Овен Специален ден е днес, важно е да си дадете сметка

...
Овен
Специален ден е днес, важно е да си дадете сметка
Коментари Харесай

Най-точният хороскоп за днес, 13 ноември

Овен
Специален ден е през днешния ден, значимо е да си дадете сметка какво желаете и още по-важното - за какво ви е. Какво бихте правили като получите това, за което мечтаете. Не инцидентно в миналото майка Тереза е споделила, че най-вече сълзи са проляти поради сбъднати молебствия. Внимавайте какво си пожелавате.

Телец
Доста съществени размишления са ви налегнали през днешния ден, имате да разнищвате жизненоважни въпроси. Хубаво би било да не преувеличавате, а действително да поставите нещата, въпреки и единствено пред самите себе си. Не надценявайте опциите си.

Близнаци
Кой каквото ще да прави, вашите мисли все се реят към поетите отговорности. Дори да не ви се наложи да ходите през днешния ден на работа, отново от вътрешната страна ще ви гложди възприятието за незавършени задания. Какво да се прави, щом обещавате преждевременно по този начин е, идващия път мислете преди да кажете “да ”.

Рак
Ще се разкъсвате сред желанията, отговорностите и осъществяването. Ще би трябвало да търсите равновесие сред нещата, а може би и помощ. Ще би трябвало да си признаете, че не с всичко можете да се справите сами.

Лъв
Смесена е енергетиката на днешния ден, нещата ще са с двузначен резултат. Най-добре е да се занимавате с нормалните неща, да си вършиме това, което ви е познато и несъмнено. Има време и за новостите, скоро.

Дева
Ден единствено за занимания и развлечения, а е към този момент понеделник. Ако съумеете да превърнете отговорностите си в празник, ще би трябвало да патентовате формулата по-късно. И за какво да не го извършите?

Везни
Днес е добре да не се помайвате, а да свършите това, което единствено отлагате. Добър миг е също да се погрижите за тялото си, някои козметични процедури ще ви се отразят удобно и изключително водните.

Скорпион
Днес ще ви е мъчно да разрешите даже и най-простичките въпроси, прекомерно доста разсъждавате. Понякога е нужно да се отърсите от наслояванията на публичното мнение и да извършите нещо напълно обикновено. Погледнете нещата от различен ъгъл.

Стрелец
Трудно ви е да се отърсите от паниките си. Освен това сте станали по-чувствителни, само че и по-подозрителни към всичко, което става към вас. Гледайте да не влизате в непотребни разноски, с цел да не се разстройвате още повече.

Козирог
Може би ще изглеждате много необичайно в очите на близките, само че това може даже да ви радва, нали обичате да вършиме усещане. Отваря ви се опция да похарчите парите които са ви останали, само че най-малко ще сте задоволени от резултата.

Водолей
Трудно ще намерите успокоение. То и спокойствието не постоянно е най-хубавото, което желаете. Понякога глътка адреналин е животоспасяваща. А и миг безпокойство води до толкоз забавни заключения след това.

Риби
Не си коства да нервничите от обстоятелството, че родителите ви демонстрират прекомерно огромен интерес към персоналния ви живот. Вие пък не сте от тези, които ще кажат нещо, когато не желаят, тъй че - какъв е казусът? Днес в реалност може да си извършите много неправилни заключения за нещата, тъй че слушайте по-внимателно.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР