Овен Ще се чувствате празнично и ще усещате чудесата, които пърхат

...
Овен
Ще се чувствате празнично и ще усещате чудесата, които пърхат
Коментари Харесай

Ето какво вещаят звездите за днешния ден

Овен
Ще се чувствате празнично и ще усещате чудесата, които пърхат из въздуха. Това ще ви накара да кроите огромни проекти за идната година и дано всички те да са сполучливи. Споделете насладата с околните си.

Телец
Доста добър ден, мек, лек, като снега, който по този начин чакаме. Последни мерки и време за подготовка на подаръците.

Близнаци
Днес ще притегляте близките по един непонятен на пръв взор метод. Може би се чувствате вътрешна естетика и баланс, а може би просто положителният Коледен дух бди над вас. Ден за договаряния, диалози, намиране на удовлетворяващото решение за всички. Наблюдателността ви през днешния ден ще е забележителна, възползвайте се.

Рак
Детайлните неща през днешния ден ще са вашата буря. Ще се справяте съвършено и даже сами ще се изненадвате от себе си. Разбира се, това не трябва да става мотив да се сърдите на останалите, че не се вманиачават в детайлностите. Открийте онази своя вътрешно присъща приемливост.

Лъв
Днес ще сте насочени повече към ползите на другите освен това креативен и с обич. Страстно ще се борите за идея, за обич, за цел, за всичко, което ви е на сърцето. Ден за обичане, за наслада и шерване на всичко това.

Дева
Днес ще сте свръхемоционални, което може да е уморително за всички, даже и за вас самите. Ще имате голяма потребност от сигурност и естествено ще я откриете вкъщи и в нормалните си модели на държание. Може би е хубаво да се запитате, а от кое място идва вътрешното ми чувство за сигурност.

Везни
Малко по-егоцентрично ще действате през днешния ден, което не значи неприятно. Важно е да дадете на себе си от каквото имате потребност, тъй като другояче по какъв начин ще можете да давате на другите. Разумната ви природа, несъмнено, ще управлява и следи ситуацията, само че малко, напълно мъничко равнодушие ще ви помогне да отпуснете душата си.

Скорпион
Трябва да сте подготвени да отговорите на условията на света, само че по какъв начин? Разбира се - с грациозност и финес, както постоянно сте правили. Хубав ден да спечелите нещо изключително, което тъкмо в този миг и бързо ще изхарчите. Важно е да се усещате вътрешно устойчиво, останалото ще се подреди.

Стрелец
Имате потребност да действате, пламенно, самоуверено, неотложно. Направете го, не търсете извинения и мотиви, щом имате вътрешната мотивация и осъзнаване, нищо не би могло да ви спре, даже и будната ви съвест. И въпреки всичко - проявявайте човещина.

Козирог
Въображението през днешния ден ще е водещата мощ в нещата, които вършиме и нищо чудно те да са същински магии. Е, на моменти ще ви е нужно да отпочивате от самите себе си и бурните си страсти, тъй че намерете някой спокоен кей най-малко за малко. В краен случай - послушайте музика, тя ще ви помогне да вкарате в русло нещата, които ви заливат като водопад.

Водолей
Силно ще се стремите към групови изяви през днешния ден. Приятелите ще дадат нов смисъл, нов взор, ново въодушевление на всички неща, които вършиме. А и предколедните коледни тържества и срещи са постоянно толкоз вълнуващи.

Риби
Ден на полезността за вас. Ще имате потребност от резултати, от нещо, което да видите, пипнете, усетите. Приемате всичко прекомерно отговорно и няма да си намерите място, до момента в който нещата не са изпълнени в период и по най-хубавия метод.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР