас, с вашия жанр, с вашето семейство. Познавайте историята си, тя ще ви уточни бъдещето ви. А през днешния ден, през днешния ден е значимо да разберете кое е скъпо точно за вас от огромното, към което принадлежите.
  Лъв
Можете да се гордеете със себе си и с уменията си, само че нали си давате сметка, че те се дължат и на тези, които са минали отсам преди вас. Отдайте респект на всички знайни и незнайни свои прародители. Един ден да почетете историята, говореща посредством личната ви персона.
  Дева
Преклонение или равнодушие носите в себе си към този празник и празник ли е за вас въобще? Едни такива въпроси, които може даже и да не си зададете, само че от които има смисъл, тъй като към каквото принадлежим, това развиваме. Ден за молебствия и замечтаност, даже за практични хора като вас.
  Везни
Признателност и почитание са най-малкото, което заслужават хилядите, поради които този ден е празник. Дори безмълвно, даже уединено, отдайте им заслуженото. А за вас този ден е директна връзка с бъдещето, с проектите и концепциите ви, не го пропилявайте на вятъра.
  Скорпион
Почит към героите на днешния ден, които са толкоз доста и множеството от тях безименни, каквито сме и всички ние за историята. Погледнете обратно, с цел да имате силата да гледате напред с гордо вдигната глава. Каква е съответната изгода от историята, ето ви я тематиката за размисъл през днешния ден.
  Стрелец
Справедливост и истина или просто политически битки, вашият метафизичен дух ще бъде предизвикан от множеството събития в света. Размирно време, светът ври и кипи, както преди стотина години. Какво се е случило тогава, какво се случва в този момент. Ден за метафизичен диспути и диалози, за намиране на смисъл и истини.
  Козирог
Традиция или... Ден, който е мотив за горделивост, само че постоянно минава просто като един ден с малко повече възторг по тв приемника и от време на време със заря. Замислете се за смисъла на празника, а не за елементарното прекъсване на нормалните неща. Ден, който може да ви донесе огромни персонални осъзнавания. Ден да надскочите себе си.
  Водолей
Освобождение. Революция. Справедливост. Все думи свързани със същността на вашия знак. Един ден, в който да помислите за смисъла на всички тях и по какъв начин те са оказали влияние върху вашето през днешния ден. Един ден за свързване с предишното, с цел да изградите своето по-щастливо бъдеще.
  Риби
Вие по-добре от всеки различен осъзнавате силата на цялото и силата на преливането на силата от потомство към потомство, от минало към бъдеще. Как актуалният миг построява вашият предстоящ живот? Каква е силата на благодарността и уважението към един към този момент отминал свят? Има ли потребност човек от празник и празник на какво е той? Сложен метафизичен ден се обрисува.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР